Anunturi de Mica Publicitate
Abonament la editia electronica
Iasi Tv Life
TeleM
TVR Iasi Telejurnal
Abonament la editia tiparita

vineri, 29.03.2024

COMUNICAT DE PRESA

Afaceri.ro a mers în Dallas iar AMD vine acum la Iaşi!

GALERIE
AMD Iasi
  • AMD Iasi
- +

Eveniment deosebit pentru România şi pentru Iaşi. Una dintre cele mai mari companii din lume în domeniul hardware Advanced Micro Devices (AMD) va deschide în curând un nou centru de design tehnologic în Iaşi. Anunţul oficial despre acest eveniment a fost făcut pe site-ul https://silicon-service.com/.

Decizia a fost pusă în aplicare prin achiziţia uneia dintre companiile româneşti prezente la Misiunea Economică Afaceri.ro Texas 2018 organizate de Arhipelago. Reamintim că în urmă cu 3 ani, Afaceri.ro a organizat o misiune economică în Texas în cadrul căreia delegaţia ieşeană a efectuat mai multe întâlniri şi vizite de explorare comercială în Houston, Austin şi Dallas.

Managerul companiei Silicon Service dl. Ilan Aviv care a coordonat întregul proces a afirmat că această idee i-a apărut atunci când s-a aflat în Texas împreună cu delegaţia din Iaşi.

„Seminţele acestei mişcări au fost plantate când eram cu Afaceri.ro în Austin”. Directorul executiv Afaceri.ro, dl. Marius Alexa, a salutat decizia Advanced Micro Devices (AMD) de a-şi extinde activitatea în Iaşi şi s-a arătat încântat de contribuţia pe care a adus-o Afaceri.ro la bazele acestui parteneriat: „Salutăm anunţul oficial al AMD (SUA) privind decizia de a deschide un nou centru de design tehnologic în România la Iaşi prin achiziţia uneia dintre companiile prezente în delegaţia ieşeană. Acest fapt demonstrează cât de importante sunt investiţiile în explorarea de noi pieţe, întâlnirile externe şi comunicarea adecvată pentru reuşite tranzacţiilor investiţionale. Suntem deosebit de încântaţi când seminţele viitoarelor colaborări şi succese ale clienţilor şi partenerilor Afaceri.ro sunt puse în contextul eforturilor noastre de a încuraja internaţionalizarea companiilor româneşti prin conferinţe, bootcamp-uri şi misiuni economice internaţionale.”

În cei 7 ani în care Afaceri.ro a organizat misiuni economice şi bootcamp-uri internaţionale multe alte companii participante s-au extins pe pieţe noi, au început colaborări cu furnizori şi parteneri internaţionali şi şi-au dezvoltat afacerile şi modelele de business, de aceea a devenit soluţia ideală pentru toate companiile interesate de identificarea noilor oportunităţi şi de parteneriate de lungă durată. Mai multe detalii despre viitoarele misiuni economice găsiţi la link-ul: https://www.afaceri.ro/

Despre

Afaceri.ro este un program de conferinţe, misiuni economice şi tabere de instruire în afaceri, gândite să îmbine educaţia cu explorarea, care sunt derulate cu scopul de a ajuta antreprenorii din companiile româneşti să se dezvolte şi să devină mai competitivi, oferindu-le participanţilor oportunităţi de a explora pieţe externe, culturi diferite, abordări diverse şi de a forma legături ce se pot transforma în potenţiale afaceri profitabile. Acest program are la activ reuşite concrete şi rezultate pe multiple planuri, până în acest moment având deja realizate misiuni economice şi bootcamp-uri în diverse oraşe din Franţa, Ungaria, Republica Moldova, Ucraina, Austria, Italia, Anglia, Norvegia, Statele Unite ale Americii, China, Nepal, Kazahstan, Azerbaijan, Emiratele Arabe Unite, Georgia, Israel, Rusia, Australia, Uzbekistan, Singapore, Malaezia, Macedonia de Nord şi Noua Zeelandă.

© Drepturi de Autor (Copyright) - Acest articol este proprietatea Ziarul de Iasi (www.ziaruldeiasi.ro) si este protejat de Legea dreptului de autor si drepturilor conexe (8/1996). Preluarea acestui articol se poate face, potrivit reglementarilor in vigoare, doar în limita a maximum 500 de caractere, urmate obligatoriu de un link directionat catre acest articol! Orice incalcare a acestor prevederi va fi supusa procedurilor pentru intrarea in legalitate si recuperarea daunelor.

Ultima ora

editorial

Cine profită de madam Şoşoacă

Pavel LUCESCU

Cine profită de madam Şoşoacă

Campania care urmează la Iaşi nu trebuie să devină un circ de tip Şoşoacă, decât dacă vrem să ne batem joc de viitorul acestui oraş. Nu vreau să spun că madam SOS România ar trebui ignorată, ci că n-ar fi rău dacă am încerca să înţelegem mai mult ce are în cap când vine vorba de viitorul oraşului şi mai puţin ce vrea ea să ne vândă, adică scandal.

opinii

Distrugerea statuilor

Alexandru CĂLINESCU

Distrugerea statuilor

Frenezia negatoare woke e urmarea obscurantismului, a fanatismului şi a inculturii. Ideologii woke au cale liberă în mass-media, au pătruns în universităţi şi în şcoli. Acţiunile lor n-au nimic comun cu adevărul istoric. Ei pretind că fac dreptate celor ai căror strămoşi au fost umiliţi şi exploataţi, în realitate manipulează istoria şi adâncesc fracturile sociale.

De ce este atât de aspru Postul Mare?

pr. Constantin STURZU

De ce este atât de aspru Postul Mare?

Faţă de celelalte posturi de peste an, Postul Mare (care precede Sfintele Paşti) este considerat unul aspru, atât din punct de vedere alimentar, cât şi din alte puncte de vedere. De ce este – sau ni se pare a fi – Postul Mare atât de aspru? De ce, în genere, ne este atât de greu să postim? Din mulţimea de posibile răspunsuri, să reflectăm azi la trei dintre ele.

Roboţi

Codrin Liviu CUȚITARU

Roboţi

Robotul a trecut, treptat, de la „plimbarea” convulsivă pe coridoarele Universităţii, la alergarea „profesionistă”. Se arăta capabil să sară şi peste obstacole, plăcerea sa supremă fiind „să evite” deliberat, în viteză, femeile de serviciu îngenuncheate pe ciment şi prinse în efortul răzuirii gumelor de mestecat aruncate iresponsabil. Îngrijitoarele se speriau îngrozitor şi ţipau injurios după Robogică (foarte des îl numeau „pocitania dracului”!).

pulspulspuls

Un mare mister la liberalii ieşeni: cine va primi de la Bucale pâinea şi cuţitul listelor din toamnă?

Un mare mister la liberalii ieşeni: cine va primi de la Bucale pâinea şi cuţitul listelor din toamnă?

Un mare mister tace şi face pe piaţa politichiei locale în această perioadă, stimaţi electori: cine va face listele de candidaturi de la parlamentarele din toamnă la liberalii ieşeni? 

Caricatura zilei

La reciclat pet-uri și doze

Când Sistemul Garantie Colectare te pune pe gânduri

Cumpara editia digitala

Vremea in Iasi

Curs valutar

Parteneri

Intrebarea zilei

Vladimir Putin, presedintele Federatiei Ruse, a declarant intr-un interviu dat jurnalistului american Tucker Carlson ca nu va ataca niciun stat NATO. Credeti ca isi va respecta cuvantul dat?

vezi raspunsuri