After-school la Stolniceni-Prăjescu
anunturi
Eurotrip
grandchef
anunturi
Bolta rece
anunturi
metalco

duminica, 18.04.2021

After-school la Stolniceni-Prăjescu

GALERIE
After-school
  • After-school
- +

Şoala Gimnazială din satul Cozmeşti, în parteneriat cu Centrul Diecezan „Caritas“ Iaşi, Asociaţia „Gipsy Eye“ şi Primăria comunei Stolniceni-Prăjescu derulează un program de tip after-school pentru 35 de preşcolari, care vor primi şi o masă caldă pe durata derulării proiectului. 

Acţiunea face parte dintr-un proiect Erasmus^ intitulat ACTIV („Acţiuni comunitare pentru Toţi - Incluziune pentru viitor“), care se va desfăşura până în 2020. Principalul obiectiv al proiectului este „dezvoltarea şi implementarea de măsuri integrate, prin activităţi specifice reducerii riscului de sărăcie şi excluziune socială“. Mai exact, de acest program vor beneficia 560 persoane din comunitatea marginalizată, din comuna Stolniceni-Prăjescu. Scopul urmărit prin acest proiect este de a diminua rata abandonului şcolar timpuriu. La Şcoala Gimnazială Cozmeşti, proiectul presupune formarea unui program de tip after-school de care vor beneficia 35 de preşcolari, li se vor asigura acestora o masă caldă zilnică prin servicii de catering, vor fi achiziţionate 35 de pătuţuri cu saltele, lenjerii de pat, dar şi maşină de spălat şi detergenţi. 

© Drepturi de Autor (Copyright) - Acest articol este proprietatea Ziarul de Iasi (www.ziaruldeiasi.ro) si este protejat de Legea dreptului de autor si drepturilor conexe (8/1996). Preluarea acestui articol se poate face, potrivit reglementarilor in vigoare, doar în limita a maximum 500 de caractere, urmate obligatoriu de un link directionat catre acest articol! Orice incalcare a acestor prevederi va fi supusa procedurilor pentru intrarea in legalitate si recuperarea daunelor.

Ultima ora

editorial

De la Koudela la Schär, via Şovre

Nicolae GRECU

De la Koudela la Schär, via Şovre

Corectitudinea politică în sport începe să însemne respectarea ad litteram a unor reguli, indiferent cât de stupide ar fi.

Filmuletul zilei

opinii

Metamorfoze ale protocronismului sau despre incompetenţa cu ştaif (IV)

Eugen MUNTEANU

Metamorfoze ale protocronismului sau despre incompetenţa cu ştaif (IV)

În acest episod, autorul serialului se referă critic la încercările unui cunoscut etnolog contemporan de a impune ideea existenţei unui „mit fondator” românesc, bazat pe figura împăratului roman Traian, cuceritor al Daciei.

Iar şi iar despre pocăinţă

pr. Constantin STURZU

Iar şi iar despre pocăinţă

Pocăinţă nu se poate face decât în timp. Când se termină timpul, omul nepocăit "se încremeneşte în moleşeala sufletului şi în nesimţire". Există şi atunci un soi de pocăinţă, dar "pocăinţa lui de acolo este un regret pentru viaţa lui greşit trăită, dar unit cu neputinţa de a se mişca din ea" (Părintele Dumitru Stăniloae). 

Cum a devenit Europa un model civilizaţional?

Aurelian-Petruș PLOPEANU

Cum a devenit Europa un model civilizaţional?

Ideile vehiculate în rubrica de azi, aparţinând marelui filozof francez Rémi Brague (1947-), deşi par străine de tărâmul economiei, au un rol important în înţelegerea modului cum s-au născut şi consolidat valorile şi instituţiile occidentale care caracterizează azi o naţiune civilizată, inclusiv sub raport economic.

pulspulspuls

Un deştept Grămadă

Un deştept Grămadă

Până mai ieri, indiferent de guvern, PSD sau PNL, fostul dipotat local PMP Grămadă avea numai cuvinte de laudă despre orice ministru al Sănătăţii.

Caricatura zilei

Mita-n mască

Editia PDF

Bancul zilei

Parintele Vasile a strâns 5 ani bani pentru clopotnita, dar nu i-au ajuns decât pentru un BMW.  

Parteneri

Alte publicatii

    Intrebarea zilei

    Sute de persoane au ieșit în stradă pentru a protesta împotriva resticțiilor legate de COVID. Care ar trebui să fie pasul următor?

    vezi raspunsuri

    Copyright 2006-2020 © Ziaruldeiasi.ro Toate drepturile rezervate.