Aeroportul din Manchester, nevoit să anuleze zborurile de la două terminale după o pană de curent

duminică, 23 iunie 2024, 18:19
1 MIN
 Aeroportul din Manchester, nevoit să anuleze zborurile de la două terminale după o pană de curent

Toate zborurile de la Terminalele 1 şi 2 ale aeroportului din Manchester, Marea Britanie, au fost anulate duminică după ce o pană de curent în zonă a provocat perturbări pe scară largă, au anunţat autorităţile aeroportuare într-un comunicat, relatează Reuters.

De asemenea, aeroportul a precizat pe platforma X că pasagerii care urmau să zboare de la Terminalul 3 pot să vină la aeroport în mod normal, cu excepţia cazului în care compania lor aeriană nu le recomandă altfel, dar s-ar putea să fie afectaţi şi ei de întârzieri.

„Unele zboruri care sosesc sunt redirecţionate către alte aeroporturi, ceea ce înseamnă că persoanele care urmează să ia pasageri de la aeroport ar trebui să verifice înainte de a pleca”, se arată în comunicat.

Perturbarea a fost raportată pentru prima dată de SkyNews, care a precizat că o problemă cu alimentarea cu energie electrică a afectat aeroportul şi o serie de alte clădiri. Alimentarea cu energie electrică a fost restabilită, dar serviciile vor fi afectate pe tot parcursul zilei, a adăugat SkyNews.

Declaraţia aeroportului nu precizează dacă energia electrică a fost restabilită până acum.

Publicitate și alte recomandări video

Comentarii