Anunturi de Mica Publicitate
Abonament la editia electronica
Iasi Tv Life
TeleM
TVR Iasi Telejurnal
Abonament la editia tiparita

vineri, 29.03.2024

Advertorial

Alegerea unui cadou pentru bărbații pasionați de pescuit și natură (P)

GALERIE
pexels-photo-3098597
  • pexels-photo-3098597
- +

Mulți dintre bărbați sunt cu adevărat pasionați de pescuit și ieșitul în natură. Relaxarea oferită de aceste activități nu poate fi comparată, iar pasiunea lor este atât de mare încât nu pierd nicio ocazie să le vorbească și celorlalți despre ea. 

Se spune că atunci când îi oferi cuiva un cadou, indiferent de ocazie, trebuie să ții cont și de pasiunile lui. Dar, pentru că este destul de dificil să te gândești ce ar putea reprezenta darul perfect pentru pasionații de pescuit și iubitorii de natură, avem pentru tine și câteva sugestii în acest sens. 

Cărți de pescuit/natură

Oricât de mult cel drag ție ar adora să meargă în natură, sau să se relaxeze la pescuit, sunt momente când mai trebuie să stea și acasă. Pentru ca acelea să treacă mai ușor, o idee bună ar fi să-i oferi unele cărți despre pescuit, sau cum să facă din drumeția sa o adevărată aventură. Chiar și pentru cei care se laudă cu mare experiență într-ale pescuitului un astfel de cadou este foarte potrivit, și pe care îl va adora, cu siguranță. 

Cutie cu momeli

Niciodată un pescar nu va afirma că are destule momeli, scule sau tot ce îi mai trebuie. De aceea, o surpriză plăcută va fi pentru un pasionat de acest sport o cutie cu momeli, una bine echipată, și pe care o va adora din tot sufletul. Mergi la un magazin de specialitate pentru a primi cele mai bune îndrumări în acest caz. O idee la fel de bună este și oferirea de undițe sau lansete, dar aici trebuie să știi exact care sunt preferințele sărbătoritului și, mai ales, care dintre aceste ustensile se află deja în posesia lui.

Hamac pentru doi

A îmbina utilul cu plăcutul este esențial pentru cei care adoră natura și pescuitul. Atunci când sunt într-o relație, și nu vor să își neglijeze nici hobby-ul, o escapadă la pescuit reprezintă cel mai bun prilej de a le face pe amândouă. Ba chiar toate trei, pentru că implică și o ieșire în natură. Prin urmare, un hamac pentru doi reprezintă unul dintre cele mai bune cadouri pentru barbati de la OnioGift.ro. Nu doar că relaxarea este mult mai plăcută în doi, dar nici nu ești nevoit să cari mult în bagaje, să te chinui cu montatul și strânsul a două echipamente de acest gen. Rezistent și cu un design plăcut, chiar reprezintă un cadou apreciat de ambii parteneri. 

Sonar

Un sonar de pescuit este visul ascuns al oricărui pasionat de pescuit, dar pe care puțini se pot lăuda că l-au transformat în realitate. Aici intervii tu, cu un astfel de cadou, și care îți va conferi titlul, nerecunoscut în mod oficial, de ”cea mai inspirată persoană care a oferit vreodată un cadou”. 

Ploscă pentru… un mic întăritor

Indiferent dacă este vorba despre pescuit sau drumeții în natură, când se lasă răcoarea parcă simți nevoia de un mic întăritor. Nu prea mult, deoarece alcoolul și cele două pasiuni nu prea se potrivesc, dar o gură de tărie te poate face să suporți mai ușor frigul care s-a lăsat, fără însă să îți altereze reflexele. Prin urmare, Plosca AeroFlask este perfectă: are doar 100 de ml, iar forma este una confortabilă și discretă, perfectă pentru a fi strecurată într-un buzunar al echipamentului. 

Articol vestimentar 

Un cadou inspirat poate fi și un articol vestimentar care să se potrivească perfect, indiferent dacă este unul cu specific piscicol sau perfect pentru o drumeție în natură. De fiecare dată când îl va purta, își va aminti de tine și un zâmbet larg îi va lumina fața. Nu știi ce se potrivește? Ei bine, o vestă, o pelerină de ploaie, un hanorac, un tricou personalizat, o șapcă sau pălărie, sunt doar câteva idei din care ai putea să te inspiri. 

Accesorii de pescuit și camping

Vrei și alte sugestii de cadouri care se potrivesc perfect? Atunci ce părere ai de niște accesorii de pescuit, pe care le poți găsi ușor în magazinele de specialitate și site-urile de profil! 
Totodată, dacă destinatarul darului tău este o persoană care adoră pescuitul, dar și ieșirile în natură, atunci cadoul perfect pentru el va fi un articol pentru camping. O excursie la pescuit se întinde măcar pe durata a trei zile, așa că este nevoie de multe alte lucruri, nu doar undițe, momeală și cele asemănătoare. Prin urmare, cadoul tău poate reprezenta un cort, un scaun de pescuit, o umbrelă numai bună de stat la umbra, o lantern, echipament de gătit, ochelari polarizați și multe altele. 

Evident, există și varianta oferirii unui voucher cadou, cu care să își achiziționeze singur ceea ce îi mai lipsește din cutia de scule, momeli sau orice altceva. Totuși, un cadou oferit din inimă parcă este ceva mai personal și mai intim decât un simplu carton valoric.

© Drepturi de Autor (Copyright) - Acest articol este proprietatea Ziarul de Iasi (www.ziaruldeiasi.ro) si este protejat de Legea dreptului de autor si drepturilor conexe (8/1996). Preluarea acestui articol se poate face, potrivit reglementarilor in vigoare, doar în limita a maximum 500 de caractere, urmate obligatoriu de un link directionat catre acest articol! Orice incalcare a acestor prevederi va fi supusa procedurilor pentru intrarea in legalitate si recuperarea daunelor.

Ultima ora

editorial

Cine profită de madam Şoşoacă

Pavel LUCESCU

Cine profită de madam Şoşoacă

Campania care urmează la Iaşi nu trebuie să devină un circ de tip Şoşoacă, decât dacă vrem să ne batem joc de viitorul acestui oraş. Nu vreau să spun că madam SOS România ar trebui ignorată, ci că n-ar fi rău dacă am încerca să înţelegem mai mult ce are în cap când vine vorba de viitorul oraşului şi mai puţin ce vrea ea să ne vândă, adică scandal.

opinii

Distrugerea statuilor

Alexandru CĂLINESCU

Distrugerea statuilor

Frenezia negatoare woke e urmarea obscurantismului, a fanatismului şi a inculturii. Ideologii woke au cale liberă în mass-media, au pătruns în universităţi şi în şcoli. Acţiunile lor n-au nimic comun cu adevărul istoric. Ei pretind că fac dreptate celor ai căror strămoşi au fost umiliţi şi exploataţi, în realitate manipulează istoria şi adâncesc fracturile sociale.

De ce este atât de aspru Postul Mare?

pr. Constantin STURZU

De ce este atât de aspru Postul Mare?

Faţă de celelalte posturi de peste an, Postul Mare (care precede Sfintele Paşti) este considerat unul aspru, atât din punct de vedere alimentar, cât şi din alte puncte de vedere. De ce este – sau ni se pare a fi – Postul Mare atât de aspru? De ce, în genere, ne este atât de greu să postim? Din mulţimea de posibile răspunsuri, să reflectăm azi la trei dintre ele.

Roboţi

Codrin Liviu CUȚITARU

Roboţi

Robotul a trecut, treptat, de la „plimbarea” convulsivă pe coridoarele Universităţii, la alergarea „profesionistă”. Se arăta capabil să sară şi peste obstacole, plăcerea sa supremă fiind „să evite” deliberat, în viteză, femeile de serviciu îngenuncheate pe ciment şi prinse în efortul răzuirii gumelor de mestecat aruncate iresponsabil. Îngrijitoarele se speriau îngrozitor şi ţipau injurios după Robogică (foarte des îl numeau „pocitania dracului”!).

pulspulspuls

Un mare mister la liberalii ieşeni: cine va primi de la Bucale pâinea şi cuţitul listelor din toamnă?

Un mare mister la liberalii ieşeni: cine va primi de la Bucale pâinea şi cuţitul listelor din toamnă?

Un mare mister tace şi face pe piaţa politichiei locale în această perioadă, stimaţi electori: cine va face listele de candidaturi de la parlamentarele din toamnă la liberalii ieşeni? 

Caricatura zilei

La reciclat pet-uri și doze

Când Sistemul Garantie Colectare te pune pe gânduri

Cumpara editia digitala

Vremea in Iasi

Curs valutar

Parteneri

Intrebarea zilei

Vladimir Putin, presedintele Federatiei Ruse, a declarant intr-un interviu dat jurnalistului american Tucker Carlson ca nu va ataca niciun stat NATO. Credeti ca isi va respecta cuvantul dat?

vezi raspunsuri