anunturi
grandchef
Bolta rece
anunturi
Iasi Tv Life
TeleM
Impact FM regional
TVR Iasi Telejurnal
anunturi

sambata, 03.06.2023

Advertorial

Ai dosar la KRUK? Ce faci imediat după ce afli! (P)

GALERIE
kruk romania
  • kruk romania
- +
O parte a oamenilor care au datorii neachitate la bănci sau corporaţii, din cauza faptului că nu şi-au plătit ratele la credite sau pentru neplata unor facturi la utilităţi, diverse servicii sau bunuri, ajung la un moment dat să fie înştiinţaţi că au dosare KRUK. Impactul înştiinţării capăta dimensiuni uriaşe pentru unii datornici, însă o astfel de atitudine nu este justificată.
O înştiinţare primită de la KRUK este un document care invită la soluţionarea problemei în deplin acord între părţi.
 
Cine sau, mai bine spus, ce este KRUK România?
Mulţi dintre cei care primesc înştiinţări acasă prin care li se aduce la cunoştinţă că din acel moment, de gestionarea datoriilor pe care le au se va ocupa o altă entitate juridică decât cea la care au datorii, se întreabă "Ce este KRUK România". Răspunsul este uşor de găsit, pe site-ul companiei: KRUK este o companie care se ocupă în numele unor terţe firme de colectarea şi gestionarea datoriilor pe care unele persoane le au la acestea.
Datoriile în discuţie pot fi la bănci, în cazurile în care nu s-au achitat ratele pentru credite. Pot fi la companiile care asigură utilităţi (TV, gaz, curent electric, Internet etc), la care nu s-au achitat facturi restante. Sau pot fi la diverse corporaţii către care nu s-au achitat facturi pentru diverse servicii ori bunuri.
 
De ce înştiinţarea prin care se aduce la cunoştinţă despre existenţa unui dosar KRUK nu este motiv de panică?
În mod cert, KRUK nu este o bancă şi, prin urmare, altele sunt condiţiile de abordare când în discuţie intră soluţionarea datoriilor şi stingerea acestora.
 
Conduita potrivit de abordat, după primirea respective înştiinţări, este caracterizată de următoarele aspecte importante:
• persoana în cauză va trebui să intre în contact cu KRUK, telefonic, pe chat sau prin e-mail;
• discuţia cu agentul KRUK va trebui să fie sinceră, acesta având misiunea de ajuta şi nu de a amplifica starea de stres în care se afla debitorul;
• oamenii cu datorii nu trebuie să evite contactul cu reprezentanţii KRUK, pentru că în aceştia vor găsi un sprijin real pentru depăşirea situaţiei în care se află.
Datoriile sunt un "bun" spre care tind cei care au nevoi financiare stringente, când în discuţie intra creditele la bănci şi un "rău" necesar de plătit, după obţinerea împrumutului. Indiferent de cât de mult s-ar amâna plata lor, va veni şi momentul în care vor trebui stinse. Aceasta este o condiţie esenţială pentru un circuit financiar optim.
 
Avantajul de a fi deschis la colaborare cu firma KRUK, constă în flexibilitatea ratelor pe care această companie o asigură. Prin semnarea unui angajament de plată, persoana cu datorii îşi poate stabili singura valoarea ratelor, fiind singura care ştie cel mai bine de ce venituri lunare dispune şi cât din această sumă poate să fie direcţionată către plata ratelor.
 
În concluzie, KRUK România este un aliat al celor care înţeleg că datoriile trebuie să fie plătite şi că sunt liberi să aleagă varianta cea mai potrivită de plată pentru ei!

© Drepturi de Autor (Copyright) - Acest articol este proprietatea Ziarul de Iasi (www.ziaruldeiasi.ro) si este protejat de Legea dreptului de autor si drepturilor conexe (8/1996). Preluarea acestui articol se poate face, potrivit reglementarilor in vigoare, doar în limita a maximum 500 de caractere, urmate obligatoriu de un link directionat catre acest articol! Orice incalcare a acestor prevederi va fi supusa procedurilor pentru intrarea in legalitate si recuperarea daunelor.

Ultima ora

editorial

Organizarea Summitului CPE în Republica Moldova: beneficii și manipulări politice

Radu POPESCU

Organizarea Summitului CPE în Republica Moldova: beneficii și manipulări politice

Pentru că nu toate lucrurile pot fi perfecte până la capăt, un aspect interesant ce trebuie remarcat este modul în care primarul pro-rus al Chișinăului, Ion Ceban, (care se prezintă acum ca pro-european, în ciuda trecutului său pro-rus, așezat de-a stânga socialistului Igor Dodon) a încercat să-și schimbe imaginea, profitând de vizibilitatea evenimentului, pentru a-și promova propriile interese politice.

opinii

Dosoftei, primul și cel mai mare poet român de până la Eminescu (II)

Eugen MUNTEANU

Dosoftei, primul și cel mai mare poet român de până la Eminescu (II)

Autorul serialului continuă argumentația ideii formulate în titlu, marcând astfel aniversarea, în anul în curs, a celor 350 de ani de la tipărirea versiunii versificate a psalmilor biblici în limba română.

Rapide notaţii „la cald”

Alexandru CĂLINESCU

Rapide notaţii „la cald”

Negocierile dintre guvernanţi şi liderii sindicatelor nu m-au convins. Liderii mi s-au părut cam oscilanţi, gata să se înţeleagă cu puterea şi cred că doar presiunea venită de la „bază” i-a determinat să nu cedeze.

Carol Mihalic de Hodocin (1)

Neculai SEGHEDIN

Carol Mihalic de Hodocin (1)

În faţa Catedralei Mitropolitane din Iaşi există o lucrare monumentală din fontă, cu o înălţime de aproape 7 metri şi o greutate de 4,3 tone, realizată în stil gotic după planurile inginerului hidraulic şi montanist Carol Mihalic de Hodocin. Este vorba de o cişmea, turnată în Moravia, monumentul fiind consfinţit îndămânării publice de către Grigore Ghica la 1851, după cum este precizat în înscripţia în română şi latină de pe lucrarea cu pricina.

pulspulspuls

Calcule electorale la partidoiul ieşean: brânză mare sau urdă mică

Calcule electorale la partidoiul ieşean: brânză mare sau urdă mică

Prin partidoi se bârfeşte că unul din argumentele pentru care fostul activist pro-autostradă şi fost conţilier ministerial ieşean Cătălin Brânzoi a fost uns şef interimar la compania de autostrăzi şi drumuri naţionalear fi fost şi socoteala lui nea Măricel că, în acest mod, îşi măreşte baza de recrutare pentru un candidat cât mai viabil la Premăria ieşeană. 

Caricatura zilei

Greva și Mașina școală

Cumpara editia digitala

Vremea in Iasi

Curs valutar

Linkuri sponsorizate

Parteneri

Intrebarea zilei

Credeti ca daca salariile profesorilor vor fi dublate in urma grevei calitatea actului educational va creste

vezi raspunsuri