Ai dosar la KRUK? Ce faci imediat după ce afli! (P)
anunturi
Eurotrip
grandchef
anunturi
Bolta rece
anunturi
metalco
agri.shop

Advertorial

Ai dosar la KRUK? Ce faci imediat după ce afli! (P)

GALERIE
kruk romania
  • kruk romania
- +
O parte a oamenilor care au datorii neachitate la bănci sau corporaţii, din cauza faptului că nu şi-au plătit ratele la credite sau pentru neplata unor facturi la utilităţi, diverse servicii sau bunuri, ajung la un moment dat să fie înştiinţaţi că au dosare KRUK. Impactul înştiinţării capăta dimensiuni uriaşe pentru unii datornici, însă o astfel de atitudine nu este justificată.
O înştiinţare primită de la KRUK este un document care invită la soluţionarea problemei în deplin acord între părţi.
 
Cine sau, mai bine spus, ce este KRUK România?
Mulţi dintre cei care primesc înştiinţări acasă prin care li se aduce la cunoştinţă că din acel moment, de gestionarea datoriilor pe care le au se va ocupa o altă entitate juridică decât cea la care au datorii, se întreabă "Ce este KRUK România". Răspunsul este uşor de găsit, pe site-ul companiei: KRUK este o companie care se ocupă în numele unor terţe firme de colectarea şi gestionarea datoriilor pe care unele persoane le au la acestea.
Datoriile în discuţie pot fi la bănci, în cazurile în care nu s-au achitat ratele pentru credite. Pot fi la companiile care asigură utilităţi (TV, gaz, curent electric, Internet etc), la care nu s-au achitat facturi restante. Sau pot fi la diverse corporaţii către care nu s-au achitat facturi pentru diverse servicii ori bunuri.
 
De ce înştiinţarea prin care se aduce la cunoştinţă despre existenţa unui dosar KRUK nu este motiv de panică?
În mod cert, KRUK nu este o bancă şi, prin urmare, altele sunt condiţiile de abordare când în discuţie intră soluţionarea datoriilor şi stingerea acestora.
 
Conduita potrivit de abordat, după primirea respective înştiinţări, este caracterizată de următoarele aspecte importante:
• persoana în cauză va trebui să intre în contact cu KRUK, telefonic, pe chat sau prin e-mail;
• discuţia cu agentul KRUK va trebui să fie sinceră, acesta având misiunea de ajuta şi nu de a amplifica starea de stres în care se afla debitorul;
• oamenii cu datorii nu trebuie să evite contactul cu reprezentanţii KRUK, pentru că în aceştia vor găsi un sprijin real pentru depăşirea situaţiei în care se află.
Datoriile sunt un "bun" spre care tind cei care au nevoi financiare stringente, când în discuţie intra creditele la bănci şi un "rău" necesar de plătit, după obţinerea împrumutului. Indiferent de cât de mult s-ar amâna plata lor, va veni şi momentul în care vor trebui stinse. Aceasta este o condiţie esenţială pentru un circuit financiar optim.
 
Avantajul de a fi deschis la colaborare cu firma KRUK, constă în flexibilitatea ratelor pe care această companie o asigură. Prin semnarea unui angajament de plată, persoana cu datorii îşi poate stabili singura valoarea ratelor, fiind singura care ştie cel mai bine de ce venituri lunare dispune şi cât din această sumă poate să fie direcţionată către plata ratelor.
 
În concluzie, KRUK România este un aliat al celor care înţeleg că datoriile trebuie să fie plătite şi că sunt liberi să aleagă varianta cea mai potrivită de plată pentru ei!

© Drepturi de Autor (Copyright) - Acest articol este proprietatea Ziarul de Iasi (www.ziaruldeiasi.ro) si este protejat de Legea dreptului de autor si drepturilor conexe (8/1996). Preluarea acestui articol se poate face, potrivit reglementarilor in vigoare, doar în limita a maximum 500 de caractere, urmate obligatoriu de un link directionat catre acest articol! Orice incalcare a acestor prevederi va fi supusa procedurilor pentru intrarea in legalitate si recuperarea daunelor.

Ultima ora

editorial

Elitele şi declinul Vestului

Alexandru LĂZESCU

Elitele şi declinul Vestului

Dacă ne raportăm la lecţiile istoriei putem privi decadenţa şi declinul Occidentului în bună măsură ca un rezultat al degradării şi acţiunii acestor elite, preponderent liberale.

Filmuletul zilei

opinii

Boala sănătăţii. Reloaded

Florin CÎNTIC

Boala sănătăţii. Reloaded

Pandemia a arătat nu numai slăbiciunile globale ale lumii medicale, dar a subliniat, dacă mai era nevoie, putreziciunea sistemului nostru sanitar şi ineficienţa politicilor publice în sănătate din ţara noastră. Cum lucrurile se degradează pe zi ce trece aş îndrăzni să-mi provoc cititorii să analizeze ce s-a schimbat în bine faţă de acum cinci ani, când, scandalizat de uciderea din culpă a prietenului Tiberiu Brăilean, scriam acest text:

O scrisoare din Italia

Radu PĂRPĂUȚĂ

O scrisoare din Italia

Draga mea Măriuţă,

Cristian Mandeal - „Minutul de calitate maximă în concert este rezultatul orelor multe de repetiţii” (III)

Alex VASILIU

Cristian Mandeal - „Minutul de calitate maximă în concert este rezultatul orelor multe de repetiţii” (III)

Spre deosebire de mulţi muzicieni academici (solişti de concert, de operă, dirijori, muzicologi), Cristian Mandeal se bucură de atenţia mediei generaliste. Nu mă refer la cronicile sau interviurile realizate de jurnalişti cu studii de specialitate, semnatarii unei rubrici fixe la un cotidian, la o revistă, ci la produsele jurnalistice având ca autori tineri ce posedă o cultură umanistă, interesaţi şi de muzică. 

pulspulspuls

Fătuca de pe virtual

Fătuca de pe virtual

Pentru că mai mulţi amici cetitori ne-au întrebat în ultimele zile cum se poate una ca asta, ca ditamai premarele de capitală culturală să facă greşeli de analfabet funcţional, şi asta ca să nu mai spunem că se mai laudă pe ici pe colo şi cu faptul că a fost şef de promoţie în facultate, iacătă stimaţi telespectatori că am mai scotocit puţin în zona virtuală ca să aflăm una-alta special pentru cei dintre domniile voastre revoltaţi, mai mult sau mai puţin, de o astfel de bătaie de joc la adresa oamenilor care ştiu să scrie din acest târg. 

Caricatura zilei

va

Editia PDF

Bancul zilei

Parintele Vasile a strâns 5 ani bani pentru clopotnita, dar nu i-au ajuns decât pentru un BMW.  

Parteneri

Alte publicatii

    Intrebarea zilei

    Sute de persoane au ieșit în stradă pentru a protesta împotriva resticțiilor legate de COVID. Care ar trebui să fie pasul următor?

    vezi raspunsuri

    Copyright 2006-2020 © Ziaruldeiasi.ro Toate drepturile rezervate.