Alain Delon mărturiseşte că vrea să facă un "ultim film" cu o regizoare
anunturi
Eurotrip
grandchef
anunturi
Bolta rece
anunturi
metalco

Alain Delon mărturiseşte că vrea să facă un "ultim film" cu o regizoare

GALERIE
Alain Delon
  • Alain Delon
- +

Actorul Alain Delon, victimă a unui AVC acum doi ani, spune că vrea să facă un film "cu o femeie, aşa cum mărturiseşte într-un lung interviu acordat revistei Paris Match", potrivit Paris Match.

Alain Delon, în formă, apare pe coperta Paris Match, săptămâna aceasta. Actorul în vârstă de 86 de ani, i-a acordat lui Cyril Vinguier pentru TV5 un lung interviu pe care săptămânalul l-a publicat în avanpremieră.  Actorul vorbeşte în special despre AVC-ul său, de acum doi ani, şi viaţa sa, dar şi despre proiecte. Actorul de neuitat din "Ghepardul" mărturiseşte dorinţa de a juca din nou. 

"Îmi doresc să fac un film şi mai ales să fac ultimul film. Cel care va rămâne pentru totdeauna. Şi după, pot să plec, nu mai am nimic altceva de făcut".  Alain Delon explică de asemenea că are în proiect "mai multe poveşti". Acest film "va trebui să fie excepţional, realizat de un regizor excepţional", a adaugă el. Actorul care a lucrat cu Visconti, Melville sau Deray, îşi doreşte să lucreze ultimul său film "cu o femeie". "Mi-am dorit şi visez să filmez cu Lisa Azuelos", a precizat el. 

Alain Delon, care trăieşte în prezent pe proprietatea sin Douchy în Loiret şi în Elveţia, a vorbit în interviu şi despre moartea fostei soţii Nathalie Delon, în ianuarie. "Ştiam că va pleca, ştiam că aşa a hotărât", morturiseşte el. "Ea credea că nu mai merită să fie aici dacă nu mai putea face nimic. I-am spus că avea dreptate". 

El revine pentru prima dată la AVC-ul din iunie 2019. "M-am simţit rău şi am plecat cu ambulanţa la spital. Nu am ştiut dece, nici ce aveam cu exactitate (...). Am ştiut atunci că am făcut un AVC". Este prima dată când actorul vorbeşte şi despre cea cu care-şi împarte viaţa, Hiromi, partenera sa de origine japoneză, care a fost "foarte prezentă în timpul convalescenţei".  Un simbol al industriei cinematografice europene, Alain Delon a jucat în peste 80 de filme, sub îndrumarea unora ca Michelangelo Antonioni, Luchino Visconti, Jean-Pierre Melville şi Jean-Luc Godard, şi alături de actori precum Romy Schneider, Jean Gabin, Yves Montand şi Lino Ventura.

Cititi si: Acuzaţii brutale: Alain Delon şi-a băgat fiul cel mare în cuşca câinelui

 

 

© Drepturi de Autor (Copyright) - Acest articol este proprietatea Ziarul de Iasi (www.ziaruldeiasi.ro) si este protejat de Legea dreptului de autor si drepturilor conexe (8/1996). Preluarea acestui articol se poate face, potrivit reglementarilor in vigoare, doar în limita a maximum 500 de caractere, urmate obligatoriu de un link directionat catre acest articol! Orice incalcare a acestor prevederi va fi supusa procedurilor pentru intrarea in legalitate si recuperarea daunelor.

Ultima ora

editorial

CFR - scurtă istorie

Cătălin ONOFREI

CFR - scurtă istorie

Să fie un semn că Drulă e alesul?

Filmuletul zilei

opinii

Proaspăt inadaptaţi

Briscan ZARA

Proaspăt inadaptaţi

Există o teorie ciudată care spune că fără frică nu poate exista viaţă. Frica este un rău necesar, obligatoriu pentru supravieţuire, iar dacă acesta nu vine din exterior, ţi-l faci singur. Când pereţii casei te apară de toţi demonii externi reali, în carne şi oase, îi descoperi cu cea mai mare pasiune pe cei interni, imaginari, mult mai mulţi şi mai fioroşi…

O perspectivă statistică asupra maternităţii la mamele minore

Ciprian IFTIMOAEI

O perspectivă statistică asupra maternităţii la mamele minore

În România, vârsta majoratului este la 18 ani, fiind oarecum asimilată cu ieşirea din perioada adolescenţei şi începutul maturităţii (adultul tânăr). Organizaţia Mondială a Sănătăţii (OMS) se referă la adolescenţă ca fiind perioada de dezvoltare fizică şi psihică cuprinsă între 15 şi 19 ani. În articolul din această săptămână, ţinând cont de definiţia OMS, vom analiza din punct de vedere statistic problematica legată de maternitatea la mamele minore (maternitatea adolescentină).

Povestea de război a marii Regine (III)

Mihai DORIN

Povestea de război a marii Regine (III)

În emoţionanta sa scrisoare testamentară, intitulată „Ţării mele şi poporului meu”,  Regina Maria din anii senectuţii se dezvăluie cu aceeaşi sinceritate ca în cei ai tinereţii: „V-am iubit cu toată puterea inimii mele şi dragostea mea a fost puternică, plină de avânt; mai târziu a devenit răbdătoare, foarte răbdătoare. Mi-a fost dat să trăiesc cu tine, Poporul meu, vremuri de mare restrişte şi vremuri de mari împliniri. Pentru un timp, mi-a fost dat să-ţi fiu călăuză, să-ţi fiu inspiratoare, să fiu aceea care a păstrat flacăra vie, aceea care a devenit centrul de îndârjire în zilele cele mai negre. Aceasta ţi-o pot spune astăzi căci nu mai sunt în viaţă. În acele zile mi-ai dat un nume ce mi-a fost drag: m-ai numit «Mama tuturor» şi aşa vreau să rămân în amintirea ta, aceea care putea totdeauna să fie găsită în clipele de durere sau de pericol...”.

pulspulspuls

Bun, să zicem: iese Gigi. Ar putea bate cineva înapoi la uşile ferecate?

Bun, să zicem: iese Gigi. Ar putea bate cineva înapoi la uşile ferecate?

Multă lume auzim că a vibrat pozitiv zilele trecute, când s-a auzit că fostul premare Gigi a câştigat la Botoşani, în instanţă, pe cererea de eliberare condiţionată de la puşcărie unde stă din cauza mitei pretinse la semaforizarea inteligentă de la Iaşi. 

Caricatura zilei

Trenu

Editia PDF

Bancul zilei

Când ma întâlnesc în parc si vorbesc cu barbati casatoriti, am impresia ca toti traim cu aceeasi femeie! (...)

Parteneri

Alte publicatii

    Intrebarea zilei

    Sute de persoane au ieșit în stradă pentru a protesta împotriva resticțiilor legate de COVID. Care ar trebui să fie pasul următor?

    vezi raspunsuri

    Copyright 2006-2020 © Ziaruldeiasi.ro Toate drepturile rezervate.