Alegeri la Maternitatea „Elena Doamna”
anunturi
Eurotrip
grandchef
anunturi
Bolta rece
anunturi
metalco
agri.shop

Alegeri la Maternitatea „Elena Doamna”

GALERIE
alegeri, maternitate, elena doamna
  • alegeri, maternitate, elena doamna
- +

În această perioadă, la Maternitatea „Elena Doamna” se organizează alegeri pentru Consiliul Etic al unităţii medicale. Fiecare secţie urmează să propună un medic cu integrare clinică şi un medic fără integrare prin intermediul şefului de secţie şi un asistent medical prin intermediul asistentului şef, fiind acceptate însă şi candidaturile individuale. Acestea se depun până pe 31 martie, ora 12.00, la secretariat, în atenţia managerului maternităţii.

 „Criteriile care stau la baza propunerilor sunt reputaţia morală şi lipsa cazierului judiciar”, au precizat reprezentanţii unităţii medicale. De asemenea, nu pot fi membri în Consiliul Etic persoanele din cadrul spitalului cum ar fi managerul, directorul medical, directorul de îngrijiri, precum şi rude până la gradul 3 cu aceştia, iar din afara spitalului nu pot candida angajaţi şi colaboratori ai companiilor producătoare sau distribuitoare de medicamente, materiale şi echipamente şi dispozitive medicale sau alţi angajaţi sau furnizori de servicii cu care spitalul se află în relaţie contractuală.

Alegerile sunt programate pentru data de 7 aprilie, în intervalul 10.00-12.00 pentru medici şi între 12.00 şi 14.00 pentru asistenţi medicali. Dacă va exista un număr egal de voturi pentru doi sau mai mulţi candidaţi va fi organizat un al doilea tur de scrutin a doua zi, pe 8 aprilie, respectând aceeaşi procedură de votare. Alegerile vor fi validate pe 9 aprilie, atunci fiind emise şi deciziile de investire a membrilor. 

© Drepturi de Autor (Copyright) - Acest articol este proprietatea Ziarul de Iasi (www.ziaruldeiasi.ro) si este protejat de Legea dreptului de autor si drepturilor conexe (8/1996). Preluarea acestui articol se poate face, potrivit reglementarilor in vigoare, doar în limita a maximum 500 de caractere, urmate obligatoriu de un link directionat catre acest articol! Orice incalcare a acestor prevederi va fi supusa procedurilor pentru intrarea in legalitate si recuperarea daunelor.

Ultima ora

editorial

Elitele şi declinul Vestului

Alexandru LĂZESCU

Elitele şi declinul Vestului

Dacă ne raportăm la lecţiile istoriei putem privi decadenţa şi declinul Occidentului în bună măsură ca un rezultat al degradării şi acţiunii acestor elite, preponderent liberale.

Filmuletul zilei

opinii

Boala sănătăţii. Reloaded

Florin CÎNTIC

Boala sănătăţii. Reloaded

Pandemia a arătat nu numai slăbiciunile globale ale lumii medicale, dar a subliniat, dacă mai era nevoie, putreziciunea sistemului nostru sanitar şi ineficienţa politicilor publice în sănătate din ţara noastră. Cum lucrurile se degradează pe zi ce trece aş îndrăzni să-mi provoc cititorii să analizeze ce s-a schimbat în bine faţă de acum cinci ani, când, scandalizat de uciderea din culpă a prietenului Tiberiu Brăilean, scriam acest text:

O scrisoare din Italia

Radu PĂRPĂUȚĂ

O scrisoare din Italia

Draga mea Măriuţă,

Cristian Mandeal - „Minutul de calitate maximă în concert este rezultatul orelor multe de repetiţii” (III)

Alex VASILIU

Cristian Mandeal - „Minutul de calitate maximă în concert este rezultatul orelor multe de repetiţii” (III)

Spre deosebire de mulţi muzicieni academici (solişti de concert, de operă, dirijori, muzicologi), Cristian Mandeal se bucură de atenţia mediei generaliste. Nu mă refer la cronicile sau interviurile realizate de jurnalişti cu studii de specialitate, semnatarii unei rubrici fixe la un cotidian, la o revistă, ci la produsele jurnalistice având ca autori tineri ce posedă o cultură umanistă, interesaţi şi de muzică. 

pulspulspuls

Fătuca de pe virtual

Fătuca de pe virtual

Pentru că mai mulţi amici cetitori ne-au întrebat în ultimele zile cum se poate una ca asta, ca ditamai premarele de capitală culturală să facă greşeli de analfabet funcţional, şi asta ca să nu mai spunem că se mai laudă pe ici pe colo şi cu faptul că a fost şef de promoţie în facultate, iacătă stimaţi telespectatori că am mai scotocit puţin în zona virtuală ca să aflăm una-alta special pentru cei dintre domniile voastre revoltaţi, mai mult sau mai puţin, de o astfel de bătaie de joc la adresa oamenilor care ştiu să scrie din acest târg. 

Caricatura zilei

va

Editia PDF

Bancul zilei

Parintele Vasile a strâns 5 ani bani pentru clopotnita, dar nu i-au ajuns decât pentru un BMW.  

Parteneri

Alte publicatii

    Intrebarea zilei

    Sute de persoane au ieșit în stradă pentru a protesta împotriva resticțiilor legate de COVID. Care ar trebui să fie pasul următor?

    vezi raspunsuri

    Copyright 2006-2020 © Ziaruldeiasi.ro Toate drepturile rezervate.