Agribusiness-ul românesc susține educația de la USAMV Iași
anunturi
Eurotrip
grandchef
anunturi
Bolta rece
anunturi
metalco
agri.shop

COMUNICAT DE PRESA

Agribusiness-ul românesc susține educația de la USAMV Iași

GALERIE
USAMV-Iasi
  • USAMV-Iasi
- +

Facultatea de Agricultură din cadrul Universității de Științe Agricole și Medicină Veterinară ”Ion Ionescu de la Brad” din Iași (USAMV) oferă peste 25 de tablete digitale studenților merituoși cu performanțe academice deosebite și celor care au nevoie de echipamente electronice (gadget-uri) pentru a putea participa la procesul didactic online, la examene etc.

Activitatea este organizată cu o parte din cele mai importante firme din mediul economic agricol, sub sloganul ”Agribusiness-ul românesc susține educația!”

”A fost un an dificil, un an cu provocări majore la Facultatea noastră și nu numai. Cu toate acestea, împreună, atât cadrele didactice cât și studenții, am reușit să facem față și să ne continuăm activitatea. Ne dorim să răsplătim efortul și susținerea studenților noștri. Astfel, alături de o parte dintre cele mai importante firme din agribusiness-ul românesc ne dorim să premiem și să sprijinim performanța, oferind câte o tabletă celor care au cu adevărat nevoie, pentru a asigura accesul studenților noștri la o educație de calitate, chiar și în condiții de pandemie. Suntem și vom rămâne mereu aproape de studenți și de partenerii noștri, indiferent de conjunctură”, a declarat conf. univ. Dr. Denis Țopa, decanul Facultății de Agricultură a USAMV Iași.

Din dorința de a premia performanța, vor fi oferite tablete pentru cei mai buni studenți din anii II, III, IV și pentru cea mai mare medie de admitere în anul I, la Facultatea de Agricultură.

De asemenea, pentru a sprijini performanța tinerilor cu rezultate deosebite vor fi oferite tablete studenților care au nevoie cu adevărat. Două tablete vor fi oferite prin concurs/tombolă tuturor celor interesați și nu fac parte din cele două categorii menționate mai sus. Valoarea totală a premiilor oferite ajunge la aproximativ 42.000 lei. 

© Drepturi de Autor (Copyright) - Acest articol este proprietatea Ziarul de Iasi (www.ziaruldeiasi.ro) si este protejat de Legea dreptului de autor si drepturilor conexe (8/1996). Preluarea acestui articol se poate face, potrivit reglementarilor in vigoare, doar în limita a maximum 500 de caractere, urmate obligatoriu de un link directionat catre acest articol! Orice incalcare a acestor prevederi va fi supusa procedurilor pentru intrarea in legalitate si recuperarea daunelor.

Ultima ora

editorial

Ziua Regalităţii

Lucian DÎRDALA

Ziua Regalităţii

În mod normal, societatea românească va descoperi, în timp, de ce această zi merită celebrată: va fi, probabil, un proces similar celui de (re)descoperire a rolului jucat de instituţia monarhică în istoria secolelor XIX-XX.

Filmuletul zilei

opinii

Iluzii de primăvară

Nichita DANILOV

Iluzii de primăvară

Lebăda îşi croia netulburată mersul maiestuos alunecând pe luciul apei, în timp ce în jurul ei un cârd de răţuşte agitate se cufundau în apă şi ieşeau la suprafaţă chiar pe sub burta ei, făcând o gălăgie infernală. Lebăda însă plutea imperturbabilă, ignorând cu totul cârdul de raţe şi tot ce era în jur.

La ordin, Führer! Un spectacol de colecţie

Dana ȚABREA

La ordin, Führer! Un spectacol de colecţie

Pe muchia fragilă ce desparte ura de adoraţie, pot apărea relaţii toxice susţinute de sentimente contradictorii succesive sau chiar simultane. Monodrama La ordin, Führer! scrisă de autoarea austriacă Brigitte Schweiger, cu un uşor caracter autobiografic (bunica scriitoarei a murit într-un lagăr de concentrare), investighează frenezia care-a cuprins minţile oamenilor odată cu apariţia hitlerismului.

De Ziua Tatălui

Michael ASTNER

De Ziua Tatălui

În august 2011, am scris un text dedicat memoriei tatălui meu, o baladă bilingvă în germană şi-n săseşte (varianta amnăşană). Anul trecut, într-una din lungile seri de noiembrie (la Amnaş fiind), am tradus balada.

pulspulspuls

Imagini de colecţie: oare ne-am schimbat sau nu în bine?

Imagini de colecţie: oare ne-am schimbat sau nu în bine?

Un amic cetitor atent atent ne-a pus ieri la dispoziţie această faină poză de campanie, stimaţi telespectatori. 

Caricatura zilei

Bravo autorităților locale care au ținut gol Spitalul Mobil de la Lețcani!

Editia PDF

Bancul zilei

Parintele Vasile a strâns 5 ani bani pentru clopotnita, dar nu i-au ajuns decât pentru un BMW.  

Parteneri

Alte publicatii

    Intrebarea zilei

    Sute de persoane au ieșit în stradă pentru a protesta împotriva resticțiilor legate de COVID. Care ar trebui să fie pasul următor?

    vezi raspunsuri

    Copyright 2006-2020 © Ziaruldeiasi.ro Toate drepturile rezervate.