anunturi
grandchef
Bolta rece
Iasi Tv Life
TeleM
Impact FM regional

AJOFM Iaşi derulează un important proiect finanţat prin fonduri UE

GALERIE
NEETs
 • NEETs
- +

Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă (AJOFM) Iaşi, în parteneriat cu AJOFM Maramureş, Blue Consulting SRL şi Clemon SRL, implementează proiectul „Pregătit pentru viitor”, proiect cofinanţat din Fondul Social European (FSE) prin Programul Operaţional Capital Uman 2014 – 2020, axa prioritară 1 – îmbunătăţirea situaţiei tinerilor din categoria NEETs (tineri care nu sunt încadraţi profesional şi nu urmează niciun program educaţional sau de formare).

În acest fel cresc şansele de ocupare pe piaţa muncii pentru 1.051 de tineri din această categorie, şomeri cu vârsta cuprinsă între 16 – 29 ani (dintre care 250 din mediul rural şi 110 de etnie romă) cu rezidenţa în judeţele Iaşi şi Maramureş, prin implementarea de servicii integrate şi flexibile de ocupare pe piaţa forţei de muncă, demers concretizat prin obţinerea unui certificat de calificare de către cel puţin 780 de tineri NEETs, angajarea a minimum 455 de tineri, precum şi înfiinţarea unui număr de 36 de noi afaceri.

Valoarea totală eligibilă a proiectului este de 19.408.550,30 lei, din care valoarea eligibilă nerambursabilă din FSE - 16.358.423,89 lei, valoarea eligibilă nerambursabilă din bugetul naţional  - 1.123.673,88 lei, iar valoarea co-finanţării eligibile a beneficiarului, respectiv AJOFM Iaşi, în valoare de 1.926.452,53 lei. Implementarea proiectului a început pe data de 2 septembrie 2021 şi se încheie pe 1 septembrie 2023. 

© Drepturi de Autor (Copyright) - Acest articol este proprietatea Ziarul de Iasi (www.ziaruldeiasi.ro) si este protejat de Legea dreptului de autor si drepturilor conexe (8/1996). Preluarea acestui articol se poate face, potrivit reglementarilor in vigoare, doar în limita a maximum 500 de caractere, urmate obligatoriu de un link directionat catre acest articol! Orice incalcare a acestor prevederi va fi supusa procedurilor pentru intrarea in legalitate si recuperarea daunelor.

Ultima ora

editorial

O reformă care nu se va face (I)

Cătălin ONOFREI

O reformă care nu se va face (I)

Ţărăniştii au vrut, dar n-au putut şi nici n-au ştiut.

opinii

Armată cu cai de lemn...

Florin CÎNTIC

Armată cu cai de lemn...

„Când am veni...iit în armată/ La costum şi la cravată/ Am urcat dealu alene/ -nregiment la Tata Ene!/ Ai, ai, auăleu... etc.!”

Parţialnaia imperialnaia moghilizaţia

Radu PĂRPĂUȚĂ

Parţialnaia imperialnaia moghilizaţia

„Mobilizaţia” rusă putiniană este, de fapt, o „moghilizaţia”, ironizează unii publicişti ruşi - „moghilizaţia” de la „moghila”, adică „mormânt”. Rusia lui Putin şi-a format o nouă ideologie, şi totuşi veche, de pe când bolşevismul, ba încă de pe vremea ţarismului, pe care o foloseşte ca temei pentru acţiuni militare neoimperiale: anexarea Crimeei în 2014, campania din Georgia în 2008, intervenţia în Siria în 2015, precum şi intervenţii mai mult sau mai puţin recunoscute în mai multe state africane. 

A fost odată și ar mai putea fi…

Alex VASILIU

A fost odată și ar mai putea fi…

Există personalități al căror nume a intrat în conștiința publică legat de domenii variate ale artei sunetelor. 

pulspulspuls

Despre un mare patron pe spinarea ieşenilor şi despre un parteneriat de pomină la Consiliul Judeţean

Despre un mare patron pe spinarea ieşenilor şi despre un parteneriat de pomină la Consiliul Judeţean

Iată în poza de mai jos figura unui individ pe care istoria locală îl va reţine în postura de mare strateg şi patron de echipă de handbal feminin, stimaţi telespecatori. 

Caricatura zilei

Monstrii...

Editia PDF

Bancul zilei

Un sofer de TIR opreste la un popas, comanda un sandwich, o cafea si o placinta. Intra trei motociclisti rai, unul îi man&ac (...)

Linkuri sponsorizate

Parteneri

Alte publicatii

  Fotografia zilei

  Intrebarea zilei

  Implementarea benzii unice pentru mijloacele de transport în comun pe toată lungimea șoselei Nicolina, o apreciați ca fiind benefică fluidizării traficului din zonă?

  vezi raspunsuri

  Copyright 2006-2020 © Ziaruldeiasi.ro Toate drepturile rezervate.