Anunturi de Mica Publicitate
Abonament la editia electronica
Iasi Tv Life
TeleM
TVR Iasi Telejurnal
Abonament la editia tiparita

Advertorial

Afla cum poti economisi bani daca alegi sa cumperi un toner de imprimanta original direct de la distribuitor

GALERIE
tonere_si_cartuse_imprimanta
  • tonere_si_cartuse_imprimanta
- +

O vorba veche afirma ca o poza face cat o mie de cuvinte, reusind sa capteze momente si amintiri de nepretuit alaturi de persoanele dragi. Claritatea acestora s-a dezvoltat odata cu trecerea timpului, reusindu-se imbunatatirea culorilor si a calitatii foilor pe care sunt imprimate.

Imprimantele reusesc sa isi schimbe tehnologia an la altul, folosindu-se de diverse metode pentru a se reincarca. Fiind produse fiabile, dezvoltarea lor prinde din ce in ce mai multa amploare si in Romania, adoptandu-se modele noi si tehnologizate in functie de caracteristicile fiecarui tip de imprimanta fabricat, in functie de necesitatile clientilor.

Pentru functionarea corecta a acestora este necesara achizitia unui toner imprimanta original si calitativ care reuseste sa inglobeze pigmentii alocati pentru fiecare print.

Magazinul online TonerPro.ro reprezinta piata de profil din Romania, fiind o firma care distribuie tonere calitative, originale sau compatibile, pentru numeroase brand-uri de imprimanta.

Un model inkjet se va bucura de o reincarcare de calitate precum si celelalte modele clasice si traditionale de imprimante ce s-au facut remarcate inca de la inceputul punerii acestora pe piata.

Ce este tonerul?

Regasit si sub numele de consumabil pentru imprimante, tonerul este compus din rasini sintetice, pigmenti, oxizi metalici si substante reduse precum siliconul si ceara. In general, componentele expuse sunt regasite in mixuri diferite gasindu-se pe piata intr-o gama variata de la un producator la altul.

In general, valoarea pulberilor regasite in interiorul tonerului este cuprinsa intre 5 si 30 micrometri, fiind fluide. Motiv pentru care cartusele de calitate rezista mai mult in comparatie cu cele clasice.

Un toner bun trebuie sa fie destul de concentrat pentru a nu printa in „dungi” pe pagini sau alte detalii inexistente. Daca produsul nu va fi montat in pozitia optima, acesta poate incepe sa se scurga afectand sistemul intern de functionare al imprimantei cat si foile ce au fost introduse.

Care sunt principalele culori componente tonerului de imprimanta ?

Cand vine vorba de imprimantele laser, exista 4 nuante caracteristici ce se regasesc in industrie la ora actuala.
Acestea se gasesc sub forma prescurtata precum: K (negru), C (albastru), M (magenta) si Y (galben). Denumirile provin din limba engleza fiind caracterizate de pigmenti puternici si echilibrati ce printeaza imaginile la o calitate net superioara.

Care este numarul maxim de print?

Capacitatea de imprimare a unui toner este diversificata, unii producatori reusind sa ofere produse care se golesc mult prea repede in timp ce altii dau spre folosinta bunuri calitative care rezista o perioada indelungata de timp.

Aria de acoperire reprezentativa este de aproximativ 5%, existand astazi si produse de tip XL cu o capacitate mare de printare. Unele produse pot ajunge sa scoata in jur de 1800-2000 de foi odata cu folosirea unui toner calitativ.

Modelele de imprimanta cu laser anunta momentul in care raman fara toner specialistii afirmand ca acesta trebuie sa fie inlocuit imediat pentru a ca imprimanta sa functioneze in conditii optime.

Alege tonerul potrivit pentru modelul de imprimanta si acceseaza https://www.tonerpro.ro pentru a descoperi care model se potriveste cu tipul de brand al imprimantei tale.

 

 

 

© Drepturi de Autor (Copyright) - Acest articol este proprietatea Ziarul de Iasi (www.ziaruldeiasi.ro) si este protejat de Legea dreptului de autor si drepturilor conexe (8/1996). Preluarea acestui articol se poate face, potrivit reglementarilor in vigoare, doar în limita a maximum 500 de caractere, urmate obligatoriu de un link directionat catre acest articol! Orice incalcare a acestor prevederi va fi supusa procedurilor pentru intrarea in legalitate si recuperarea daunelor.

Ultima ora

editorial

Moştenirea toxică ce o vor lăsa rectorii ajunşi la al treilea sau al patrulea mandat

Dan CONSTANTIN

Moştenirea toxică ce o vor lăsa rectorii ajunşi la al treilea sau al patrulea mandat

Dacă distinsul profesor „X” sau remarcabilul „Z” au putut să treacă peste lege, eu de ce nu aş putea?

opinii

Roboţi

Codrin Liviu CUȚITARU

Roboţi

Robotul a trecut, treptat, de la „plimbarea” convulsivă pe coridoarele Universităţii, la alergarea „profesionistă”. Se arăta capabil să sară şi peste obstacole, plăcerea sa supremă fiind „să evite” deliberat, în viteză, femeile de serviciu îngenuncheate pe ciment şi prinse în efortul răzuirii gumelor de mestecat aruncate iresponsabil. Îngrijitoarele se speriau îngrozitor şi ţipau injurios după Robogică (foarte des îl numeau „pocitania dracului”!).

Despre discursul regionalist din Moldova (II)

George ŢURCĂNAŞU

Despre discursul regionalist din Moldova (II)

Delestaţi de centru şi captivi între statalismul teritoriului post-sovietic de la est de Prut şi desconsiderarea de la nivelul Bucureştiului, moldovenii din România aleg soluţia cea mai simplă: ştergerea sau renunţarea la identitate. Exemplele sunt multiple şi deseori invocate în scrieri mai vechi, de la divergenţele teritoriale bucovineană (în plin nucleu statal al Moldovei), vrânceană şi gălăţeană, la tendinţele actuale ale tinerilor de a migra pentru studii spre centrele universitare externe Moldovei, deseori mai prost cotate decât Iaşul în sistemul universitar. În aceste condiţii, să nu înţelegi necesitatea unor mişcări care militează pentru scoaterea Moldovei din izolarea impusă de către centru e cam prea mult!

Spărgătoarea de coduri

Bogdan ILIESCU

Spărgătoarea de coduri

Viaţa unui copil de acum 40 de ani (şi aproape sigur şi înainte) era absolut fascinantă pentru că era înmuiată din plin în toată istoria omenirii şi în tot ce avea mai valoros, adunat până atunci, în cărţi. Da, lucrurile alea cu un aer prozaic, mărturia perpetuă a unei invenţii seculare, care, prin natura lor de a păstra scris orice gând pe care i-l încredinţai, obligau la multă atenţie, şi mare responsabilitate şi scriitorul, şi cititorul.

pulspulspuls

Calcule matematice: am putea avea o premieră la locale la Iaşi de ne va durea mintea

Calcule matematice: am putea avea o premieră la locale la Iaşi de ne va durea mintea

Dacă tot v-am servit ieri aicea niscai aritmetică electorală de Bahlui, haideţi să continuăm şi azi cu olecuţă de analiză matematică plus geometrie diferenţială tot pe tema asta incitantă! Nu de alta, dar acuşi încep iar simulările de alegeri, şi măcar să fim pregătiţi.

Caricatura zilei

La reciclat pet-uri și doze

Când Sistemul Garantie Colectare te pune pe gânduri

Cumpara editia digitala

Vremea in Iasi

Curs valutar

Parteneri

Intrebarea zilei

Vladimir Putin, presedintele Federatiei Ruse, a declarant intr-un interviu dat jurnalistului american Tucker Carlson ca nu va ataca niciun stat NATO. Credeti ca isi va respecta cuvantul dat?

vezi raspunsuri