Anunturi de Mica Publicitate
Abonament la editia electronica
Iasi Tv Life
TeleM
TVR Iasi Telejurnal
Abonament la editia tiparita

vineri, 29.03.2024

Alege cele mai creative accesorii de birotică pentru biroul tău! (P)

GALERIE
accesoriicreativebirousanito
  • accesoriicreativebirousanito
- +

Fie că lucrezi de acasă sau eşti cadru didactic şi trebuie să ai o catedră pregătită cu tot necesarul, fie că eşti student sau ai o pasiune pentru scris şi pentru activităţi creative, articolele de papetărie vor reperezenta vedetele spaţiului tău de lucru, fiind absolut necesare şi, în acelaşi timp, foarte atrăgătoare şi concepute pentru a fi pe placul tuturor.  Design-ul modern şu utilitatea acestora, te vor ajuta să îţi dotezi biroul cu tot ceea ce este necesar pentru a-ţi desfăşura optim activitatea.

Varietatea de domenii

Articolele de birotica si papetarie sunt concepute astfel încât să acopere o paletă foarte amplă de activităţi. De la clasicul scris de mână pe hârtie, la imprimat şi printat, de la capsarea cu capse sau prinderea cu agrafe, la notarea pe post-it şi  colorarea cu marker, până la notarea datelor importante în agendă şi  organizarea în dosare şi bibliorafturi, toate vor fi posibile dacă biroul tău va fi dotat cu unele dintre cele mai noi şi inovatoare modele de accesorii de papetărie şi birotică. Astfel, indiferent de activitatea pe care o prestezi, fie că scrii sau creezi origami, fie că oferi servicii de  contabilitate sau dai meditaţii celor mici, dacă eşti  corector sau doar studiezi la acest birou, ai posibilitatea a avea la îndemână tot ceea ce îţi va fi necesar.

Organizează-ţi biroul

Dacă ai ales să îţi organizezi acasă biroul de lucru, atunci alege ca încăperea destinată să fie potrivită acestui tip de amenajare. Este indicat să îţi montezi mobilierul specific într-o încăpere bine luminată natural, să ai acces la aer de calitate şi să eviţi aglomeraţia spaţiului. Alege biroul potrivit activităţii tale şi scaunul care să-ţi asigure o postură corectă a corpului. Adaugă piese de mobilier practice şi procură-ţi doar articole pentru birou de calitate superioară.

Dotează-ţi biroul corespunzător

În funcţie de ce tip de activitate vei efectua, vei încerca să îţi organizezi spaţiile de depozitare, rafturi, sertare şi dulăpioare, cu tot ce îţi va fi necesar. Categoria articole de hartie este foarte amplă, astfel că vei alege să îţi dotezi biroul cu hârtie pentru copiator, cartoane şi hârtii colorate, seturi de post-it, agende şi orice tip de hârtie specială ai nevoie, de la fişe tipizate, până la hârtie fotografică.

Păstrează totul în ordine

Ordinea şi organizarea ne ajută să fim eficienţi, să ne bucurăm de un spaţiu plăcut şi relaxant, dar şi să avem întotdeauna la îndemână ceea ne este necesar. Astfel, alege ordinea pentru biroul tău şi păstreaz-o dotându-te cu organizatoare si arhivare de prezentare. De asemenea, pentru a-ţi organiza toată documentaţia sau pentru a-ţi păstra cursurile în ordine, îţi vor fi de folos mapele şi foliile transparente, dosarele din carton, dosarele suspendate sau cele din plastic. Fiind bine organizat şi ordonat, vei găsi întotdeauna ceea ce cauţi şi vei fi pregătit să faci o prezentare foarte convingătoare folosind pentru materialul tău un clipboard practic şi modern.

Tehnica scrisului de mână

Scrisul de mână pare că pierde din ce în ce mai mult teren în faţa digitalizării, dar cu toate acestea, încă te poţi bucura de plăcerea de a-ţi face adnotările de mână, folosind articole de scriere si corectare extrem de performante şi utile. De la pixuri cu gel, până la stilouri şi rezerve de cerneală, de la liner şi marker,  la creioane şi corectoare, toate ar trebui să se afle pe biroul tău, având astfel posibilitatea de a-ţi exersa tehnica scrisului ori de câte ori este nevoie. Dacă te ocupi de instruirea copiilor, cu atât mai mult produsele de scriere îşi vor demonstra utilitatea şi folosul, ajutându-i pe micuţi să se familiarizeze rapid cu tehnica scrisului de mână.

© Drepturi de Autor (Copyright) - Acest articol este proprietatea Ziarul de Iasi (www.ziaruldeiasi.ro) si este protejat de Legea dreptului de autor si drepturilor conexe (8/1996). Preluarea acestui articol se poate face, potrivit reglementarilor in vigoare, doar în limita a maximum 500 de caractere, urmate obligatoriu de un link directionat catre acest articol! Orice incalcare a acestor prevederi va fi supusa procedurilor pentru intrarea in legalitate si recuperarea daunelor.

Ultima ora

editorial

Moştenirea toxică ce o vor lăsa rectorii ajunşi la al treilea sau al patrulea mandat

Dan CONSTANTIN

Moştenirea toxică ce o vor lăsa rectorii ajunşi la al treilea sau al patrulea mandat

Dacă distinsul profesor „X” sau remarcabilul „Z” au putut să treacă peste lege, eu de ce nu aş putea?

opinii

Roboţi

Codrin Liviu CUȚITARU

Roboţi

Robotul a trecut, treptat, de la „plimbarea” convulsivă pe coridoarele Universităţii, la alergarea „profesionistă”. Se arăta capabil să sară şi peste obstacole, plăcerea sa supremă fiind „să evite” deliberat, în viteză, femeile de serviciu îngenuncheate pe ciment şi prinse în efortul răzuirii gumelor de mestecat aruncate iresponsabil. Îngrijitoarele se speriau îngrozitor şi ţipau injurios după Robogică (foarte des îl numeau „pocitania dracului”!).

Despre discursul regionalist din Moldova (II)

George ŢURCĂNAŞU

Despre discursul regionalist din Moldova (II)

Delestaţi de centru şi captivi între statalismul teritoriului post-sovietic de la est de Prut şi desconsiderarea de la nivelul Bucureştiului, moldovenii din România aleg soluţia cea mai simplă: ştergerea sau renunţarea la identitate. Exemplele sunt multiple şi deseori invocate în scrieri mai vechi, de la divergenţele teritoriale bucovineană (în plin nucleu statal al Moldovei), vrânceană şi gălăţeană, la tendinţele actuale ale tinerilor de a migra pentru studii spre centrele universitare externe Moldovei, deseori mai prost cotate decât Iaşul în sistemul universitar. În aceste condiţii, să nu înţelegi necesitatea unor mişcări care militează pentru scoaterea Moldovei din izolarea impusă de către centru e cam prea mult!

Spărgătoarea de coduri

Bogdan ILIESCU

Spărgătoarea de coduri

Viaţa unui copil de acum 40 de ani (şi aproape sigur şi înainte) era absolut fascinantă pentru că era înmuiată din plin în toată istoria omenirii şi în tot ce avea mai valoros, adunat până atunci, în cărţi. Da, lucrurile alea cu un aer prozaic, mărturia perpetuă a unei invenţii seculare, care, prin natura lor de a păstra scris orice gând pe care i-l încredinţai, obligau la multă atenţie, şi mare responsabilitate şi scriitorul, şi cititorul.

pulspulspuls

Calcule matematice: am putea avea o premieră la locale la Iaşi de ne va durea mintea

Calcule matematice: am putea avea o premieră la locale la Iaşi de ne va durea mintea

Dacă tot v-am servit ieri aicea niscai aritmetică electorală de Bahlui, haideţi să continuăm şi azi cu olecuţă de analiză matematică plus geometrie diferenţială tot pe tema asta incitantă! Nu de alta, dar acuşi încep iar simulările de alegeri, şi măcar să fim pregătiţi.

Caricatura zilei

La reciclat pet-uri și doze

Când Sistemul Garantie Colectare te pune pe gânduri

Cumpara editia digitala

Vremea in Iasi

Curs valutar

Parteneri

    Intrebarea zilei

    Vladimir Putin, presedintele Federatiei Ruse, a declarant intr-un interviu dat jurnalistului american Tucker Carlson ca nu va ataca niciun stat NATO. Credeti ca isi va respecta cuvantul dat?

    vezi raspunsuri