Alege glafurile ceramice pentru că priveliştea începe cu pervazul tău!
anunturi
Eurotrip
grandchef
anunturi
Bolta rece
anunturi
metalco

Advertorial

Alege glafurile ceramice pentru că priveliştea începe cu pervazul tău!

GALERIE
Logo Brikston cu slogan pe fundal rosu Pantone 200 CBrikstonbrikston klinkercaramida aparenta brikston klinkercaramizi Brikstonglaf brikston klinkerglaf brikstonglaf ceramic brikston klinkerglaf ceramic brikstonLogo Brikston cu slogan pe fundal albpavaj brikston klinkerpavaj ceramic brikston klinker etnapavaj ceramic brikston klinkerplacaj ceramic brikston klinker baieplacaj ceramic brikston klinker bucatarie.jpegplacaj ceramic brikston klinker dormitorplacaj ceramic brikstonPoza Brikston si robot industrialBrikston
 • Logo Brikston cu slogan pe fundal rosu Pantone 200 C
 • Brikston
 • brikston klinker
 • caramida aparenta brikston klinker
 • caramizi Brikston
 • glaf brikston klinker
 • glaf brikston
 • glaf ceramic brikston klinker
 • glaf ceramic brikston
 • Logo Brikston cu slogan pe fundal alb
 • pavaj brikston klinker
 • pavaj ceramic brikston klinker etna
 • pavaj ceramic brikston klinker
 • placaj ceramic brikston klinker baie
 • placaj ceramic brikston klinker bucatarie.jpeg
 • placaj ceramic brikston klinker dormitor
 • placaj ceramic brikston
 • Poza Brikston si robot industrial
 • Brikston
- +

Frumuseţea unei case stă în fiecare detaliu al amenajării şi finisării ei. Sigur că impactul planului construcţiei va fi din start evident, vom desluşi structura casei din prima vizită şi de la primul tur al ei, câte etaje, câte camere, spaţiu util şi altele asemenea are. Dar dincolo de aceste mari aspecte, detaliile vor fi cele care fie vor consolida părerea noastră că acel proiect este unul reuşit, fie o vor deturna către opinii negative.

Aşadar, nimic nu trebuie lăsat la voia întâmplării. Dacă avem o scară interioară, cum o amenajăm? Alegem materiale naturale – trepte ceramice, contratrepte, sau dimpotrivă? Ce alegem pentru podele? Dale de pardoseală sau eterna gresie? Cum onorăm pervazurile casei noastre? Cu prezenţa incomodă şi compromiţătoare a unor plăci de faianţă/gresie care ne-au rămas de la ultima curăţenie în casă? Sau optăm pentru glafuri ceramice în nuanţe complementare faţadei casei?

Ei bine, oricât ar părea de ciudat, impresia generală se construieşte din toate aceste mici aspecte care luate împreună pot genera aplauze şi admiraţie sau şoc şi groază. Noi spunem nu compromisurilor deoarece e mult mai greu să îndrepţi ceva ce deja ai stricat şi duce la acumularea unui număr mai mare de frustrări decât dacă ai aloca din start timp pentru a face alegerile corecte.

Ca să îţi dăm un exemplu cât mai clar, ne vom referi la pervazurile ferestrelor. Nu există zi să nu deschizi un geam, să nu admiri strălucirea soarelui sau ploaia care picură în rafale. Chiar, ploaia....te-ai gândit vreodată că infiltrarea apei în tencuială poate dăuna grav faţadei casei tale? Glaful ar impiedica acest lucru cu siguranţă.

Pe lângă aceasta, deseori scopul utilitar şi funcţional al pervazului este şi el important: fie că vei alege să montezi jardiniere cu flori, fie că vei pune tava cu părjitură la răcit, ai nevoie de suficientă susţinere, rezistenţă termică şi durabilitate în timp pentru a evita surprizele neplăcute.

Toate aceste lucruri le poţi obţine prin montarea glafului ceramic. Vei putea fi liniştit, indiferent de anotimp, deoarece are o rezistenţă crescută la ciclurile de îngheţ-dezgheţ. Nu necesită niciun fel de mentenanţă. Se montează extrem de uşor şi împiedică prelingerea apei pe faţada casei, protejând-o.

Este extrem de elegant, completând estetic aspectul casei şi, mai ales, fiind fabricat din ceramică, este prietenos cu mediul. Credem că ţi-am oferit suficiente argumente pentru a răspândi orice dubiu: priveliştea chiar începe de la geamul tău. Alege glafurile ceramice de pe www.brikston.ro.

© Drepturi de Autor (Copyright) - Acest articol este proprietatea Ziarul de Iasi (www.ziaruldeiasi.ro) si este protejat de Legea dreptului de autor si drepturilor conexe (8/1996). Preluarea acestui articol se poate face, potrivit reglementarilor in vigoare, doar în limita a maximum 500 de caractere, urmate obligatoriu de un link directionat catre acest articol! Orice incalcare a acestor prevederi va fi supusa procedurilor pentru intrarea in legalitate si recuperarea daunelor.

Ultima ora

editorial

După Congresul PNL

Alexandru LĂZESCU

După Congresul PNL

În acest moment pare mai probabilă o formulă de guvern minoritar PNL - UDMR decât una în care să se refacă vechea coaliţie cu USRPlus.

Filmuletul zilei

opinii

Delta lui Bogdan Bârleanu

Nichita DANILOV

Delta lui Bogdan Bârleanu

Pe artist îl obsedează nu atât peisajul în sine, cât relaţia dintre elementele primordiale, apă, pământ şi cer, mirajul pe care îl poţi vedea răsfrângându-se în fiecare bob de rouă sau în fiecare respiraţie a stufului şi a ierbii ce se ridică în văzduh. Adevăratul mister al începutului de lume îl putem regăsi aici. Peste împărăţia apelor, simţi plutind şi azi cuvântul şi sufletul lui Dumnezeu.

Taberele mele

Michael ASTNER

Taberele mele

Prima mea tabără? La Cisnădie!? În vacanţa de iarnă!? Nu ştiu cum am ajuns eu să merg în tabăra aia, de ce, în plus la doi paşi, la circa 40 km de la Apoldu de Sus?

Etimologicale pescăreşti (V)

Eugen MUNTEANU

Etimologicale pescăreşti (V)

Speculaţiile etimologico-istorice continuă cu o discuţie despre denumirile vaselor moderne.

pulspulspuls

Iaca un partid şi pentru Gigi!

Iaca un partid şi pentru Gigi!

Pentru că tot e uichend şi, aşa cum am mai zis, nu vrem să vă mai amărâm pandemia cu acreala din politica actuală, am zis că, iată, să vă mai prezentăm şi fate ancorate în sinergia trecutului. 

Caricatura zilei

Victorie Cîțu

Editia PDF

Bancul zilei

- Ioane, ce tot strâmbi din nas la sarmalele mele? Nu sunt bune? - Ba da, Marie, sunt bune, dar toti ceilalti din sala de (...)

Parteneri

Alte publicatii

  Intrebarea zilei

  Sute de persoane au ieșit în stradă pentru a protesta împotriva resticțiilor legate de COVID. Care ar trebui să fie pasul următor?

  vezi raspunsuri

  Copyright 2006-2020 © Ziaruldeiasi.ro Toate drepturile rezervate.