Anunturi de Mica Publicitate
Abonament la editia electronica
Iasi Tv Life
TeleM
TVR Iasi Telejurnal
Abonament la editia tiparita

Advertorial (P)

Ai un magazin sau supermarket? Vezi oferta de produse si accesorii bigg.ro

GALERIE
Ai un magazin sau supermarket Vezi oferta de produse si accesorii
  • Ai un magazin sau supermarket Vezi oferta de produse si accesorii
- +

Rafturile de tranzactionare pentru magazine pot fi combinate intre ele pentru a utiliza eficient sala de tranzactionare. Vitrinele magazinelor si rafturile sunt usor de instalat, fiind completate de panouri decorative, frize si alte elemente de publicitate pentru vanzarea produselor. De asemenea, in magazinul online bigg.ro poti gasi si alte  produse pentru magazine, cum ar fi, mese pentru casa de marcat, sertare pentru mese casa de marcat, porti de acces simple, porti incuiabile si multe altele. La fabricarea lor au fost utilizate cele mai bune materiale din metal. In gama de produse pentru magazine, exista rafturi  de orice fel: pentru legume, reviste, paine, pentru unelte, diverse alte marfuri alimentare si industriale etc.

Nu rata! Marlani.ro Site-ul cu cele mai haioase imagini despre coronavirus.

Toate produsele pentru magazine, prezentate in catalog, sunt proiectate de ingineri specialisti in domeniul constructiilor metalice. Toate componentele sunt practice si versatile, potrivite pentru crearea rapida a unei zone functionale. Rafturile comerciale ofera conditii optime de stocare a marfurilor si acces liber la produse. Comercializarea rafturilor metalice, a caselor de marcat, a sertarelor pentru case de marcat, a portilor de acces in magazin sunt echipamente profesionale pentru supermarketuri si magazine cu amanuntul. Rafturile si produsele pentru magazine sunt rezistente la sarcini grele si sunt concepute pentru o lunga durata de viata. Acoperirea cu praf ofera un aspect prezentabil si durabilitatea structurilor.

Sisteme de rafturi pentru magazine

Sistemele de rafturi cu cosuri, cu balamale si extrageri, friza etc. se concentreaza cu succes pe marfuri si preturi. Modelele nu ocupa mult spatiu. Rafturile pentru podeaua de tranzactionare se fac la comanda din metal si alte materiale. Produsele pentru magazine au o capacitate mare de transport si suporta sarcini semnificative. Poti cumpara produse pentru magazine din magazinul online bigg.ro cu livrare in orice varianta: cu iluminare, perforatie, cu suprapuneri din tablou, cu cosuri din plasa, cu receptie. Modelele sunt potrivite pentru vanzarea produselor alimentare si a celor nealimentare. Pe rafturi poti pastra legume si fructe, fara pierderea calitatii si a proprietatilor benefice. De asemenea, poti cumpara rafturi pentru un etaj comercial, alegand un model adecvat: cu o actiune profunda, forma trapezoidala, cu friza publicitara, cu rafturi semicirculare.

Tipuri de produse pentru magazine

In magazinul online bigg.ro poti gasi produse pentru magazine de orice fel. In catalog poti studia gama de produse si poti calcula costul modelelor de produse care te intereseaza. Pretul produselor depinde de parametrii selectati (dimensiuni, culori). Astfel, poti cumpara rafturi pentru legume, paine, cumparaturi cu amanuntul, cafea, depozitare, vin, cu ochiuri de plasa, cu inchidere, unghiulare, economice, pentru carti, CD-uri, discuri, rafturi perforate pentru unelte, pentru role si perii, pentru zona de checkout. Mesele sunt adesea folosite pentru casa de marcat. Designul elegant atrage atentia asupra lor si asupra produselor prezentate. Designul rafturilor din zona caselor de marcat, este potrivit pentru plasarea de suveniruri si articole de lux, echipamente audio si video, produse din piele si alte articole. Rafturile cu friza sunt utilizate pentru depozitarea produselor nealimentare. Friza este proiectata pentru prezentarea eficienta a marcii, publicitate si informatii importante. Daca este necesar, sub raftul inferior este instalat un panou decorativ (baza). In magazinul online bigg.ro poti cumpara produse pentru magazine, pentru zona de checkout, poti alege un model de porti intrare in magazin, un suport si multe alte elemente. 

© Drepturi de Autor (Copyright) - Acest articol este proprietatea Ziarul de Iasi (www.ziaruldeiasi.ro) si este protejat de Legea dreptului de autor si drepturilor conexe (8/1996). Preluarea acestui articol se poate face, potrivit reglementarilor in vigoare, doar în limita a maximum 500 de caractere, urmate obligatoriu de un link directionat catre acest articol! Orice incalcare a acestor prevederi va fi supusa procedurilor pentru intrarea in legalitate si recuperarea daunelor.

Ultima ora

editorial

Moştenirea toxică ce o vor lăsa rectorii ajunşi la al treilea sau al patrulea mandat

Dan CONSTANTIN

Moştenirea toxică ce o vor lăsa rectorii ajunşi la al treilea sau al patrulea mandat

Dacă distinsul profesor „X” sau remarcabilul „Z” au putut să treacă peste lege, eu de ce nu aş putea?

opinii

Roboţi

Codrin Liviu CUȚITARU

Roboţi

Robotul a trecut, treptat, de la „plimbarea” convulsivă pe coridoarele Universităţii, la alergarea „profesionistă”. Se arăta capabil să sară şi peste obstacole, plăcerea sa supremă fiind „să evite” deliberat, în viteză, femeile de serviciu îngenuncheate pe ciment şi prinse în efortul răzuirii gumelor de mestecat aruncate iresponsabil. Îngrijitoarele se speriau îngrozitor şi ţipau injurios după Robogică (foarte des îl numeau „pocitania dracului”!).

Despre discursul regionalist din Moldova (II)

George ŢURCĂNAŞU

Despre discursul regionalist din Moldova (II)

Delestaţi de centru şi captivi între statalismul teritoriului post-sovietic de la est de Prut şi desconsiderarea de la nivelul Bucureştiului, moldovenii din România aleg soluţia cea mai simplă: ştergerea sau renunţarea la identitate. Exemplele sunt multiple şi deseori invocate în scrieri mai vechi, de la divergenţele teritoriale bucovineană (în plin nucleu statal al Moldovei), vrânceană şi gălăţeană, la tendinţele actuale ale tinerilor de a migra pentru studii spre centrele universitare externe Moldovei, deseori mai prost cotate decât Iaşul în sistemul universitar. În aceste condiţii, să nu înţelegi necesitatea unor mişcări care militează pentru scoaterea Moldovei din izolarea impusă de către centru e cam prea mult!

Spărgătoarea de coduri

Bogdan ILIESCU

Spărgătoarea de coduri

Viaţa unui copil de acum 40 de ani (şi aproape sigur şi înainte) era absolut fascinantă pentru că era înmuiată din plin în toată istoria omenirii şi în tot ce avea mai valoros, adunat până atunci, în cărţi. Da, lucrurile alea cu un aer prozaic, mărturia perpetuă a unei invenţii seculare, care, prin natura lor de a păstra scris orice gând pe care i-l încredinţai, obligau la multă atenţie, şi mare responsabilitate şi scriitorul, şi cititorul.

pulspulspuls

Calcule matematice: am putea avea o premieră la locale la Iaşi de ne va durea mintea

Calcule matematice: am putea avea o premieră la locale la Iaşi de ne va durea mintea

Dacă tot v-am servit ieri aicea niscai aritmetică electorală de Bahlui, haideţi să continuăm şi azi cu olecuţă de analiză matematică plus geometrie diferenţială tot pe tema asta incitantă! Nu de alta, dar acuşi încep iar simulările de alegeri, şi măcar să fim pregătiţi.

Caricatura zilei

La reciclat pet-uri și doze

Când Sistemul Garantie Colectare te pune pe gânduri

Cumpara editia digitala

Vremea in Iasi

Curs valutar

Parteneri

Intrebarea zilei

Vladimir Putin, presedintele Federatiei Ruse, a declarant intr-un interviu dat jurnalistului american Tucker Carlson ca nu va ataca niciun stat NATO. Credeti ca isi va respecta cuvantul dat?

vezi raspunsuri