anunturi
grandchef
Bolta rece
Iasi Tv Life
TeleM
Impact FM regional

vineri, 12.08.2022

AJOFM va asigura servicii medicale pentru 1.270 de şomeri

GALERIE
asistenta medicala
 • asistenta medicala
- +

Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă (AJOFM) va cheltui în acest an circa 33.000 lei doar pentru servicii medicale dedicate şomerilor din evidenţă. În această sumă nu este inclusă şi TVA. Contractele au fost încheiate pentru achiziţiile de produse şi servicii prevăzute în Programul anual al achiziţiilor publice pentru anul 2016, publicat de AJOFM pe SEAP.

Instituţia a semnat un contract de 18.700 lei cu Medlife SA Bucureşti pentru servicii de medicina muncii pentru 850 de şomeri participanţi în programe de formare profesională. Tot în acest an, AJOFM a parafat un contract în valoare de 14.100 lei cu Recumedis SRL Iaşi, societatea urmând a asigura servicii de analize medicale pentru 420 de şomeri participanţi în programe de formare profesională. Furnizarea de articole de papetărie şi birou, un contract în cuantum de circa 9.200 lei, a revenit societăţii Shatter SRL Iaşi, iar asigurarea serviciilor de verificare tehnică şi autorizare de funcţionare a centralelor termice a revenit societăţii Kalde Instal Service SRL Iaşi, ce va primi 2.800 lei.

În acest an, Întreprinderea Individual Rasputneac Gabriela a semnat un contract de 1.000 lei cu AJOFM prin care va furniza servicii de asigurare găzduire site, iar serviciile de curăţenie a sediului instituţiei şi a Centrului de Formare Profesională vor costa 22.098 lei, fiind asigurate de SC Nicu&Ralu SRL Iaşi. „Achiziţia de produse de curăţenie se face lunar pe bază de factură din magazine specializate. Achiziţia de servicii de consultanţă şi asistenţă pentru iniţierea unei afaceri sau pentru începerea unei activităţi independente nu a fost demarată, fiind prevăzută pentru trimestrele II-III”, a răspuns conducerea instituţiei la solicitarea „Ziarului de Iaşi”. Pentru servicii de consultanţă şi asistenţă pentru iniţierea unei afaceri, AJOFM va cheltui circa 63.000 lei, bani la care se adăugă şi TVA. 

 

 

© Drepturi de Autor (Copyright) - Acest articol este proprietatea Ziarul de Iasi (www.ziaruldeiasi.ro) si este protejat de Legea dreptului de autor si drepturilor conexe (8/1996). Preluarea acestui articol se poate face, potrivit reglementarilor in vigoare, doar în limita a maximum 500 de caractere, urmate obligatoriu de un link directionat catre acest articol! Orice incalcare a acestor prevederi va fi supusa procedurilor pentru intrarea in legalitate si recuperarea daunelor.

Ultima ora

editorial

Liviu Dragnea să ne ierţi

Liviu Dragnea să ne ierţi

Dosarele deschise cu greu de procurori împotriva suspecţilor de abuz şi alte infracţiuni se tot înfundă. Unele se închid, mai nimeni nu e vinovat de nimic. După fumul gros de la gazele jandarmilor din 10 august, peste evenimentele din piaţă se aşază ceaţa unei justiţii inerte. Ceaţa persistă şi azi, dar azi ştim deja multe şi lucrurile deja nu mai par ceea ce păreau pe-atunci.

opinii

O limbă din prefabricate

Alexandru CĂLINESCU

O limbă din prefabricate

Un fenomen frapant care se petrece astăzi este ceea ce aş numi proliferarea prefabricatelor. Nu e ceva nou, dar devine tot mai accentuat şi, pentru cine ţine la expresivitatea limbii, tot mai supărător. Spun „prefabricate” pentru că e vorba de cuvinte şi formule luate de-a gata şi puse uneori în cele mai neaşteptate contexte. Au făcut de pe acum o glorioasă carieră la televiziune, politicienii şi jurnaliştii le rostesc cu o voluptate solemnă, convinşi că impresionează publicul printr-un limbaj elevat.

Tehnologie şi muzică (2)

Neculai SEGHEDIN

Tehnologie şi muzică (2)

Chitarele electrice au pătruns în România în anii '50-'60, odată cu muzica rock-and-roll, devenită, apoi, muzica rock. Bineînţeles că limitările ideologice ale vremii nu permiteau o dezvoltare pe scară largă a culturii rock, un curent muzical care era o expresie a libertăţii de exprimare şi care utiliza mijloace de expresie artistică nemaivăzute până atunci. Însă, cu toate barierele de comunicare cu vestul, tinerii din România, în special studenţii, erau la curent, atât cât se putea, cu noile orientări muzicale occidentale. Pe lângă aceste constrângeri, mai apărea o problemă, aceea a instrumentelor muzicale, care presupuneau o tehnologie nouă, aveau costuri ridicate, se procurau greu şi nu se fabricau în ţară.

Nebuna de la Rhornfield Hall

Codrin Liviu CUȚITARU

Nebuna de la Rhornfield Hall

Meritul „intertextului” lui Jean Rhys este acela de a reconfigura un personaj schematic (în forma sa iniţială) şi de a-i conferi dimensiune psihologică. Fantoma lunatică „Bertha” devine, în acest roman postmodern, sensibila şi nevropata „Antoinette”, victima unui univers rigid şi extrem de neconcesiv cu inadaptaţii.

pulspulspuls

Zilele trecute am celebrat patru ani de la această semnătură istorică a premarelui. Fie primit (ştiţi voi unde)!

Zilele trecute am celebrat patru ani de la această semnătură istorică a premarelui. Fie primit (ştiţi voi unde)!

Iacătă, stimaţi telespectatori, că, graţie unei vigilenţe sporite a unui amic de la presa concurentă din târg, am intrat şi noi în posesia unei fotografii document. 

Caricatura zilei

Isărescu și calul

Editia PDF

Bancul zilei

Un sofer de TIR opreste la un popas, comanda un sandwich, o cafea si o placinta. Intra trei motociclisti rai, unul îi man&ac (...)

Linkuri sponsorizate

Parteneri

Alte publicatii

  Fotografia zilei

  Intrebarea zilei

  Implementarea benzii unice pentru mijloacele de transport în comun pe toată lungimea șoselei Nicolina, o apreciați ca fiind benefică fluidizării traficului din zonă?

  vezi raspunsuri

  Copyright 2006-2020 © Ziaruldeiasi.ro Toate drepturile rezervate.