anunturi
grandchef
Bolta rece
Iasi Tv Life
TeleM
Impact FM regional

duminica, 07.08.2022

Afacerea Complex „Popas Păcurari" a fost scoasă la vânzare

Pe unele site-uri de specialitate preţul solicitat pentru cunoscutul restaurant este de 280.000 euro.

GALERIE
Popas Pacurari3
 • Popas Pacurari3
- +

Un restaurant cunoscut din Iaşi îşi caută administrator. Afacerea Complex „Popas Păcurari" se vinde la preţul de 280.000 de euro, potrivit unor anunţuri de pe site-uri de specialitate. 

Motivul vânzării ar fi timpul insuficient pentru gestionarea mai multor afaceri din diferite domenii de activitate şi ţări de către actualul administrator, ne-a explicat Gabriela Curelaru, managerul Complexului „Popas Păcurari".

„Administratorul Complex «Popas Păcurari» este un om de afaceri care activează atât pe plan local, cât şi peste graniţele ţării. Din 2017 a devenit antreprenor cu buletin de România, dar de peste 15 ani conduce diferite businessuri în Italia. Cum nu mai are posibilitatea de a le gestiona de la distanţă din cauza situaţiei pandemice, decizia finală a fost de a se retrage de pe plan local şi de a-şi îndrepta întreaga atenţie către celelalte afaceri. Alte două companii puse pe picioare în Iaşi au fost vândute, iar după ce se va realiza şi tranzacţia cu Popas Păcurari, administratorul va părăsi ţara", a detaliat Gabriela Curelaru, adăugând că în ultimii ani s-au făcut investiţii de sute de mii de euro pentru modernizarea localului.

Afacerea se vinde la cheie, spaţiul în care funcţionează restaurantul fiind închiriat până în anul 2026, cu posibilitate de prelungire a contractului. Restaurantul dispune de două săli pentru evenimente, cu un total de 290 de locuri, trei terase care însumează 430 mp, două foişoare, cât şi două unităţi de cazare cu câte 8 camere şi o spălătorie dotată complet. Cele două parcări existente au o capacitate totală de 60 de locuri. 

 

 

© Drepturi de Autor (Copyright) - Acest articol este proprietatea Ziarul de Iasi (www.ziaruldeiasi.ro) si este protejat de Legea dreptului de autor si drepturilor conexe (8/1996). Preluarea acestui articol se poate face, potrivit reglementarilor in vigoare, doar în limita a maximum 500 de caractere, urmate obligatoriu de un link directionat catre acest articol! Orice incalcare a acestor prevederi va fi supusa procedurilor pentru intrarea in legalitate si recuperarea daunelor.

Ultima ora

editorial

Liga a doua, la restart

Nicolae GRECU

Liga a doua, la restart

Va fi Politehnica Iaşi una dintre protagonistele luptei pentru promovarea pe prima scenă?

opinii

(Re)denumiri anapoda ale unor instituții de învățământ (V)

Eugen MUNTEANU

(Re)denumiri anapoda ale unor instituții de învățământ (V)

Nu este exclus ca timpul și uzul să valideze și să impună aceste formule denominative noi, dar, deocamdată, cel puțin pentru persoanele cu o educație umanistă solidă, impresia de improvizație și oportunism persistă.

Uimitorul concurs de arhitectură (3)

arh. Ionel OANCEA

Uimitorul concurs de arhitectură (3)

Nu a trecut multă vreme de la stabilirea echipei câştigătoare a concursului internaţional de arhitectură din proximitatea pieţei Palatului Culturii. Interesul pentru soluţiile realizate s-a stins. Probabil, echipa câştigătoare UNStudio lucrează deja la proiect, la documentaţiile pentru avizare, aprobare, autorizare. Discuţii mai mult sau mai puţin constructive vor mai fi, mai ales în momentele de consultare publică a planului urbanistic zonal ce va fi realizat cu această ocazie.

Călătorie în centrul oraşului

Alexandru CĂLINESCU

Călătorie în centrul oraşului

Dacă iau ca punct de reper locuinţa din Şefan cel Mare şi trasez un arc de cerc ce are drept limite Anastasie Panu şi Pojărnicie, casa din Păcurari e cumva pandantul celei din Ştefan cel Mare. Iar această legătură e, poate, şi o chestiune de destin.

pulspulspuls

Cum au fost arvunite locurile AUR de la Iaşi pentru viitoarea legislatură a Parlamentului

Cum au fost arvunite locurile AUR de la Iaşi pentru viitoarea legislatură a Parlamentului

Discuţiile de la Şcoala politică de vară de pe Bahlui, care s-a ţinut în aceste zile pe terasa unei berării boeme din târg, ar fi continuat la nesfârşit pe tema imposibilei şi, totuşi, foarte probabilei, coaliţii dintre liberali şi userişti, dacă cineva nu ar fi adus în discuţie, nu se ştie cu ce intenţii, problema vizitei în oraşul nostru a lui George Simion, liderul partidului AUR. 

Caricatura zilei

Vreme de neplajă

Editia PDF

Bancul zilei

Un sofer de TIR opreste la un popas, comanda un sandwich, o cafea si o placinta. Intra trei motociclisti rai, unul îi man&ac (...)

Linkuri sponsorizate

Parteneri

Alte publicatii

  Fotografia zilei

  Intrebarea zilei

  Implementarea benzii unice pentru mijloacele de transport în comun pe toată lungimea șoselei Nicolina, o apreciați ca fiind benefică fluidizării traficului din zonă?

  vezi raspunsuri

  Copyright 2006-2020 © Ziaruldeiasi.ro Toate drepturile rezervate.