Agronomia are oficial „Grad de Încredere Ridicat“ conform ARACIS
anunturi
Eurotrip
grandchef
anunturi
Bolta rece
Oala cu Gust
anunturi

sambata, 23.10.2021

Agronomia are oficial „Grad de Încredere Ridicat“ conform ARACIS

GALERIE
usamv
  • usamv
- +

Universitatea de Ştiinţe Agricole şi Medicină Veterinară (USAMV) „Ion Ionescu de la Brad“ va primi astăzi, la ora 14.00, certificatul care le asigură „Gradul de Încredere Ridicat“ din partea Agenţiei Române de Asigurare a Calităţii în Învăţământul Superior (ARACIS). Evenimentul va avea loc în cadrul unei ceremonii organizate în Aula Magna „Haralamb Vasiliu“, la care vor participa din partea organismului de evaluare directorul prof.dr. Ioan Curtu, prof.dr. Mihai Octavian Popescu, directorul comisiei responsabile de USAMV, cât şi membri din Senat şi din Consiliul de Administraţie al universităţii. „Un asemenea certifificat şi o asemenea apreciere din partea organismului abilitat pentru evaluare înseamnă o certificare a drumului pe care mergem, încredere în ceea ce facem noi şi ceea ce trebuie făcut în învăţământ. Suntem bucuroşi că vom primi acest certificat, ne dă speranţe şi elan în a ne îndeplini programul strategic pe care Senatul l-a aprobat. Am avut emoţii, dar cine nu le are, nu trăieşte la intensitatea realităţilor. Desigur că avem multe de făcut, dar ceea ce facem e limpede că facem bine şi că drumul este bun. Nu există încă perfecţiune şi nu am pretins asta, dar depunem toate eforturile pentru a o atinge“, a declarat prof.dr. Vasile Vîntu, rectorul instituţiei de învăţământ superior. Evaluarea instituţională a fost realizată de către o echipă formată din cadre didactice şi studenţi atât din străinătate, cât şi de la alte instituţii de profil din ţară şi s-a desfăşurat în luna iunie a anului curent. Domeniile de studiu care au fost urmărite sunt cele patru de bază: Agronomia, Horticultura, Zootehnia şi Medicina Veterinară. O astfel de evaluare se realizează, conform legii educaţiei, o dată la cinci ani de zile. La evaluarea precedentă, USAMV a primit tot „Gradul de Încredere Ridicat“ din partea ARACIS.

© Drepturi de Autor (Copyright) - Acest articol este proprietatea Ziarul de Iasi (www.ziaruldeiasi.ro) si este protejat de Legea dreptului de autor si drepturilor conexe (8/1996). Preluarea acestui articol se poate face, potrivit reglementarilor in vigoare, doar în limita a maximum 500 de caractere, urmate obligatoriu de un link directionat catre acest articol! Orice incalcare a acestor prevederi va fi supusa procedurilor pentru intrarea in legalitate si recuperarea daunelor.

Ultima ora

editorial

Sportul, tărâm de rai pentru conspiraţionişti

Nicolae GRECU

Sportul, tărâm de rai pentru conspiraţionişti

„E dreptul meu să fac ce vreau cu organismul meu” este un leit motiv al declaraţiilor fotbaliştilor pe posturile TV, fără a pomeni vreunul de vieţile altora.

Filmuletul zilei

opinii

Etimologicale pescăreşti (IX)

Eugen MUNTEANU

Etimologicale pescăreşti (IX)

Povestea ajunge, în fine, la descrierea „tehnicăˮ a lotcii.

Împărţiţi, dar nedespărţiţi

pr. Constantin STURZU

Împărţiţi, dar nedespărţiţi

În slujba logodnei, într-una dintre rugăciuni, ne adresăm lui Dumnezeu cu aceste cuvinte: "Care pe cele despărţite le aduni întru unire şi ai pus dragostea legătură neîntreruptă". Căderea primilor oameni, a protopărinţilor Adam şi Eva, a însemnat nu doar ruperea lor de Creator, ci şi dezbinarea acestora şi a urmaşilor lor. Prima crimă din istoria umanităţii a fost săvârşită asupra unui frate.

La plimbare pe axa culturală (3)

arh. Ionel OANCEA

La plimbare pe axa culturală (3)

Arhitectura, prin conţinutul simbolic, estetic, funcţional, este interpretată în cheie diferită de fiecare persoană în parte. Un exerciţiu simplu poate demonstra această realitate. 

pulspulspuls

Ciucă desemnatul de la Bucureşti şi relaţia cu Mihăiţă& Costel de la Iaşi

Ciucă desemnatul de la Bucureşti şi relaţia cu Mihăiţă& Costel de la Iaşi

La trei zile după ce a dat cu artificii la Palat, şi asta după ce  nu a avut nicio reţinere să aprobe şi târgul de căciuli de la Hală, dar şi coada la moaşte la liber, auzim că Mihai Chirica a vorbit către presa centrală spunând pe un ton foarte doct şi sfătos că musai este nevoie de un lockdown total, cu închidere în casă mai ceva ca anul trecut. 

Caricatura zilei

Ciucă 2

Editia PDF

Bancul zilei

Cercetatorii ardeleni au descoperit ca oricâta mâncare le-ai da musafirilor, tot se îmbata.  

Parteneri

Alte publicatii

    Intrebarea zilei

    Ar trebui închise școlile dacă se trece de 6 la mie?

    vezi raspunsuri

    Copyright 2006-2020 © Ziaruldeiasi.ro Toate drepturile rezervate.