anunturi
grandchef
Bolta rece
Iasi Tv Life
TeleM
Impact FM regional

sambata, 10.12.2022

Advertorial

Ai nevoie de protecție? Shop-einstal îți oferă un filtru anti-magnetită pentru centrale termice!

GALERIE
filtru-anti-magnetita-pentru-centrale-termice-sent_3428_1_1510310971
  • filtru-anti-magnetita-pentru-centrale-termice-sent_3428_1_1510310971
- +

De multe ori, atunci când achiziționezi o centrală termică, ești mulțumit și totodată mândru de achiziția făcută. Totuși, ar trebui să știi că și o centrală termică are nevoie de protecție, deoarece condițiile în care lucrează această sunt dificile și o solicită destul de mult.

Știind aceste aspecte, magazinul Shop-einstal.ro oferă clienților orice sistem de protecție pentru centrale termice, începând de la un filtru anti-magnetita pentru centrale termice Sentinel Eliminator Vortex 300 și până la un ups centrale termice.

Magnetita este o problema cu care se confruntă majoritatea centralelor termice. Ea face referire la depunerea de compuși cu proprietăți feromagnetice în interiorul instalației, lucru care îi afectează integritatea și capacitatea de funcționare. De aceea, se impune necesitatea instalării unui filtru anti-magnetita pentru centrale termice Sentinel Eliminator Vortex 300, precum cele de la Shop-einstal.ro.

Care sunt avantajele acestui filtru anti-magnetita?

Unul dintre avantajele principale ale acestui produs constă în faptul că are proprietatea de a colecta particulele magnetice și nemagnetice, cu ajutorul unui magnet, poziționat strategic în centrul filtrului. Deoarece am menționat și particulele nemagnetice, ar trebui să știm faptul că nămolurile sunt și ele îndepărtate cu ajutorul acestui filtru, astfel încât apa care trece prin centrala termică să fie de calitate și pe cât posibil fără impurități.

Un alt avantaj major al acestui filtru anti-magnetita pentru centrale termice Sentinel Eliminator Vortex 300 este acela că poate prelungi durata de viață a instalației, deoarece aceasta este protejată împotriva unor depuneri care ar putea conduce la defectarea instalației. În acest fel se menține un flux constant de apă, iar instalația nu va mai fi suprasolicitată. Filtrul poate fi golit cu ușurință, deoarece are un robinet care permite deschiderea și golirea camerei de colectare, iar montajul acestui filtru se poate face cu ușurință, putând fi poziționat atât în plan vertical, cât și în plan orizontal. Beneficiul major însă al acestui produs constă în calitatea apei filtrate, a cărui conținut de particule va scădea în mod simțitor, lucru care va conduce către sporirea gradului de protecție al centralei noastre termice.

Filtrul anti-magnetita pentru centrale termice Sentinel Eliminator Vortex 300 este primul astfel de filtru care reușește să protejeze centralele termice în acest mod, utilizând puterea magnetică pentru a colecta particulele de nămol și particulele feroase din apă care urmează să treacă prin centrală termica. Fiind o inovație în acest domeniu, el îți aduce și beneficii materiale, atât prin prisma prețului ci și că urmare a faptului că te ajută să protejezi o investiție destul de mare, cea a centralei termice. Este necesar să investim în aceste produse și este important să investim în confortul propriu, având în vedere necesitatea constanța de a avea la dispoziție resursele necesare vieții noastre de zi cu zi.

Shop-einstal.ro este un magazin care ne oferă o gama amplă de centrale termice, în funcție de preferințele sau nevoile noastre. Însă, cunoscând importanța și valoarea investiției, specialiștii de aici ne oferă și posibilitatea de a află de accesoriile care pot prelungi durata de viață a centralelor. Mai important decât atât, ei ni le oferă în vederea folosirii, astfel încât să ne putem bucura de produsele potrivite nevoilor noastre, achiziționând din același loc produse care să îți asigure un confort și o siguranță sporita.

Produsele Shop-einstal.ro sunt de cea mai bună calitate, sunt verificate și testate, iar garanția produsului îți oferă mulțumirea în plus că produsele alese sunt cele de care ai nevoie. În plus, pentru că își dorește să îți ofere un nivel ridicat de protecție, acest magazin îți va pune la dispoziție și alte sisteme de protecție pentru centrala ta termică, cum ar fi ups-urile menite să protejeze dispozitivul de șocuri electrice, de căderi de tensiune neașteptate, dar care pot avea efecte atât de importante.

© Drepturi de Autor (Copyright) - Acest articol este proprietatea Ziarul de Iasi (www.ziaruldeiasi.ro) si este protejat de Legea dreptului de autor si drepturilor conexe (8/1996). Preluarea acestui articol se poate face, potrivit reglementarilor in vigoare, doar în limita a maximum 500 de caractere, urmate obligatoriu de un link directionat catre acest articol! Orice incalcare a acestor prevederi va fi supusa procedurilor pentru intrarea in legalitate si recuperarea daunelor.

Copyright 2006-2020 © Ziaruldeiasi.ro Toate drepturile rezervate.