anunturi
Eurotrip
grandchef
anunturi
Bolta rece
anunturi
metalco

vineri, 25.09.2020

Advertorial

Air Moldova - Zboruri la tarife extrem de avantajoase

GALERIE
Logo_Air_MoldovaDestinatiitopEmbrer 190
 • Logo_Air_Moldova
 • Destinatii
 • top
 • Embrer 190
- +

Compania aeriană Air Moldova lansează un serviciu destinat pasagerilor care doresc să călătorească de la Iaşi la Paris, Veneţia, Frankfurt, Barcelona sau alte destinaţii, la tarife extrem de avantajoase.

 

Compania aeriană Air Modova lansează începând cu marţi, 1 iulie  2014, un proiect care le permite ieşenilor să călătorească prin Chişinău, inclusiv cu transfer gratuit de la Iaşi, cu bilete de avion la preţuri începând cu 59 EURO / sens, în condiţii de confort specifice unei companii aeriene de linie.

Oferta include toate taxele şi este valabilă pentru toate destinaţiile pe care operează Air Moldova cu plecare de pe Aeroportul Internaţional Chişinău: Atena, Barcelona, Bologna, Bucureşti, Verona, Kiev, Larnaca, Lisabona, Londra, Madrid, Milano, Moscova, Nijnevartovsk, Paris, Roma, Sankt-Petersburg, Istanbul, Frankfurt, Veneţia, precum şi cursele sezoniere - Antalya, Dublin, Soci şi Surgut.

„Tarifele sunt toate foarte avantajoase, indiferent că este vorba de zboruri sincronizate cu transferul gratuit. Mă gândesc în primul rând la cursele de Paris, care pornesc de la 49 EUR/ sens, Barcelona, de la 89 EUR/ sens, Londra, Frankfurt sau Istanbul de la –79 EUR/ sens. De asemenea, destinaţiile din Italia merită o menţiune specială, pasagerii putând să zboare spre Roma, Veneţia, Verona sau Milano, de la 59 EUR/ sens.”, a declarat domnul Vasile HÎNCU, Director Comercial  al companiei.

Biletele de avion pot fi procurate exclusiv de la agenţiile acreditate IATA din Iaşi sau de la colaboratorii acestora.

Transferul pasagerilor spre aeroportul din Chişinău va fi efectuat zilnic, începând cu data de 1 iulie 2014, cu un autocar confortabil, dotat cu sistem de climatizare şi Wi-Fi. Autocarul va staţiona în Iaşi în parcarea Pallas Mall din faţa Palatului Culturii, iar în Chişinău - în parcarea Aeroportului Internaţional. Orarul curselor de transfer va fi următorul:

Zilnic (începând cu 1 iulie 2014):

07.30 – Plecare din Iaşi, Parcare Pallas Mall (Palatul Culturii)

10.30 – sosire în Chişinău, Aeroportul Internaţional Chişinău

20.00 – Plecare din Chişinău, Aeroportul Internaţional Chişinău

23.00 – Sosire în Iaşi, Parcare Pallas Mall (Palatul Culturii)

Pentru mai multe detalii, pasageri sunt rugaţi să contacteze agenţiile acreditate IATA din Iaşi, Serviciul helpdesk al companiei Air Moldova sau să acceseze pagina de internet a ofertei pe site-ul Air Moldova, la adresa: http://www.airmoldova.md/news-records-ro/3425/

Telefoanele de contact al serviciului  “Helpdesk”:

+373 22 83 08 30

+373 22 57 65 45

+373 68 69 65 45

e-mail: helpdesk@airmoldova.md 

 Despre compania Air Moldova:

"Air Moldova" este unul din cele mai recunoscute mărci din Republica Moldova, fiind fondată prin decret prezidenţial la 12 ianuarie 1993. La 13 iulie 2004 "Air Moldova" a devenit membru activ IATA., iar din 2008, iar din anul 2008 compania a fost inclusă în registrul IATA Operational Safety Audit (IOSA).

Compania operează curse aeriene către 23 de destinaţii, cu aeronave de tip Airbus A320, Airbus 321, Embraer 190 si Embraer 120, asigurând la ora actuală peste 50% din fluxul de pasageri din Republica Moldova.

 

© Drepturi de Autor (Copyright) - Acest articol este proprietatea Ziarul de Iasi (www.ziaruldeiasi.ro) si este protejat de Legea dreptului de autor si drepturilor conexe (8/1996). Preluarea acestui articol se poate face, potrivit reglementarilor in vigoare, doar în limita a maximum 500 de caractere, urmate obligatoriu de un link directionat catre acest articol! Orice incalcare a acestor prevederi va fi supusa procedurilor pentru intrarea in legalitate si recuperarea daunelor.

Ultima ora

editorial

Patriotismul la români faţă în faţă cu cocina umană din păduri

Dan CONSTANTIN

Patriotismul la români faţă în faţă cu cocina umană din păduri

Peisajul din pădurile noastre frumoase, atâtea câte au mai rămas, este unul apocaliptic. Cel mai probabil puştii abia născuţi se vor obişnui cu acest peisaj şi vor crede că aşa ceva este normal şi de fapt asta este natura.

Filmuletul zilei

opinii

Ghidul bunului alegător

Alexandru CĂLINESCU

Ghidul bunului alegător

Cartea lui Cristian Preda este un ghid extrem de util pentru cei care doresc să înţeleagă mecanismele democraţiei. Iar atunci când votează, să o facă în cunoştinţă de cauză.

Partidul şpăgar electoral

Nicolae CREŢU

Partidul şpăgar electoral

S-a tot vorbit şi scris despre şpaga electorală. De-a lungul scurselor decenii de „democraţie” românească, postceauşistă. 

Folcloristică

Codrin Liviu CUȚITARU

Folcloristică

„Tremurând, un băietan s-a ridicat şi a spus, în încuviinţarea îngrozită a întregului amfiteatru, că nu făcuseră altceva decât să scrie ce învăţaseră din notiţele Pravoslavinei, ea fiind singura care le avea integral... În aritmie cardiacă, privind-o feroce pe Ţăcănel, am reuşit să îngaim o singură întrebare - Şi cu calul, cu calul cum e? Cu ochi de căprioară rănită, studenta a sărit în picioare şi a nechezat solemn - Mihahaha!”

pulspulspuls

Poveste cu șpioni roşii infiltraţi la Iaşi. Ce treabă are asta cu premarele?

Poveste cu șpioni roşii infiltraţi la Iaşi. Ce treabă are asta cu premarele?

Apropo de manifestaţiile împotriva măştii de protecţie care au loc în ultima perioadă la Bucureşti, despre care presa din Bucureşti a prezentat dovezi clare că au în spate nu numai imbolduri, dar şi bănuţi dinspre Moscova, voi aţi observat ceva ciudat, bizar, ce am văzut şi noi? 

Caricatura zilei

Teleportare

Editia PDF

Bancul zilei

Îi datoram multe coronavirusului. A reusit sa-i aduca pe români înapoi în tara si a putut sa le înve (...)

Linkuri

Alte ziare locale

  Intrebarea zilei

  Relaxarea condițiilpr de deplasare în starea de alertă va duce la:

  vezi raspunsuri

  Copyright 2006-2020 © Ziaruldeiasi.ro Toate drepturile rezervate.