Adrian Florin Boca, candidat pentru Senatul României: Candidez pentru un loc de senator pe listele PSD Iași. Nu sunt un politician „de profesie” (P)
anunturi
Eurotrip
grandchef
anunturi
Bolta rece
anunturi
metalco

miercuri, 20.01.2021

Comunicat de Presă

Adrian Florin Boca, candidat pentru Senatul României: Candidez pentru un loc de senator pe listele PSD Iași. Nu sunt un politician „de profesie” (P)

GALERIE
Florin-Boca
  • Florin-Boca
- +

Primul loc de muncă a fost la catedră. La doar 19 ani, după ce am absolvit Liceul Pedagogic, am avut bucuria de a fi dascălul unor copii minunați din Codrii Bucovinei. Am renunțat la catedră atunci când am decis să îmi continui studiile și m-am înscris la facultate, la Iași.

Primul contact cu capitala Moldovei a fost unul definitoriu pentru tot ce a urmat în viața mea. La 20 de ani, Iașul m-a cucerit iremediabil. Pot spune că a fost dragoste la prima vedere. Chiar dacă am fost plecat o scurtă perioadă de timp în Statele Unite ale Americii, Iașul a rămas în inima mea. Experiența din SUA m-a schimbat din alte puncte de vedere. Eram student la ISE când am plecat prin programul ”Work and Travel”. Am avut norocul ca, inclusiv în această aventură, soția să îmi fie alături. Experiența de patru luni din SUA m-a ajutat enorm în a mă defini ca antreprenor. Acolo am luat contact pentru prima dată cu afacerile din domeniul imobiliar. Am văzut cum funcționează sistemul la ei, am învățat de la unii dintre cei mai buni specialiști americani, care au reușit să transforme interesul meu pentru afaceri într-o pasiune.

De aceea, când m-am întors acasă, la Iași, beneficiind și de o experiență în cadrul unei firme de construcții, am început să îmi caut propriul drum în zona mediului de afaceri. Pasiunea pentru afaceri, pentru construcții m-a condus și către un Master în Evaluare Imobiliară, studii urmate la Facultatea de Construcții și Instalații din cadrul Universității Tehnice ”Gheorghe Asachi” din Iași. Aveam planuri mari, idei multe, visuri, la fel ca orice tânăr care a avut norocul să își găsească repede drumul în viață. Am ajuns la concluzia că pentru a reuși tot ceea ce mi-am propus am nevoie să îmi completez studiile, așa că am urmat și cursurile Facultății de Construcții și Instalații, specializarea Inginerie Civilă. 

Primul teren l-am achiziționat în anul 2003. Privind în urmă, pot să spun că prețurile erau mult mai accesibile atunci. 

Abia în 2012 am decis să intru în politică, când deja dețineam mai multe imobile, aproape toate construite de mine. Am fost ales consilier local, având onoarea de a fi liderul colegilor mei de partid aleși în Consiliul Local Iași. În același an, am candidat și pentru Senatul României, votul fiind uninominal.

Aproape 8.000 de ieșeni mi-au acordat atunci încrederea, doar câteva sute de voturi lipsindu-mi pentru a câștiga acele alegeri.

Sunt un om cu valori de stânga, de aceea, în 2014, am considerat că drumul meu firesc este unul comun cu al Partidului Social Democrat, partid cu care am colaborat strâns la implementarea proiectelor Iașului, în cadrul Consiliului Local. 

Cred că experiența mea de antreprenor poate aduce beneficii ieșenilor. Mediul de afaceri trebuie să fie reprezentat în zona de legislativ pentru a crea cadrul propice dezvoltării. Să nu uităm că România are nevoie de investiții care să asigure un trai mai bun pentru toți românii, de debirocratizare, de programe clare pentru antreprenori, de locuri de muncă sigure.

Vă invit, dragi ieșeni, să votați candidații social-democrați, la alegerile parlamentare din 6 decembrie.

Comandat de Partidul Social Democrat – Organizația Județeană Iași, executat de SC Grupul de Presă Medianet SRL, site: www.ziaruldeiasi.ro, cod mandatar financiar 11200020

© Drepturi de Autor (Copyright) - Acest articol este proprietatea Ziarul de Iasi (www.ziaruldeiasi.ro) si este protejat de Legea dreptului de autor si drepturilor conexe (8/1996). Preluarea acestui articol se poate face, potrivit reglementarilor in vigoare, doar în limita a maximum 500 de caractere, urmate obligatoriu de un link directionat catre acest articol! Orice incalcare a acestor prevederi va fi supusa procedurilor pentru intrarea in legalitate si recuperarea daunelor.

Ultima ora

editorial

Acord controversat, moment controversat

Lucian DÎRDALA

Acord controversat, moment controversat

Am avut parte de o dovadă elocventă a modului în care guvernul de la Berlin exercită leadership-ul politic în Uniunea Europeană: atent să inspire acţiunea Comisiei, priceput să creeze coaliţii de sprijin largi, capabil să ofere justificări pragmatice şi, mai ales, mereu atent să nu perturbe liniştea unui cadru instituţional comunitar atât de favorabil pentru companiile germane capabile de expansiune.

Filmuletul zilei

opinii

Un măscărici toxic

Florin CÎNTIC

Un măscărici toxic

Una dintre marile probleme ale Evului Media în care trăim o reprezintă idolii de carton. De regulă caraghioşi, dar, câteodată, toxici. Donald Trump va rămâne neîndoielnic în istorie, însă nu cum ar fi dorit.

Politrucii vechi și politicienii noi

Radu PĂRPĂUȚĂ

Politrucii vechi și politicienii noi

(reflecţii în urma unei audienţe)

„Când te ascult, mi se deschide inima” (II)

Alex VASILIU

„Când te ascult, mi se deschide inima” (II)

Anii frumoşi, mulţi, încărcaţi pentru Viorica Cortez de succese pe cele mai prestigioase scene ale lumii, ar putea fi ilustraţi numai prin reproducerea, chiar fragmentară, a listelor cu teatrele, partenerii, dirijorii cu care a realizat spectacole şi concerte, ale revistelor şi ziarelor ce au adăpostit cronici laudative. Lectura documentelor impresionează. Fotografiile înfăţişând-o în roluri diferite, alături de stele ale scenei lirice, stârnesc admiraţia.

pulspulspuls

Nervozitate mare pe samsarii de la cumătrie. Cu ce îi mai abureşte Peni?

Nervozitate mare pe samsarii de la cumătrie. Cu ce îi mai abureşte Peni?

Tergiversările în desemnarea celui de-al doilea vice, dar şi întârzierile în găsirea unei majorităţi care să-i sprijine viziunile edilitare şi nu numai, auzim că ar fi creat mare nervozitate în ultima perioadă în rândul şmenarilor imobiliari care, fiecare după posibilităţi ori interes, au pus umărul sau teşchereaua la dispoziţie pentru realegerea premarelui lor. 

Caricatura zilei

Febra

Editia PDF

Bancul zilei

In Antarctica s-a inregistrat cea mai scazuta temperatura de pe glob: -93,2 grade ...prin urmare va propunem sa ne reami (...)

Parteneri

Alte ziare locale

    Intrebarea zilei

    Relaxarea condițiilpr de deplasare în starea de alertă va duce la:

    vezi raspunsuri

    Copyright 2006-2020 © Ziaruldeiasi.ro Toate drepturile rezervate.