Anunturi de Mica Publicitate
Abonament la editia electronica
Iasi Tv Life
TeleM
TVR Iasi Telejurnal
Abonament la editia tiparita

Advertorial (P)

Afla care sunt beneficiile achizitiei unei masini in leasing

GALERIE
leasing-auto
  • leasing-auto
- +

O afacere profitabila are nevoie si de autoturisme pentru angajatii sai. Achizitia unor masini constituie o decizie importanta care trebuie cantarita atent pentru a genera rezultatele dorite.  O solutie potrivita pentru multe firme o reprezinta achizitia unor masini in leasing, in special datorita unor rate lunare substantial scazute fata de pretul intreg al unui automobil.

Pe langa confortul si mentinerea motivatiei angajatilor, o societate trebuie sa ia in considerare si bugetul disponibil pentru aceasta investitie.

Cum functioneaza contractele de leasing

In general, atunci cand se doreste achizitia unor masini in leasing este necesara plata unui avans, iar apoi se stabileste o rata lunara in functie de perioada pe care se incheie contractul de leasing. Exista diferite clauze care descriu conditiile in care se plateste o taxa suplimentara la sfasitul perioadei de leasing, cum ar fi taxa pe kilometru sau taxe in cazul unor avarii. La sfarsitul perioadei de leasing exista posibilitatea de a cumpara masina sau de a o preda companiei de leasing.

Beneficiile unei masini in leasing

Azhizitia unei masini in leasing are numroase avantaje, intre care:

  • Rate lunare reduse: prin leasing cheltuielile sunt foarte mici in comparatie cu achizitia unei masini.
  • Posibilitatea de a schimba masinile foarte usoara odata la cativa ani: o data ce contractul de leasing s-a incheiat, se poate achizitiona alta masina, fara efortul de a cauta cumparator pentru cea veche si fara cheltuieli mari.
  • Avansul de leasing are o valoarea mica

Dezavantajele contractului de leasing

Ca in cazul oricarui lucru, exista si o serie de dezavantaje ale leasing-ului:

  • Existenta unor taxe suplimentare stipulate in contract care trebuie platite la incetarea acestuia.
  • Necesitatea de a plati lunar o anume suma de bani pentru masina.
  • Predarea masinii la sfarsitul contractului ceea ce ofera impresia de irosire a banilor.

Greseli comune la incheierea unui contract de leasing

Inainte de a achizitia masini in leasing pentru firma dvs asigurati-va ca aveti suficiente cunostinte despre subiect. Pentru a va veni in ajutor, iata care sunt greselile care trebuie evitate:

  • Plata unui avans prea mare: in cazul unei defectiuni sau a unui furt in primle luni, compania de asigurari va plati valoarea masinii catre firma de leasing, dar banii platiti deja de dumneavoastra nu mai pot fi recuperati, de aceea e de preferat ca avansul sa fie unul mic, de maxim 2000 $.
  • Aproximarea gresita a numarului de km parcursi cu masina intr-o anumita perioada: pentru a evita plata unei taxe suplimentare pe numarul de km peste limita admisa in contract este de preferat sa se tina cont de conditiile in care va fi folosita masina in leasing.
  • Mentenanta deficitara a masinii: contractul de leasing specifica alte taxe suplimentare daca masina nu este intretinuta conform clauzelor contractuale.
  • Incheierea unui contract de leasing pe o perioada prea lunga: este recomandata incheierea unui contract pe maxim patru ani pentru evitarea unor plati semnificative pe reparatii si intretinere. Daca doriti sa folositi masina pe un termen mai lung, atunci ar fi de preferat sa o cumparati.

Descopera conditiile unei colaborari avantajoase

Autogeist.ro ofera persoanelor juridice conditii accesibile de achizitie a unor masini in leasing dintr-o colectie variata de automobile second hand. In situatia in care va aflati in cautarea  unor masini in leasing este de preferat ca acestea sa n fie mai vechi de trei ani,  deoarece in primii ani o masina se depreciaza cel mai mult.

Autogeist.ro este un dealer auto cu experienta si pasiune in domeniul auto, care activeaza in piata de auto rulate cu scopul de a oferi clientilor sai vehicule rulate de cea mai bunca calitate. Cu o colectie de peste 100 de masini second hand, atat de oras cat si auto-utilitare. Autogeist ofera servicii de calitate si solutii fiabile oricarui client care decide sa treaca pragul parcului auto din Galati sau sa acceseze aici  showroom-ul virtual. Personalul bine pregatit ofera toate datele necesare unei investitii pe termen lung prin  oportunitatea de a cumpara o masina, de a incheia un contract de leasing sau de a obtine un credit auto.

© Drepturi de Autor (Copyright) - Acest articol este proprietatea Ziarul de Iasi (www.ziaruldeiasi.ro) si este protejat de Legea dreptului de autor si drepturilor conexe (8/1996). Preluarea acestui articol se poate face, potrivit reglementarilor in vigoare, doar în limita a maximum 500 de caractere, urmate obligatoriu de un link directionat catre acest articol! Orice incalcare a acestor prevederi va fi supusa procedurilor pentru intrarea in legalitate si recuperarea daunelor.

Ultima ora

editorial

Moştenirea toxică ce o vor lăsa rectorii ajunşi la al treilea sau al patrulea mandat

Dan CONSTANTIN

Moştenirea toxică ce o vor lăsa rectorii ajunşi la al treilea sau al patrulea mandat

Dacă distinsul profesor „X” sau remarcabilul „Z” au putut să treacă peste lege, eu de ce nu aş putea?

opinii

Roboţi

Codrin Liviu CUȚITARU

Roboţi

Robotul a trecut, treptat, de la „plimbarea” convulsivă pe coridoarele Universităţii, la alergarea „profesionistă”. Se arăta capabil să sară şi peste obstacole, plăcerea sa supremă fiind „să evite” deliberat, în viteză, femeile de serviciu îngenuncheate pe ciment şi prinse în efortul răzuirii gumelor de mestecat aruncate iresponsabil. Îngrijitoarele se speriau îngrozitor şi ţipau injurios după Robogică (foarte des îl numeau „pocitania dracului”!).

Despre discursul regionalist din Moldova (II)

George ŢURCĂNAŞU

Despre discursul regionalist din Moldova (II)

Delestaţi de centru şi captivi între statalismul teritoriului post-sovietic de la est de Prut şi desconsiderarea de la nivelul Bucureştiului, moldovenii din România aleg soluţia cea mai simplă: ştergerea sau renunţarea la identitate. Exemplele sunt multiple şi deseori invocate în scrieri mai vechi, de la divergenţele teritoriale bucovineană (în plin nucleu statal al Moldovei), vrânceană şi gălăţeană, la tendinţele actuale ale tinerilor de a migra pentru studii spre centrele universitare externe Moldovei, deseori mai prost cotate decât Iaşul în sistemul universitar. În aceste condiţii, să nu înţelegi necesitatea unor mişcări care militează pentru scoaterea Moldovei din izolarea impusă de către centru e cam prea mult!

Spărgătoarea de coduri

Bogdan ILIESCU

Spărgătoarea de coduri

Viaţa unui copil de acum 40 de ani (şi aproape sigur şi înainte) era absolut fascinantă pentru că era înmuiată din plin în toată istoria omenirii şi în tot ce avea mai valoros, adunat până atunci, în cărţi. Da, lucrurile alea cu un aer prozaic, mărturia perpetuă a unei invenţii seculare, care, prin natura lor de a păstra scris orice gând pe care i-l încredinţai, obligau la multă atenţie, şi mare responsabilitate şi scriitorul, şi cititorul.

pulspulspuls

Calcule matematice: am putea avea o premieră la locale la Iaşi de ne va durea mintea

Calcule matematice: am putea avea o premieră la locale la Iaşi de ne va durea mintea

Dacă tot v-am servit ieri aicea niscai aritmetică electorală de Bahlui, haideţi să continuăm şi azi cu olecuţă de analiză matematică plus geometrie diferenţială tot pe tema asta incitantă! Nu de alta, dar acuşi încep iar simulările de alegeri, şi măcar să fim pregătiţi.

Caricatura zilei

La reciclat pet-uri și doze

Când Sistemul Garantie Colectare te pune pe gânduri

Cumpara editia digitala

Vremea in Iasi

Curs valutar

Parteneri

Intrebarea zilei

Vladimir Putin, presedintele Federatiei Ruse, a declarant intr-un interviu dat jurnalistului american Tucker Carlson ca nu va ataca niciun stat NATO. Credeti ca isi va respecta cuvantul dat?

vezi raspunsuri