Alege glafurile ceramice pentru că priveliştea începe cu pervazul tău!
anunturi
Eurotrip
grandchef
anunturi
Bolta rece
anunturi
metalco

Advertorial

Alege glafurile ceramice pentru că priveliştea începe cu pervazul tău!

GALERIE
Logo Brikston cu slogan pe fundal rosu Pantone 200 CBrikstonbrikston klinkercaramida aparenta brikston klinkercaramizi Brikstonglaf brikston klinkerglaf brikstonglaf ceramic brikston klinkerglaf ceramic brikstonLogo Brikston cu slogan pe fundal albpavaj brikston klinkerpavaj ceramic brikston klinker etnapavaj ceramic brikston klinkerplacaj ceramic brikston klinker baieplacaj ceramic brikston klinker bucatarie.jpegplacaj ceramic brikston klinker dormitorplacaj ceramic brikstonPoza Brikston si robot industrialBrikston
 • Logo Brikston cu slogan pe fundal rosu Pantone 200 C
 • Brikston
 • brikston klinker
 • caramida aparenta brikston klinker
 • caramizi Brikston
 • glaf brikston klinker
 • glaf brikston
 • glaf ceramic brikston klinker
 • glaf ceramic brikston
 • Logo Brikston cu slogan pe fundal alb
 • pavaj brikston klinker
 • pavaj ceramic brikston klinker etna
 • pavaj ceramic brikston klinker
 • placaj ceramic brikston klinker baie
 • placaj ceramic brikston klinker bucatarie.jpeg
 • placaj ceramic brikston klinker dormitor
 • placaj ceramic brikston
 • Poza Brikston si robot industrial
 • Brikston
- +

Frumuseţea unei case stă în fiecare detaliu al amenajării şi finisării ei. Sigur că impactul planului construcţiei va fi din start evident, vom desluşi structura casei din prima vizită şi de la primul tur al ei, câte etaje, câte camere, spaţiu util şi altele asemenea are. Dar dincolo de aceste mari aspecte, detaliile vor fi cele care fie vor consolida părerea noastră că acel proiect este unul reuşit, fie o vor deturna către opinii negative.

Aşadar, nimic nu trebuie lăsat la voia întâmplării. Dacă avem o scară interioară, cum o amenajăm? Alegem materiale naturale – trepte ceramice, contratrepte, sau dimpotrivă? Ce alegem pentru podele? Dale de pardoseală sau eterna gresie? Cum onorăm pervazurile casei noastre? Cu prezenţa incomodă şi compromiţătoare a unor plăci de faianţă/gresie care ne-au rămas de la ultima curăţenie în casă? Sau optăm pentru glafuri ceramice în nuanţe complementare faţadei casei?

Ei bine, oricât ar părea de ciudat, impresia generală se construieşte din toate aceste mici aspecte care luate împreună pot genera aplauze şi admiraţie sau şoc şi groază. Noi spunem nu compromisurilor deoarece e mult mai greu să îndrepţi ceva ce deja ai stricat şi duce la acumularea unui număr mai mare de frustrări decât dacă ai aloca din start timp pentru a face alegerile corecte.

Ca să îţi dăm un exemplu cât mai clar, ne vom referi la pervazurile ferestrelor. Nu există zi să nu deschizi un geam, să nu admiri strălucirea soarelui sau ploaia care picură în rafale. Chiar, ploaia....te-ai gândit vreodată că infiltrarea apei în tencuială poate dăuna grav faţadei casei tale? Glaful ar impiedica acest lucru cu siguranţă.

Pe lângă aceasta, deseori scopul utilitar şi funcţional al pervazului este şi el important: fie că vei alege să montezi jardiniere cu flori, fie că vei pune tava cu părjitură la răcit, ai nevoie de suficientă susţinere, rezistenţă termică şi durabilitate în timp pentru a evita surprizele neplăcute.

Toate aceste lucruri le poţi obţine prin montarea glafului ceramic. Vei putea fi liniştit, indiferent de anotimp, deoarece are o rezistenţă crescută la ciclurile de îngheţ-dezgheţ. Nu necesită niciun fel de mentenanţă. Se montează extrem de uşor şi împiedică prelingerea apei pe faţada casei, protejând-o.

Este extrem de elegant, completând estetic aspectul casei şi, mai ales, fiind fabricat din ceramică, este prietenos cu mediul. Credem că ţi-am oferit suficiente argumente pentru a răspândi orice dubiu: priveliştea chiar începe de la geamul tău. Alege glafurile ceramice de pe www.brikston.ro.

© Drepturi de Autor (Copyright) - Acest articol este proprietatea Ziarul de Iasi (www.ziaruldeiasi.ro) si este protejat de Legea dreptului de autor si drepturilor conexe (8/1996). Preluarea acestui articol se poate face, potrivit reglementarilor in vigoare, doar în limita a maximum 500 de caractere, urmate obligatoriu de un link directionat catre acest articol! Orice incalcare a acestor prevederi va fi supusa procedurilor pentru intrarea in legalitate si recuperarea daunelor.

Ultima ora

editorial

Despre importanţa îndoielii în ştiinţă şi falimentul calităţii în educaţie

Alexandru LĂZESCU

Despre importanţa îndoielii în ştiinţă şi falimentul calităţii în educaţie

Îndoiala şi spiritul critic nu mai sunt la modă. Un curent dominant în mass media şi pe reţelele sociale cultivă intoleranţa faţă de punctele de vedere care se abat de la cele considerate acceptabile, „corecte”, adesea, în mod ironic, „în numele ştiinţei”.

Filmuletul zilei

Franta a construit în insula Reunion o autostrada-viaduct de 12,5 km (care a costat 1,7 miliarde euro), ce serpuieste prin O (...)

opinii

Liviu Suhar

Nichita DANILOV

Liviu Suhar

Senzaţia pe care o încearcă spectatorul privindu-i tablourile e una stranie. Cufundate într-o tăcere ce trece dincolo de cotidian, proiectându-şi umbra lăuntrică în spaţiul ancestral, obiectele par să comunice între ele într-un limbaj mut, prin intermediul ultrasunetelor transpuse într-o partitură muzicală. Tăcerea lor e înşelătoare.

Raportul dintre public şi privat, din perspectivă feministă

Dana ȚABREA

Raportul dintre public şi privat, din perspectivă feministă

Aparent, dacă e să-l avem în vedere pe Richard Rorty, distincţia dintre sferele publică şi privată sunt separate în măsura în care problemele care cad sub incidenţa fiecăreia dintre ele sunt diferite şi, desigur, întrebările adresate sunt altele. Cu privire la individul uman, cineva ar putea fi deopotrivă liberal şi ironist, ceea ce conduce la posibilitatea ca cele două sfere să nu prezinte o opoziţie ireconciliabilă. Dimpotrivă. Cele două sfere converg. Să luăm ca exemplu familia: prin definiţie familia presupune spaţiul privat şi discreţia, cu toate acestea familia este reglementată prin reguli şi norme care ţin de sfera publică.

O întâlnire nici măcar de gradul 7 şi o mică incursiune onomatologică

Michael ASTNER

O întâlnire nici măcar de gradul 7 şi o mică incursiune onomatologică

Acum trei ani, la început de martie - eram în drum spre Bucureşti (cu trenul) - m-am trezit cu un mesaj de la o persoană necunoscută, dar cu acelaşi nume de familie. Am avut o conversaţie ciudăţică pe messenger cu femeia în cauză, apoi am uitat de discuţie. 

pulspulspuls

Suferinţele discrete ale madamei

Suferinţele discrete ale madamei

Una mai molcuţă, de uichend, pe azi, dacă tot e sâmbătă şi e aşa frig afară. Şi ce ar putea fi mai moale şi mai pufos decât opera lirică, stimaţi telespectatori, şi mai ales graniţa penală a acesteia cu politichia mâloasă de Bahlui? 

Caricatura zilei

De 8 martie

Editia PDF

Bancul zilei

Parintele Vasile a strâns 5 ani bani pentru clopotnita, dar nu i-au ajuns decât pentru un BMW.  

Parteneri

Alte publicatii

  Intrebarea zilei

  Relaxarea condițiilpr de deplasare în starea de alertă va duce la:

  vezi raspunsuri

  Copyright 2006-2020 © Ziaruldeiasi.ro Toate drepturile rezervate.