anunturi
grandchef
Bolta rece
Iasi Tv Life
TeleM
Impact FM regional

vineri, 30.09.2022

Advertorial

Alege glafurile ceramice pentru că priveliştea începe cu pervazul tău!

GALERIE
Logo Brikston cu slogan pe fundal rosu Pantone 200 CBrikstonbrikston klinkercaramida aparenta brikston klinkercaramizi Brikstonglaf brikston klinkerglaf brikstonglaf ceramic brikston klinkerglaf ceramic brikstonLogo Brikston cu slogan pe fundal albpavaj brikston klinkerpavaj ceramic brikston klinker etnapavaj ceramic brikston klinkerplacaj ceramic brikston klinker baieplacaj ceramic brikston klinker bucatarie.jpegplacaj ceramic brikston klinker dormitorplacaj ceramic brikstonPoza Brikston si robot industrialBrikston
 • Logo Brikston cu slogan pe fundal rosu Pantone 200 C
 • Brikston
 • brikston klinker
 • caramida aparenta brikston klinker
 • caramizi Brikston
 • glaf brikston klinker
 • glaf brikston
 • glaf ceramic brikston klinker
 • glaf ceramic brikston
 • Logo Brikston cu slogan pe fundal alb
 • pavaj brikston klinker
 • pavaj ceramic brikston klinker etna
 • pavaj ceramic brikston klinker
 • placaj ceramic brikston klinker baie
 • placaj ceramic brikston klinker bucatarie.jpeg
 • placaj ceramic brikston klinker dormitor
 • placaj ceramic brikston
 • Poza Brikston si robot industrial
 • Brikston
- +

Frumuseţea unei case stă în fiecare detaliu al amenajării şi finisării ei. Sigur că impactul planului construcţiei va fi din start evident, vom desluşi structura casei din prima vizită şi de la primul tur al ei, câte etaje, câte camere, spaţiu util şi altele asemenea are. Dar dincolo de aceste mari aspecte, detaliile vor fi cele care fie vor consolida părerea noastră că acel proiect este unul reuşit, fie o vor deturna către opinii negative.

Aşadar, nimic nu trebuie lăsat la voia întâmplării. Dacă avem o scară interioară, cum o amenajăm? Alegem materiale naturale – trepte ceramice, contratrepte, sau dimpotrivă? Ce alegem pentru podele? Dale de pardoseală sau eterna gresie? Cum onorăm pervazurile casei noastre? Cu prezenţa incomodă şi compromiţătoare a unor plăci de faianţă/gresie care ne-au rămas de la ultima curăţenie în casă? Sau optăm pentru glafuri ceramice în nuanţe complementare faţadei casei?

Ei bine, oricât ar părea de ciudat, impresia generală se construieşte din toate aceste mici aspecte care luate împreună pot genera aplauze şi admiraţie sau şoc şi groază. Noi spunem nu compromisurilor deoarece e mult mai greu să îndrepţi ceva ce deja ai stricat şi duce la acumularea unui număr mai mare de frustrări decât dacă ai aloca din start timp pentru a face alegerile corecte.

Ca să îţi dăm un exemplu cât mai clar, ne vom referi la pervazurile ferestrelor. Nu există zi să nu deschizi un geam, să nu admiri strălucirea soarelui sau ploaia care picură în rafale. Chiar, ploaia....te-ai gândit vreodată că infiltrarea apei în tencuială poate dăuna grav faţadei casei tale? Glaful ar impiedica acest lucru cu siguranţă.

Pe lângă aceasta, deseori scopul utilitar şi funcţional al pervazului este şi el important: fie că vei alege să montezi jardiniere cu flori, fie că vei pune tava cu părjitură la răcit, ai nevoie de suficientă susţinere, rezistenţă termică şi durabilitate în timp pentru a evita surprizele neplăcute.

Toate aceste lucruri le poţi obţine prin montarea glafului ceramic. Vei putea fi liniştit, indiferent de anotimp, deoarece are o rezistenţă crescută la ciclurile de îngheţ-dezgheţ. Nu necesită niciun fel de mentenanţă. Se montează extrem de uşor şi împiedică prelingerea apei pe faţada casei, protejând-o.

Este extrem de elegant, completând estetic aspectul casei şi, mai ales, fiind fabricat din ceramică, este prietenos cu mediul. Credem că ţi-am oferit suficiente argumente pentru a răspândi orice dubiu: priveliştea chiar începe de la geamul tău. Alege glafurile ceramice de pe www.brikston.ro.

© Drepturi de Autor (Copyright) - Acest articol este proprietatea Ziarul de Iasi (www.ziaruldeiasi.ro) si este protejat de Legea dreptului de autor si drepturilor conexe (8/1996). Preluarea acestui articol se poate face, potrivit reglementarilor in vigoare, doar în limita a maximum 500 de caractere, urmate obligatoriu de un link directionat catre acest articol! Orice incalcare a acestor prevederi va fi supusa procedurilor pentru intrarea in legalitate si recuperarea daunelor.

Ultima ora

editorial

De ce câştigă extrema dreaptă

Pavel LUCESCU

De ce câştigă extrema dreaptă

Tot mai mulţi din aşa-zisa lume civilizată strigă tot mai strident că vor o schimbare. Deocamdată nici ei nu ştiu cum şi către ce. Dar, ca de atâtea ori în istorie, se vor găsi mereu politicieni care vor ştii să călărească valul şi să ne vândă cu succes o nouă rundă de iluzii.

opinii

Cu ochii larg închişi

Alexandru CĂLINESCU

Cu ochii larg închişi

Unele evenimente din ultima vreme, mai ales aşa-zisele „referendumuri” organizate de ruşi în terioriile ocupate, m-au făcut să-mi reamintesc de un text pe care l-am publicat în urmă cu nouăsprezece ani. Îl reiau aici, în ideea că el va arăta, o dată în plus, că liderul de la Kremlin este, în tot ce face, de o nesmintită şi sinistră consecvenţă.

De la oraşul creativ, la cel al creatorilor (I)

George PLEȘU

De la oraşul creativ, la cel al creatorilor (I)

Săptămâna trecută a fost lansată, fără prea mare tam-tam mediatic, dar cu reacţii bune în online, platforma orasulcreatorilor.com. În spatele ei sunt oameni din echipa care a realizat logo-ul Iaşului, care de data aceasta au invitat pentru consultări mai largi o serie de tineri implicaţi în industriile creative locale, în timp ce site-ul era încă în perioada de teste.

Ego-grafii. Emil Brumaru (I)

Codrin Liviu CUȚITARU

Ego-grafii. Emil Brumaru (I)

Emil Brumaru era, în subsidiar, aidoma tuturor scriitorilor adevăraţi, fiinţa cea mai delicată cu putinţă - aproape fragilă, aş îndrăzni să observ - care-şi disimula, în identitatea (construită) de rebel al culturii, propriile temeri şi inhibiţii în faţa „infernului” din celălalt.

pulspulspuls

Aripa fără scrupule a partidoiului local tocmai dă atacul la un proiect de milioane de iepuroi!!

Aripa fără scrupule a partidoiului local tocmai dă atacul la un proiect de milioane de iepuroi!!

Iată, dacă mai era nevoie, stimaţi telespectatori, dovada că şi în politichie este valabilă vorba aia că aşchia nu sare departe de trunchi şi unde altundeva puteam vedea mai bine o asemenea confirmare decât în familia fostului deputat Rachetă Patriot, hahalera universitară care a făcut de râs oraşul în ţară şi nu numai cu iniţiativa legii privind pensiile speciale, dar mai ales prin nenumăratele declaraţii şovine, patriotarde şi pompoase de tip vadimist. 

Caricatura zilei

Zbor anulat

Editia PDF

Bancul zilei

Un sofer de TIR opreste la un popas, comanda un sandwich, o cafea si o placinta. Intra trei motociclisti rai, unul îi man&ac (...)

Linkuri sponsorizate

Parteneri

Alte publicatii

  Fotografia zilei

  Intrebarea zilei

  Implementarea benzii unice pentru mijloacele de transport în comun pe toată lungimea șoselei Nicolina, o apreciați ca fiind benefică fluidizării traficului din zonă?

  vezi raspunsuri

  Copyright 2006-2020 © Ziaruldeiasi.ro Toate drepturile rezervate.