Air Moldova are un autocar nou pentru ieşeni
anunturi
Eurotrip
grandchef
anunturi
Bolta rece
anunturi
metalco

ADVERTORIAL

Air Moldova are un autocar nou pentru ieşeni

GALERIE
Logo_Air_Moldovaautocartransport
 • Logo_Air_Moldova
 • autocar
 • transport
- +

Începând cu ultima săptămână a lunii iulie 2014, compania Air Moldova operează transferul gratuit al pasagerilor de la Iaşi la Chişinău cu un nou autocar, clasificat la patru stele, sporind astfel confortul ieşenilor care aleg să profite de ofertele avantajoase ale companiei.

Transferul gratuit al pasagerilor de la Iaşi la Aeroportul Internaţional Chişinau face parte din programul special de facilităţi oferit ieşenilor de către compania aeriană.

Astfel, exclusiv prin intermediul agenţiilor de turism acreditate IATA din Iaşi şi a partenerilor acestora, pot fi achiziţionate bilete de avion cu tarife începând de la 59 EUR/sens pentru Bologna, Roma, Milano, Verona şi Atena.

Către Istanbul sau Larnaca pasagerii pot călători la tarife începând cu 79 EUR/ sens, iar destinaţii ca Barcelona, Frankfurt sau Sankt Petersburg sunt accesibile de la 109 EUR/ sens.

Foarte atrăgătoare pentru ieşeni au fost de la lansarea programului şi zborurile către Paris, de la doar 49 EUR /sens, Londra de la 79 EUR/ sens sau Istanbul, de la 89 EUR/ sens.

Compania aeriană Air Moldova a extins oferta şi pentru bagajul de cală, care costă doar 10 EUR/ sens.

Autocarul va staţiona în Iaşi în parcarea Pallas Mall din faţa Palatului Culturii, iar în Chişinău - în parcarea Aeroportului Internaţional. Orarul curselor de transfer este următorul:

Zilnic (începând cu 1 iulie 2014):

07.30 – Plecare din Iaşi, Parcare Pallas Mall (Palatul Culturii)

10.30 – Sosire în Chişinău, Aeroportul Internaţional Chişinău

20.00 – Plecare din Chişinău, Aeroportul Internaţional Chişinău

23.00 – Sosire în Iaşi, Parcare Pallas Mall (Palatul Culturii)

Pentru mai multe detalii, pasageri sunt rugaţi să contacteze agenţiile acreditate IATA din Iaşi, Serviciul helpdesk al companiei Air Moldova sau să acceseze pagina de internet a ofertei pe site-ul Air Moldova, la adresa: http://www.airmoldova.md/news-records-ro/3425/

Telefoanele de contact al serviciului  “Helpdesk”:

+373 22 83 08 30

+373 22 57 65 45

+373 68 69 65 45

e-mail: helpdesk@airmoldova.md

Despre compania Air Moldova:

"Air Moldova" este unul din cele mai recunoscute mărci din Republica Moldova, fiind fondată prin decret prezidenţial la 12 ianuarie 1993. La 13 iulie 2004 "Air Moldova" a devenit membru activ IATA., iar din 2008, iar din anul 2008 compania a fost inclusă în registrul IATA Operational Safety Audit (IOSA).

Compania operează curse aeriene către 23 de destinaţii, cu aeronave de tip Airbus A320, Airbus 321, Embraer 190 si Embraer 120, asigurând la ora actuală peste 50% din fluxul de pasageri din Republica Moldova.

 

© Drepturi de Autor (Copyright) - Acest articol este proprietatea Ziarul de Iasi (www.ziaruldeiasi.ro) si este protejat de Legea dreptului de autor si drepturilor conexe (8/1996). Preluarea acestui articol se poate face, potrivit reglementarilor in vigoare, doar în limita a maximum 500 de caractere, urmate obligatoriu de un link directionat catre acest articol! Orice incalcare a acestor prevederi va fi supusa procedurilor pentru intrarea in legalitate si recuperarea daunelor.

Ultima ora

editorial

Grilă de lectură pentru conflictul din Orientul Mijlociu

Alexandru LĂZESCU

Grilă de lectură pentru conflictul din Orientul Mijlociu

Încercând să revină la formulele tradiţionale de abordare în chestiunea conflictului israeliano-palestinian, formule care au eşuat de fiecare dată în trecut, şi la negocierile cu Iranul, administraţia Biden nu a făcut decât să destabilizeze şi mai mult situaţia din regiune facilitând probabil ascensiunea grupării teroriste Hamas.

Filmuletul zilei

opinii

Eu, El, Supremul

Nichita DANILOV

Eu, El, Supremul

În ciuda dansului diplomatic mai mult sau mai puţin impus din afară, fiecare parte stă la cotitură şi aşteaptă ca partea adversă să facă un pas greşit şi să clacheze.

Plugarul şi moartea

Dana ȚABREA

Plugarul şi moartea

Nu e foarte evident ce se petrece în Plugarul şi moartea deoarece, dincolo de revolta protagonistului faţă de fenomenul morţii - o revoltă deopotrivă disperată şi sfidătoare - sau de justificările aduse de personajul Moartea, nu avem o poveste aşa cum poate ne-am fi aşteptat. Cu toate acestea, datorită proiecţiilor şi a filmărilor, unele realizate de sus, a modului în care se jonglează cu decorul din scenă şi cu cel proiectat, deşi oarecum static, luând forma unei meditaţii de scenă, spectacolul are un ritm al său, chiar dacă unul mai mult interior, la care contribuie culorile, formele, hiperbolele artistice (imagini supradimensionate) şi sunetele.

Cale bătută de la ţară la oraş

Michael ASTNER

Cale bătută de la ţară la oraş

Gata. Bagajele-s făcute.

pulspulspuls

Senatoarea de la Iaşi a dat iar iama-n pălării

PULS

Senatoarea de la Iaşi a dat iar iama-n pălării

Nu ştim alţii cum sunt, dar noi, numai când vedem o nouă pălărie a madamei senator PNL de Iaşi Scântei, parcă ne tresaltă inima de ce procopseală pe capul nostru s-a ales încât să avem şansa unei aşa reprezentări în Parlament. Nu, nu vă gândiţi că e la Iaşi madama, căci auzim că pe-aici n-a mai dat de la alegeri încoace, ci undeva pe la Arad, de ziua Regelui, ştiţi voi pasiunea veche.

Caricatura zilei

WC spațial

Editia PDF

Bancul zilei

Parintele Vasile a strâns 5 ani bani pentru clopotnita, dar nu i-au ajuns decât pentru un BMW.  

Parteneri

Alte publicatii

  Intrebarea zilei

  Sute de persoane au ieșit în stradă pentru a protesta împotriva resticțiilor legate de COVID. Care ar trebui să fie pasul următor?

  vezi raspunsuri

  Copyright 2006-2020 © Ziaruldeiasi.ro Toate drepturile rezervate.