Airbus suspendă temporar activităţile de producţie şi asamblare în fabricile din Franţa şi Spania
anunturi
Eurotrip
grandchef
anunturi
Bolta rece
anunturi
metalco

Airbus suspendă temporar activităţile de producţie şi asamblare în fabricile din Franţa şi Spania

GALERIE
Airbus SE
  • Airbus SE
- +

Constructorul aeronautic Airbus SE anunţă noi măsuri luate în contextul crizei Covid-19 şi precizează că a decis să suspende temporar activităţile de producţie şi asamblare în fabricile din Franţa şi Spania, măsura fiind valabilă pentru următoarele patru zile.

”Ca urmare a implementării de noi măsuri în Franţa şi Spania pentru a limita pandemia Covid-19, Airbus a decis să suspende temporar activităţile de producţie şi asamblare în fabricile din Franţa şi Spania, măsura fiind valabilă pentru următoarele patru zile. Aceasta va oferi timp suficient pentru implementarea măsurilor stringente de protejare a sănătăţii şi de siguranţă în ceea ce priveşte igiena, curăţarea şi auto-distanţarea, îmbunătăţind în acelaşi timp eficienţa operaţiunilor în condiţiile noilor măsuri ce vizează desfăşurarea muncii”, arată un comunicat al companiei.

Reprezentanţii Airbus spun că vor continua să urmărească atent situaţia creată de răspândirea virusului Covid-19 pe glob şi analizează permanent impactul asupra angajaţilor grupului, asupra clienţilor, furnizorilor, precum şi asupra afacerii.

În Franţa şi Spania, compania va continua să aplice maxim posibil lucrul de acasă. ”Aceste măsuri vor fi implementate la nivel local, în coordonare cu partenerii sociali. De asemenea, Airbus colaborează cu clienţii şi furnizorii pentru a minimaliza impactul acestei decizii asupra activităţii lor. Airbus furnizează continuu informaţii privind siguranţa muncii şi recomandări privind călătoriile angajaţilor săi, clienţilor şi vizitatorilor, potrivit evoluţiilor de ultimă oră”, mai arată compania/ Airbus anunţă că urmăreşte şi respectă recomandările Organizaţiei Mondiale a Sănătăţii şi ale autorităţilor sanitare naţionale. În 2019 Airbus a generat venituri de 70 de miliarde de euro şi a avut 135.000 de angajaţi.

 

© Drepturi de Autor (Copyright) - Acest articol este proprietatea Ziarul de Iasi (www.ziaruldeiasi.ro) si este protejat de Legea dreptului de autor si drepturilor conexe (8/1996). Preluarea acestui articol se poate face, potrivit reglementarilor in vigoare, doar în limita a maximum 500 de caractere, urmate obligatoriu de un link directionat catre acest articol! Orice incalcare a acestor prevederi va fi supusa procedurilor pentru intrarea in legalitate si recuperarea daunelor.

Ultima ora

editorial

De ce vacanţele în Grecia ar trebui interzise? Urlă toată ţara!

Dan CONSTANTIN

De ce vacanţele în Grecia ar trebui interzise? Urlă toată ţara!

Câteva idei despre preocupările estivale ale politicienilor  

Filmuletul zilei

opinii

Limaxul „spaniol” şi corectitudinea politică

Michael ASTNER

Limaxul „spaniol” şi corectitudinea politică

În loc de prefaţă, două însemnări de jurnal amnăşan.  

România lui Salvador Dali

Nichita DANILOV

România lui Salvador Dali

În Sectorul I al capitalei ne aflăm în plin surrealism. De fapt, acolo are loc un experiment, un performance făcut la o scară atât de mare, încât ar invidia-o orice performer. Căci, conform datelor statistice, Sectorul I al capitalei are în jur de 255.000 de suflete înregistrate oficial. 255 000 e cifră, pe care o poate lua în calcul chiar şi Big Data, care operează cu cifrele de ordinul sutelor de milioane şi chiar al miliardelor.

Pandemie şi senzualitate

Dana ȚABREA

Pandemie şi senzualitate

Deşi cu trimiteri evidente la carnal, spectacolul în regia lui Radu Afrim care-a câştigat premiul Uniter e poematic. Textul degajă senzualitate, imaginile video completează scenicul împlinit de trupesc cu peisaje umane caleidoscopice, reliefate prin efecte. Povestea se ţese din fragmente, cu actori care îşi expun umanitatea pe scenă sau ecran, care îşi ascund ori revelează inima, corporalitatea. Sunt foarte multe roluri, diverse, de compunere excentrică sau mai palpabile, pe adâncime sau mai exterioare, unele mai teatrale, altele filmice. În schimb, situaţiile scenice se volatilizează voit, într-un întreg fluid, eterizat, sub semnul unei detaşări implicate.

pulspulspuls

Hopa: dom’ Tudorel a schimbat foaia când vine vorba despre el!

Redacția

Hopa: dom’ Tudorel a schimbat foaia când vine vorba despre el!

Iată, dragi studenţi şi stimabili profesori, fie că l-aţi votat, fie că nu, domn rector Tudorel a trecut la alt nivel (ca să producem şi-o rimă), când vine vorba despre sine. Concret, mai nou scrie despre el însuşi, când vine vorba, la persoana a treia. 

Caricatura zilei

Bumerang

Editia PDF

Bancul zilei

Când ma întâlnesc în parc si vorbesc cu barbati casatoriti, am impresia ca toti traim cu aceeasi femeie! (...)

Parteneri

Alte publicatii

    Intrebarea zilei

    Sute de persoane au ieșit în stradă pentru a protesta împotriva resticțiilor legate de COVID. Care ar trebui să fie pasul următor?

    vezi raspunsuri

    Copyright 2006-2020 © Ziaruldeiasi.ro Toate drepturile rezervate.