Anunturi de Mica Publicitate
Abonament la editia electronica
Iasi Tv Life
TeleM
TVR Iasi Telejurnal
Abonament la editia tiparita

vineri, 29.03.2024

Advertorial

Aerul condiționat - o investiție utilă! (P)

GALERIE
aer conditionat shopmania1
  • aer conditionat shopmania1
- +

În România, 8 case din 10 dețin un aparat de aer condiționat, deoarece  confortul pe care aceste aparate îl oferă nu poate fi înlocuit de nimic altceva. Dacă, în trecut, oamenii recurgeau la ventilatoare, de când aparatele de aer condiționat au pătruns pe piața din România, nimeni nu mai dorește să își compromită confortul cu un ventilator. Aparatele de aer condiționat moderne oferă facilități celor care le utilizează. Sunt ușor de manevrat, chiar și prin intermediul telefonului smart. Desigur, piața de vânzare a aparatelor de aer condiționat prezintă modele de toate tipurile, iar prețurile variază de la 300 RON până la sume care pot ajunge și la câteva mii de euro.

Însă cei care doresc să soluționeze problema căldurii din interiorul casei pot alege un aer conditionat ieftin căutând cele mai bune oferte pe shopmania.ro, comparatorul de prețuri în care calitatea și prețurile avantajoase merg mână în mână!

Modelul Freshboxx Pro răcitor de aer este o soluție foarte bună pentru cei care au un buget restrâns, însa doresc versatilitate și mobilitate pentru dispozitivul lor. Acest model de aer conditionat mobil aduce o senzație de bunăstare în fiecare încăpere, deoarece poate fi cu ușurință transportat prin intermediul rotițelor aflate la baza suportului său. Concept Freshboxx Pro oferă cea mai bună climatizare 3 în 1 ca ventilator, răcitor de aer și umidificator într-un singur dispozitiv. Dispozitivul pune în mișcare un aer plăcut și crează o briză plăcută. În combinație cu funcția de răcire a aerului, fluxul de aer este răcit până la 3 grade Celsius în mod plăcut și îmbogățește aerul din cameră cu o umiditate plăcută. 

Desi nu este un aparat de aer condiționat fix precum cel care se fixează în perete, Freshboxx Pro reprezintă o soluție foarte bună pentru cineva care nu dorește să investească foarte mulți bani. Cele mai multe aparate AC portabil sunt mai convenabile din punct de vedere financiar decât aparatele monosplit. Asta înseamnă că, dacă bugetul este pe primul plan atunci când faci alegerea, poți ține cont de factorul prețului. Aparatele portabile de aer condiționat din magazinele online listate pe comparatorul de prețuri shopmania.ro sunt încadrate în clasa energetică A, așa că le poți utiliza cu încredere din punct de vedere al eficienței și consumului de curent. Vei reuși să faci economii la factură și în același timp te vei bucura toată vara de răcoare.

O alegere foarte bună pentru un aparat de calitate ce poate  genera mai multă putere este un aer conditionat Heinner. Modelul Heinner HAC-12OWF-GD este deosebit nu numai prin culoarea sa aurie, care se integreaza de minune în casele moderne, dar și prin multitudinea sa de funcții.

Acest model de aer condiționat oferă următoarele: Auto-restart, Autocurățare, Autodiagnoza, Dezumidificare, Follow-me, Good Sleep, Încălzire, Ionization, Mod Eco, Mod silențios, Răcire, Turbo, Ventilare și Wi-Fi. 

Având aceste opțiuni la îndemână, accesarea aerului condiționat devine un lucru ușor, chiar și pentru copii sau cei vârstnici care nu sunt atât de familiarizați cu astfel de electrocasnice.

Nu este nevoie decât să apeși pe un buton de pe telecomanda aerului condiționat pentru a răcori o cameră supraîncălzită. În doar câteva minute, mediul devine plăcut și confortabil, iar temperatura se menține la un nivel acceptabil pentru o perioadă lungă de timp.

Casa ta cu aer condiționat va avea ferestrele închise în timpul zilei, ceea ce înseamnă că insectele sau alergenii nu mai pătrund înăuntru. Condiția pentru a avea mereu aer de calitate rămâne, totuși, curățarea frecventă a filtrului, care se poate impregna cu impurități sau microorganisme periculoase.

Cele mai bune aparate de aer condiționat pot fi găsite pe Shopmania.ro și comandate de la magazinele online listate!

© Drepturi de Autor (Copyright) - Acest articol este proprietatea Ziarul de Iasi (www.ziaruldeiasi.ro) si este protejat de Legea dreptului de autor si drepturilor conexe (8/1996). Preluarea acestui articol se poate face, potrivit reglementarilor in vigoare, doar în limita a maximum 500 de caractere, urmate obligatoriu de un link directionat catre acest articol! Orice incalcare a acestor prevederi va fi supusa procedurilor pentru intrarea in legalitate si recuperarea daunelor.

Ultima ora

editorial

Cine profită de madam Şoşoacă

Pavel LUCESCU

Cine profită de madam Şoşoacă

Campania care urmează la Iaşi nu trebuie să devină un circ de tip Şoşoacă, decât dacă vrem să ne batem joc de viitorul acestui oraş. Nu vreau să spun că madam SOS România ar trebui ignorată, ci că n-ar fi rău dacă am încerca să înţelegem mai mult ce are în cap când vine vorba de viitorul oraşului şi mai puţin ce vrea ea să ne vândă, adică scandal.

opinii

Distrugerea statuilor

Alexandru CĂLINESCU

Distrugerea statuilor

Frenezia negatoare woke e urmarea obscurantismului, a fanatismului şi a inculturii. Ideologii woke au cale liberă în mass-media, au pătruns în universităţi şi în şcoli. Acţiunile lor n-au nimic comun cu adevărul istoric. Ei pretind că fac dreptate celor ai căror strămoşi au fost umiliţi şi exploataţi, în realitate manipulează istoria şi adâncesc fracturile sociale.

De ce este atât de aspru Postul Mare?

pr. Constantin STURZU

De ce este atât de aspru Postul Mare?

Faţă de celelalte posturi de peste an, Postul Mare (care precede Sfintele Paşti) este considerat unul aspru, atât din punct de vedere alimentar, cât şi din alte puncte de vedere. De ce este – sau ni se pare a fi – Postul Mare atât de aspru? De ce, în genere, ne este atât de greu să postim? Din mulţimea de posibile răspunsuri, să reflectăm azi la trei dintre ele.

Roboţi

Codrin Liviu CUȚITARU

Roboţi

Robotul a trecut, treptat, de la „plimbarea” convulsivă pe coridoarele Universităţii, la alergarea „profesionistă”. Se arăta capabil să sară şi peste obstacole, plăcerea sa supremă fiind „să evite” deliberat, în viteză, femeile de serviciu îngenuncheate pe ciment şi prinse în efortul răzuirii gumelor de mestecat aruncate iresponsabil. Îngrijitoarele se speriau îngrozitor şi ţipau injurios după Robogică (foarte des îl numeau „pocitania dracului”!).

pulspulspuls

Un mare mister la liberalii ieşeni: cine va primi de la Bucale pâinea şi cuţitul listelor din toamnă?

Un mare mister la liberalii ieşeni: cine va primi de la Bucale pâinea şi cuţitul listelor din toamnă?

Un mare mister tace şi face pe piaţa politichiei locale în această perioadă, stimaţi electori: cine va face listele de candidaturi de la parlamentarele din toamnă la liberalii ieşeni? 

Caricatura zilei

La reciclat pet-uri și doze

Când Sistemul Garantie Colectare te pune pe gânduri

Cumpara editia digitala

Vremea in Iasi

Curs valutar

Parteneri

Intrebarea zilei

Vladimir Putin, presedintele Federatiei Ruse, a declarant intr-un interviu dat jurnalistului american Tucker Carlson ca nu va ataca niciun stat NATO. Credeti ca isi va respecta cuvantul dat?

vezi raspunsuri