Anunturi de Mica Publicitate
Abonament la editia electronica
Iasi Tv Life
TeleM
TVR Iasi Telejurnal
Abonament la editia tiparita

duminica, 03.03.2024

Eveniment

Al treilea an al Grupului Leier alături de pilotul Răzvan Nechifor, în Campionatul Național de Raliuri și în etapa Raliul Iașului: Pilotul a urcat pe podium (P)

GALERIE
leier raliu iasului  (3)leier raliu iasului  (2)leier raliu iasului  (1)
  • leier raliu iasului  (3)
  • leier raliu iasului  (2)
  • leier raliu iasului  (1)
- +

Grupul Leier este alături de pilotul ieșean Răzvan Nechifor în toate etapele Campionatului Național de Raliuri, inclusiv în etapa Raliul Iașului, fiind principalul partener al acestuia.

Al treilea an consecutiv, Grupul Leier susține activitatea de pilotaj, după ce în 2021, Răzvan Nechifor a obținut un rezultat remarcabil, devenind astfel, în premieră, campion național la clasa NAT 11.


Proiectul alături de Leier a început în anul 2020, în toamnă, principalul partener care este și în 2022 alături de mine. În 2021 am știut ce vrem să facem de la bun început și unde vrem să ajungem, ne-am urmărit scopul și am reușit să devenim Campioni la Clasaa NAT 11. Anul acesta, cu spijinul Leier, am trecut la clasa RC2N, cu un nou model de mașină Subaru Impreza N15. Rezultatul de la Iași m-a propulsat pe a doua poziție în clasamentul Campionatului Național de Raliuri la clasa la care concurez, rezultat ce vine ca o încununanre a întregului efort depus și a sprijinului oferit de Leier.” spune Răzvan Nechifor.

Extrem de implicat la nivel local, Grupul Leier a susținut de-a lungul timpului diverse cazuri sociale, educaționale, sportive sau medicale: „Din anul 2018, fabrica de la Iași face parte din portofoliul Grupului Leier, unde cultura organizațională este bazată pe valori ce susțin atât comunitatea, cât și relația dintre aceasta și companie. Ne alăturăm întotdeauna mediului local! Până acum, compania s-a implicat activ în comunitatea din care face parte, derulând de-a lungul timpului acțiuni de susținere a unor cazuri din mediul social, educațional, sportiv și medical. De trei ani, am ales să acordăm încrederea noastră unui pilot ieșean, sprijinind în acest fel dedicarea lui ca sportiv, dar și sportul în general. Suntem fericiți că, alături de Leier, pilotul ieșean Răzvan Nechifor a obținut un rezultat remarcabil în Etapa Raliul Iașului și invităm publicul să fie alături de acesta și în următoarele etape de la Cluj (07-09 Octombrie 2022) și de la Brașov (28-29 Octombrie 2022).”, a declarat Adrian Mînzat, Manager General Leier Iași.

Grupul este unul dintre cei mai importanţi producători de materiale pentru construcţii din centrul şi estul Europei, ce deține 40 de unităţi de producţie situate în şapte state: Austria, Ungaria, Polonia, Slovacia, Croaţia, Ucraina și România, unde deține patru fabrici, dintre care două producătoare de zidărie și țiglă ceramică situate la Iași și Sigișoara, precum și două fabrici producătoare de prefabricate din beton la Unirea (Jud. Alba) și la Câțcău (Jud. Cluj).

Portofoliul Leier include zidărie ceramică și zidărie de beton, țiglă ceramică și de beton, dale, pavele, elemente pentru garduri, bolțari, sisteme de canalizare și sisteme de coșuri de fum.

© Drepturi de Autor (Copyright) - Acest articol este proprietatea Ziarul de Iasi (www.ziaruldeiasi.ro) si este protejat de Legea dreptului de autor si drepturilor conexe (8/1996). Preluarea acestui articol se poate face, potrivit reglementarilor in vigoare, doar în limita a maximum 500 de caractere, urmate obligatoriu de un link directionat catre acest articol! Orice incalcare a acestor prevederi va fi supusa procedurilor pentru intrarea in legalitate si recuperarea daunelor.

Ultima ora

editorial

Tehnologia şi hoţia

Nicolae GRECU

Tehnologia şi hoţia

Pe lângă fapul că sistemele VAR sunt la început de drum şi disponibile la progres, ai noştri manageri de la FRF şi-au furat căciulile preferând softuri ieftine şi proaste.

opinii

Împăratul e (din nou) gol!

Lucian LEUȘTEAN

Împăratul e (din nou) gol!

I se spune Dumnezeu. Sau Împăratul. Nu acceptă să fie contrazis. I se pare că e de neînlocuit. Deși e în prag de pensie, vrea al treilea mandat la conducerea Universității „Alexandru Ioan Cuza” din Iași. Se laudă continuu cu marile lui realizări. Tocmai i s-a tipărit o carte de 300 de pagini în cadrul căreia ne explică cele 80 de cazuri în care ne-a făcut un mare bine. Nu a existat nicio situație, evident, în care să fi greșit. Nu a călcat strâmb niciodată vreme de opt ani. Nici nu prea îl merităm, la cât de bun e. Cine îl critică nu e doar un ingrat, ci chiar un potențial infractor. Pentru că el e Legea, e singurul care o înțelege și o explică neofiților, adică nouă, tuturor celorlalți. E Tudorel Toader.

Spaţiul sacru (2)

arh. Ionel OANCEA

Spaţiul sacru (2)

Pentru a răspunde la întrebarea „în ce măsură utilizarea unui nou material de construcţie în arhitectura bisericilor poate duce la viziuni înnoitoare fără ca procesul să producă discontinutăţi în tradiţia spaţiului sacru”, îmi pare relevantă povestea bisericii de lemn din Albac, satul martirului Horia, el însuşi meşter în construirea bisericilor de lemn. 

Pas cu pas, către o mascaradă electorală

Alexandru CĂLINESCU

Pas cu pas, către o mascaradă electorală

E drept că cele două partide, dar mai ales PSD-ul, au datorii mari faţă de Iohannis: le-a înlesnit (ce zic: le-a năşit) alianţa şi a facilitat instalarea PSD-ului în poziţie de forţă. După ce că au un bilanţ jalnic, cele două mandate ale lui Iohannis ne aruncă înapoi, în vremurile partidului unic. Dar cine putea bănui, în 2014, ce voia să însemne, pentru Iohannis, o guvernare „pas cu pas”?

pulspulspuls

Azi, ediţie specială, de uichend şi de primăvară: despre ce mai chicoteşte lumea prin instituţiile ieşene?

Azi, ediţie specială, de uichend şi de primăvară: despre ce mai chicoteşte lumea prin instituţiile ieşene?

E uichend azi, atunci fără politichie, aşa cum am stabilit! ca să ne tihnească, şi să mai şi râdem olecuţă, nu numai să ne încruntăm, nu-i aşa. Iar pe azi, dacă tot a început şi primăvara calendaristică, am zis să facem şi noi aicea o ediţie tematică: despre ce mai chicoteşte lumea prin instituţii. Deci, să începem!

Caricatura zilei

Mărțișor

Cumpara editia digitala

Vremea in Iasi

Curs valutar

Linkuri sponsorizate

Parteneri

Intrebarea zilei

Vladimir Putin, presedintele Federatiei Ruse, a declarant intr-un interviu dat jurnalistului american Tucker Carlson ca nu va ataca niciun stat NATO. Credeti ca isi va respecta cuvantul dat?

vezi raspunsuri