Comunicat de presă

Al doilea eveniment al caravanei #excELLEnt Lifestyle are loc la Iași, în perioada 24-25 Iunie

#excELLEent Lifestyle este un eveniment marca ELLE care își propune să ofere clienților ieșeni o selecție de piese din cele mai noi colecții ale marilor branduri de modă și lifestyle premium.

vineri, 19 iunie 2015, 10:06
3 MIN
 Al doilea eveniment al caravanei #excELLEnt Lifestyle are loc la Iași, în perioada 24-25 Iunie

După un prim eveniment organizat la Cluj, a venit momentul ca ieșenii să descopere și să se bucure de selecțiile magazinelor de top, din București.

Evenimentul se va desfășura miercuri 24 iunie și joi 25 iunie, în cea mai frecventată zonă de shopping din Iași, Palas Mall, în Congress Hall, sălile Rossini și Verdi (str. Palas, nr. 7A). Locul ales  întruchipează perfect eleganța și natura exclusivistă a evenimentului.

În fiecare dintre cele două zile, între orele 12:00 și 21:00 vizitatorii sunt invitați să se bucure de experiența shopping-ului premium într-o atmosferă relaxantă, realizată de partenerul nostru Topline. Serviciile de înfrumusețare și consultanța de beauty oferite gratuit de profesioniştii Topline, le vor ajuta pe invitatele prezente să se simtă răsfățate și să plece cu un nou look.
Discount-urile speciale pregătite de magazinele participante îi vor convinge, cu siguranță, pe vizitatori să facă mult mai multe achiziții decât plănuiseră.

Cele mai cool brand-uri fashion își dau întâlnire în cadrul evenimentului special care aduce moda exclusivistă la Iași. De la accesorii high fashion, la bijuterii prețioase, blănuri, ținute din cele mai noi colecții și până la haine pentru copii și piese destinate confortului de acasă, toate se regăsesc în selecțiile disponibile în cadrul excELLEnt lifestyle Iași.

Stiliștii ELLE le așteaptă pe toate pasionatele de modă din Iași pentru a discuta despre cele mai hot tendințe ale sezonului.
Participanții la #excELLEntLifestyle Iași vor beneficia de o experiență inedită de shopping și de consiliere specializată, marca ELLE,  pentru a-și înnoi cu succes garderoba de vară cu brand-uri ca: BONPOINT, Burberry, ELSAFURS, FREYWILLE, Inside Home, Karen Millen, Louis Purple, Marina Rinaldi, Max Mara Weekend, Sport Couture (DKNY, Michael Kors, Just Cavalli, Paul Smith, Vans, Red Valentino), The Place X (Christian Louboutin, Jimmy Choo, Chloe, Isabel Marant, Alexander McQueen, Stella McCartney,  Kenzo, Carven, Mary Katrantzou, Lancel și Gerard Darel), GALT prin Sabrini, Païsi.

Echipa ELLE abia așteaptă să se întâlnească cu cititorii din Iași: „#excELLEent Lifestyle este primul proiect de o asemenea anvergură, pe care l-a creat echipa ELLE România. Ceea ce ne-am dorit cu acest concept de pop-up shop, în care aducem cele mai importante brand-uri prezente în București, a fost să ajungem mai aproape de cititorii noștri din țară. Întotdeauna ne-am bucurat când am avut ocazia să ne cunoaștem cititorii, așa că cel puțin doi membri ai echipei ELLE vor fi veni în fiecare destinație, pentru a sta de vorbă cu participanții și, evident, pentru a-i ajuta cu sfaturi de styling la fața locului. Personal, abia aștept să ajung la Iași, orașul meu natal, și să mă întâlnesc cu prieteni vechi și noi! Ne vedem la Iași!” – spune Mihaela Frank, redactor-șef adjunct al revistei ELLE. 

Clienții care vor plăti cu cardul MasterCard® Premium în cadrul evenimentului se vor bucura de prețuri preferențiale!
Partenerii oficiali în cadrul proiectului excELLEent Lifestyle sunt: MasterCard®, Lexus și TopLine.

Pentru mai multe informații accesează http://www.elle.ro/excellent-lifestyle

 

Publicitate și alte recomandări video

Comentarii