anunturi
grandchef
Bolta rece
Iasi Tv Life
TeleM
Impact FM regional

duminica, 14.08.2022

Advertorial

Admiterea la USV Iași (P)

GALERIE
panorama-usv-iasi
 • panorama-usv-iasi
- +

Înscrie-te la una dintre cele patru facultăți ale Universității de Științele Vieții „Ion Ionescu de la Brad” din Iași, alege să studiezi despre securitatea alimentară!

Situația mondială arătă că noi, oamenii, putem renunța la foarte multe lucruri, dar nu și la mâncare. De asemenea, ne-a mai demonstrat faptul că România, în pofida potențialului ei agricol și alimentar, este încă tributară importurilor. Împreună putem schimba această stare de fapt. Alege USV Iași, unde găsești tot ce ai nevoie pentru a te forma ca specialist în diverse domenii agroalimentare.

Tinerii care vin la Universitatea noastră descoperă, în primul rând, o universitate dinamică, un campus foarte bine organizat, cu multiple facilități pentru învățare, cazare, sport, pentru petrecerea timpului liber. Descoperă numeroase activități complementare celor didactice și de cercetare, cu deplasări în teren, vizite de studiu, cu workshop-uri, întâlniri cu proprietari din zona agribusiness-ului.

Educația la USV Iași înseamnă:

    • Cum poți controla un domeniu vital – Alimentația?
  
Ce se întâmplă de la materia primă, prelucrarea produselor alimentare, până la produsul finit, controlat și expertizat!
   
De ce Agricultura sustenabilă implică multă cunoaștere, tehnologie, inovare și cercetare?
   
Cum pot milioane de oameni să fie hrăniți în vremuri de schimbări climatice?

Din 11 iulie, START admiterii la sediul facultăților și online

Universitatea de Științele Vieții „Ion Ionescu de la Brad” din Iaşi este alături de absolvenții de liceu care au promovat examenul de Bacalaureat pentru a face un nou pas important al vieții lor. Studenții noștri învață de la cei mai buni profesori să se adapteze la o stare și o lume în schimbare.

Ne adaptăm continuu schimbărilor prin care trecem și ne dorim să fim cât mai aproape de tineri şi familiile acestora, asigurându-i că înscrierea la facultăţile de Agricultură, Horticultură, Ingineria Resurselor Animale și Alimentare şi Medicină Veterinară se face în condiții de siguranță.

Înscrie-te ➡️ http://admitere.uaiasi.ro/

Pentru a vedea ce spun studenţii, profesorii, dar și ABSOLVENŢII despre USV Iaşi şi ce au însemnat studiile aici pentru cariera lor, te invităm pe https://www.facebook.com/uaiasi/

#USVIasicredeinTINEri

Alege un domeniu stabil și o viitoare carieră de succes!

Alege oferta USV Iași și vei avea un loc de muncă sigur, stabil și interesant, după terminarea studiilor universitare.

Dacă vei alege oferta USV Iaşi vei beneficia de resurse științifice, didactice, materiale, financiare de excepţie pentru mediul universitar din regiunea de Nord Est a României:

    • condiţii excelente pentru pregătirea teoretică şi practică, săli de curs;

    • laboratoare, seminarii, câmpuri experimentale, baze de practică proprii, laboratoare dotate cu aparatură de specialitate de ultimă generaţie, clinici și spital veterinar;

    • bibliotecă dotată cu toate facilităţile pentru informare;

  • atelierele de microproducție, amplasate într-o clădire modernă, care este dedicată specializărilor din cadrul Ingineriei produselor alimentare;

    • campus studențesc în cea mai frumoasă zonă a Iaşului;

    • peste 1600 locuri de cazare;

    • peste 30 la sută de studenţi bursieri;

    • burse cuprinse între 750 – 1200 lei;

    • parteneriate internaționale de colaborare cu universități similare de pe 5 continente și din 32 de ţări;

    • mai multe informații pe: www.iuls.ro.

Admiterea în cadrul USV Iaşi se va desfășura astfel:

*pentru studii universitare de LICENȚĂ:

- 11 – 22 iulie 2022 programele de studii organizate de

Facultatea de Agricultură (https://iuls.ro/agricultura)

Facultatea de Horticultură (https://iuls.ro/horticulturahttp://uaiasi.ro/horticultura/)

Facultatea de Ingineria Resurselor Animale și Alimentare (https://iuls.ro/firaahttp://uaiasi.ro/zootehnie/)

Facultatea de Medicină Veterinară (https://iuls.ro/medicina/)

© Drepturi de Autor (Copyright) - Acest articol este proprietatea Ziarul de Iasi (www.ziaruldeiasi.ro) si este protejat de Legea dreptului de autor si drepturilor conexe (8/1996). Preluarea acestui articol se poate face, potrivit reglementarilor in vigoare, doar în limita a maximum 500 de caractere, urmate obligatoriu de un link directionat catre acest articol! Orice incalcare a acestor prevederi va fi supusa procedurilor pentru intrarea in legalitate si recuperarea daunelor.

Ultima ora

editorial

Pohtiţi la fotbal!

Nicolae GRECU

Pohtiţi la fotbal!

N-a fost nevoie de îndemnuri bombastice precum cele din titluri; românii reîncep să vină la fotbal pentru că au pentru cine.

opinii

Mitocanul de la volan (I)

Eugen MUNTEANU

Mitocanul de la volan (I)

Suntem asaltați zilnic cu știri și imagini despre accidente de circulație atroce. Statisticile spun că România este țara europeană cu cei mai mulți morți în accidente de circulație. Dincolo de precaritatea șoselelor, cred că o cauză a acestei situații îngrijorătoare este și existența în libertate a fiarei sălbatice pe care am ales să o numesc mitocanul de la volan.

Dobânda, de la păcat (medieval), la virtute (modernă)

Aurelian-Petruș PLOPEANU

Dobânda, de la păcat (medieval), la virtute (modernă)

Știința economică modernă s-a desprins din ceea ce era cunoscut în mediul academic timpuriu drept filosofie morală. Acțiunile și comportamentele din sfera economică (de exemplu, comerțul, formarea prețurilor, rolul dobânzii în tranzacțiile comerciale, etc.) erau reglementate de Biserică vreme de secole întregi. 

O limbă din prefabricate

Alexandru CĂLINESCU

O limbă din prefabricate

Un fenomen frapant care se petrece astăzi este ceea ce aş numi proliferarea prefabricatelor. Nu e ceva nou, dar devine tot mai accentuat şi, pentru cine ţine la expresivitatea limbii, tot mai supărător. Spun „prefabricate” pentru că e vorba de cuvinte şi formule luate de-a gata şi puse uneori în cele mai neaşteptate contexte. Au făcut de pe acum o glorioasă carieră la televiziune, politicienii şi jurnaliştii le rostesc cu o voluptate solemnă, convinşi că impresionează publicul printr-un limbaj elevat.

pulspulspuls

O cabală preoţească ţesută pe îndelete de multă vreme

O cabală preoţească ţesută pe îndelete de multă vreme

Ehehei, iubiţi dreptcredincioşi, iată că încurcate mai sunt căile Domnului de când treburile lumeşti şi dorinţele de parvenire şi câştig şi-au băgat coada tot mai adânc în sânul şi buzunarele largi de popă ale unor înalţi prelaţi din mitropolia noastră de la Iaşi, atât de greu încercată în ultima vreme. Iacătă aşadar, dragilor, ce au mai putut zămisli minţile întunecate de aceste lucrături diavoleşti: citiţi şi vă cruciţi, nu alta! 

Caricatura zilei

Ambulanța

Editia PDF

Bancul zilei

Un sofer de TIR opreste la un popas, comanda un sandwich, o cafea si o placinta. Intra trei motociclisti rai, unul îi man&ac (...)

Linkuri sponsorizate

Parteneri

Alte publicatii

  Fotografia zilei

  Intrebarea zilei

  Implementarea benzii unice pentru mijloacele de transport în comun pe toată lungimea șoselei Nicolina, o apreciați ca fiind benefică fluidizării traficului din zonă?

  vezi raspunsuri

  Copyright 2006-2020 © Ziaruldeiasi.ro Toate drepturile rezervate.