anunturi
grandchef
Bolta rece
anunturi
Iasi Tv Life
TeleM
Impact FM regional
TVR Iasi Telejurnal
anunturi

duminica, 02.04.2023

Ziarul de Iaşi şi London vă provoacă la concurs!

Adună-ţi prietenii şi citeşte AICI. Facem cinste... de Cupa Mondială!

GALERIE
cupa-mondiala-concurslondon-640london-0london-1london-2london-3london-4london-5
 • cupa-mondiala-concurs
 • london-640
 • london-0
 • london-1
 • london-2
 • london-3
 • london-4
 • london-5
- +

Participă la concursul de pronosticuri şi poţi câştiga o masă cu vedere la Cupa Mondială, un rând de bere din partea casei şi porţii generoase de nachos cu sos delicios. Unde? La London, locul unde poţi vedea în direct cele mai tari meciuri de la Cupa Mondială.

Dă un LIKE paginii noastre de Facebook (dacă nu ai făcut-o încă), spune-ne rezultatul exact cu care se va termina meciul zilei şi vei câştiga: o masă cu vedere la Cupa Mondiala, un rând de bere din partea casei şi porţii generoase de nachos, cu sos delicios. Partener de concurs: London Iaşi, locul unde poţi vedea în direct cele mai tari meciuri de la Cupa Mondială.

REGULAMENT

Concursul de pronosticuri se desfaşoară pe pagina de Facebook a Ziarului de Iaşi, începând de vineri, 20 iunie 2014, în fiecare zi, pe toată perioada Cupei Mondiale din Brazilia, până la marea finală de pe 13 iulie.

Zilnic, la ora 10.00, pe facebook/ziaruldeiasi vom posta propunerea noastră pentru meciul zilei. Prin intermediul optiunii de Comentarii, sunteţi invitaţi să postaţi scorul cu care credeţi că se va termina partida. Pronosticul poate fi postat până la ora începerii meciului. Postările ulterioare nu vor fi luate în considerare la stabilirea câştigătorului. În cazul în care scorul final va fi ghicit de mai mulţi participanţi, câştigătorul va fi stabilit prin tragere la sorţi şi va fi anunţat a doua zi, odată cu noua propunere pentru meciul zilei, pe pagina noastra de Facebook şi aici, la finalul acestui articol.

PREMIU

Rezervăm, la London, o masă cu vedere la Cupa Mondială pentru tine şi trei dintre prietenii tăi, dăm un rând de bere rece tuturor şi te cinstim cu cele mai mari porţii de nachos, cu sos delicios. Dacă ţi-ai văzut numele pe lista câştigătorilor, îţi aduni prietenii, mergi la London şi primeşti voucherul care confirmă că te pricepi la fotbal. Sau că ai noroc! Voucherul este valabil pentru meciul de la ora 19.00, din ziua în care ai fost declarat câştigător. Detalii: marketing@ziaruldeiasi.ro, 0232 214120 (L-V, 9:00 - 16:00)

 PARTENER DE CONCURS: London

Localizat în Piaţa Unirii, în incinta Grand Hotel Traian, construit în "English   style", decorat cu obiecte vechi de artă pentru a safisface gusturile celor mai rafinaţi clienti, London este locul în care întotdeauna prietenii se pot intâlni, colegii pot întarzia la o discuţie amicală sau oamenii de afaceri pot stabili parteneriate. London este locul în care se pot organiza petreceri, urmări emisiuni sportive pe ecrane mari sau găsi relaxarea după o zi agitată. Pe scurt, London este locul din care uiţi să mai pleci.

Într-o atmosferă reconfortantă, un personal prietenos îţi oferă nu numai băutura preferată şi aroma unei cafele revigorante, ci şi un zâmbet sincer şi bună dispoziţie.


CASTIGATORI:

1. Meciul Italia - Costa Rica, 20 iunie

- niciun castigator

2. Meciul Argentina - Iran, 21 iunie

- Stefan Martiniuc, rezervare la London pentru 22 iunie, ora 19.00

3. Meciul Belgia - Rusia, 22 iunie

- Gabriel Avadani, rezervare la London pentru 23 iunie, ora 19.00

4. Meciul Australia - Spania, 23 iunie

- Stefan Martiniuc, rezervare la London pentru 24 iunie, ora 19.00

5. Meciul Italia - Uruguay, 24 iunie

- niciun castigator

6. Meciul Nigeria - Argentina, 25 iunie

-niciun castigator

7. Meciul SUA - Germania, 26 iunie

-niciun castigator

8. Meciul Brazilia - Chile, 28 iunie

-niciun castigator

9. Meciul Olanda - Mexic, 29 iunie

-niciun castigator

10. Meciul Franta - Nigeria, 30 iunie

- Mihai Codreanu, rezervare la London pentru 01 iulie, ora 19.00

11. Meciul Argentina - Elvetia, 01 iulie

- Roman Marius, rezervare la London pentru 04 iulie, ora 19.00

12. Meciul Franta - Germania, 04 iulie

- Maria Boldureanu, rezervare la London pentru 05 iulie, ora 19.00

13. Meciul Argentina - Belgia, 05 iulie

- Florin Panciu, rezervare la London pentru 08 iulie, ora 23.00

14. Meciul Brazilia - Germania, 08 iulie

-niciun castigator

15. Meciul Olanda - Argentina, 09 iulie

-niciun castigator

16. Meciul Brazilia - Olanda, 12 iulie

-niciun castigator

17. Meciul Germania - Argentina, 13 iulie

- Florin Panciu, rezervare la London intr-o zi la alegere
 

 

 

© Drepturi de Autor (Copyright) - Acest articol este proprietatea Ziarul de Iasi (www.ziaruldeiasi.ro) si este protejat de Legea dreptului de autor si drepturilor conexe (8/1996). Preluarea acestui articol se poate face, potrivit reglementarilor in vigoare, doar în limita a maximum 500 de caractere, urmate obligatoriu de un link directionat catre acest articol! Orice incalcare a acestor prevederi va fi supusa procedurilor pentru intrarea in legalitate si recuperarea daunelor.

Ultima ora

editorial

Greierii din capul „furnicuţei”

Nicolae GRECU

Greierii din capul „furnicuţei”

Cazul Dorinel Munteanu nu este izolat: climatul de scandal care domină fotbalul românesc, iniţiat de oameni de fotbal cu calităţi îndoielnice, este girat chiar de către zeii care au scos acum 30 de ani lumea în stradă.

opinii

Eufemismele (V)

Eugen MUNTEANU

Eufemismele (V)

Comentarea metamorfozelor mereu surprinzătoare ale fenomenului discursiv pe care îl numim eufemizare continuă pe marginea unor exemple din aria terminologiilor profesionale.

Unionismul ca perdea de fum pentru goarnele Moscovei

Dorin DOBRINCU

Unionismul ca perdea de fum pentru goarnele Moscovei

Tema unionismului – în mod explicit unirea României cu Republica Moldova (sau invers) – a fost destul de populară în ultimul deceniu, în mai mare măsură la vest de Prut, în creştere la est de râu. Nu este de mirare că mulţi politicieni de la Bucureşti sau Chişinău, activişti de diverse orientări, cetăţeni în căutare de notorietate s-au agăţat de subiect şi l-au rostogolit în media, pe reţelele sociale, la manifestaţii felurite, la adunări electorale, conferinţe, l-au inscripţionat pe clădiri publice sau pe marginea căilor de comunicaţii.

Constituţia de la 1923 şi posteritatea ei

Ioan STANOMIR

Constituţia de la 1923 şi posteritatea ei

La centenar, constituţia de la 1923 întruchipează paradoxurile epocii interbelice: mai mult decât oricare alt text, ea ilustrează reuşitele şi imperfecţiunile sistemului de guvernare al României Mari. Lichidată în 1938 de lovitura de stat carlistă, repusă în vigoare parţial la 1944, înlocuită cu ordinea totalitară comunistă, spre a fi invocată mai apoi în anii de după 1989, constituţia de la 1923 devine, o dată cu trecerea timpului, imaginea libertăţii pe care noile tiranii o înlătură. În posteritate, constituţia de la 1923 este mai elocventă şi memorabilă decât în intervalul ei de aplicare concretă. În lupta cu dictaturile secolului XX, legea fundamentală de la 1923 este mobilizată ca un semn al moderaţiei şi al domniei legii.

pulspulspuls

O fi ea mare, dar nici la pensie nu-i tihneşte lui dom’colonel. Cine i-a stricat tihna şi de ce?

PULS

O fi ea mare, dar nici la pensie nu-i tihneşte lui dom’colonel. Cine i-a stricat tihna şi de ce?

Dacă e uichend, haideţi pe astăzi să fie una fără politicieni, că aşa ne-am şoptit în barbă acuma ceva vreme: măcar sâmbăta să nu-i mai vedem prin faţa ochilor pe aici pe la rubricuţă! Aşadar, să fie una cu „Bă, tu iar n-ai şapcă?”. Adicătelea cu ţaigheri şefi, foşti sau actuali. Iar pe astăzi avem veşti noi despre unul fost, actualmente pensionar baban. 

Caricatura zilei

România - Belarus

Editia PDF

Bancul zilei

Doi prieteni se întâlnesc dupa multa vreme: - Ei, prietene, cum e viata de barbat însurat? - Excelenta! Am reu (...)

Linkuri sponsorizate

Parteneri

Alte publicatii

  Fotografia zilei

  Intrebarea zilei

  Credeti ca blocurile ridicate dupa anii 2000 in Iasi si in tara sunt sigure in cazul unui cutremur major?

  vezi raspunsuri

  Copyright 2006-2020 © Ziaruldeiasi.ro Toate drepturile rezervate.