Alexandru MURARU: Despre viață, politică și carieră profesională (P)
anunturi
Eurotrip
grandchef
anunturi
Bolta rece
anunturi
metalco

Comunicat de Presă

Alexandru MURARU (VIDEO): Despre viață, politică și carieră profesională (P)

GALERIE
Muraru
  • Muraru
- +

Alexandru MURARU: De ce candidez

Am intrat în politică în mod natural, am fost, cum s-ar zice, încă din 2005, în preajma deciziilor politice. Mi-am asumat primele funcții de răspundere în PNL în 2014, ca vicepreședinte al PNL Iași, purtător de cuvânt, iar din aprilie 2017, sunt prim-vicepreședinte al PNL Iași. Am candidat pentru prima dată în 2016 pentru Parlament.

Astăzi, România trece printr-un moment crucial al existenței sale, o țară ținută în subdezvoltare de repetatele guvernări PSD și unde reformele sunt esențiale pentru salvarea instituțiilor!

Candidez astăzi pentru că țara în care m-am născut și unde am decis să rămân pentru totdeauna nu are parte de decidenții pe care-i merită.

Pentru că România nu poate fi la nesfârșit un poligon de încercare pentru cei care n-au cariere, nu sunt competenți și nu vor să aducă cu adevărat națiunea pe un drum corect.

Pentru că îmi pasă de cei care cred în continuare că România poate fi salvată, că România are resurse fabuloase de inteligență, de competență, de inovație care trebuie cultivate, promovate, puse în fața tuturor ca puterea exemplului cel mai de preț!

Pentru că vreau ca românii să se întoarcă acasă, aceasta a fost mereu și dorința Regelui Mihai, testamentul său, să aducem pe cei plecați acasă, aici!

Pentru că nu vreau să lăsăm România la voia arbitrariului unor oameni care s-au obișnuit să nesocotească voința celor care vor o altfel de țară, da, ca afară!

Pentru că eu sunt convins că istoria, faptele eroice ale Partidului Național Liberal, aura sa istorică și europeană, sunt cele mai bune argumente pentru ca această organizație să demonstreze în următorii ani cum poate progresa națiunea, învingând astfel fobiile, fricile, detractările, abuzurile și încremenirea politică post-comunistă! 

© Drepturi de Autor (Copyright) - Acest articol este proprietatea Ziarul de Iasi (www.ziaruldeiasi.ro) si este protejat de Legea dreptului de autor si drepturilor conexe (8/1996). Preluarea acestui articol se poate face, potrivit reglementarilor in vigoare, doar în limita a maximum 500 de caractere, urmate obligatoriu de un link directionat catre acest articol! Orice incalcare a acestor prevederi va fi supusa procedurilor pentru intrarea in legalitate si recuperarea daunelor.

Ultima ora

editorial

Riscuri şi costuri pandemice

Alexandru LĂZESCU

Riscuri şi costuri pandemice

Dacă nu se iese din cercul vicios în care mediatizarea sufocantă împinge guvernele către o continuare a măsurilor restrictive severe de o manieră unidimensională care ignoră riscurile economice şi societale, pandemia va provoca sechele cu urmări potenţial catastrofale.

Filmuletul zilei

opinii

Un chip pururi adorat

Nichita DANILOV

Un chip pururi adorat

A luminat ea, femeia, vreodată, inima lui bântuită de disperare şi dorinţă de moarte? În întunecatele clipe ale existenţei sale, şi-a adus oare aminte Eminescu de trecerea Veronicăi prin viaţa sa? Sau a fost şi ea o dezamăgire pustiitoare, cum deseori e existenţa oricăruia dintre noi pentru un altul? A fost ea picătura de neant ce a umplut paharul suferinţei sale sau stropul de lumină ce i-a împrăştiat, fie şi pentru o clipă, întunericul?

Un spectacol de Ziua Culturii Naţionale

Dana ȚABREA

Un spectacol de Ziua Culturii Naţionale

De Ziua Culturii Naţionale, 15 ianuarie 2021, Teatrul din Iaşi a oferit publicului un spectacol dezgheţat, plin de miez şi lipsit de emfază. Carmen Dominte a câştigat cu „Sindromul Quijote” prima ediţie a proiectului Lecturi3, un parteneriat între Teatrul Naţional „Vasile Alecsandri”, Muzeul Naţional al Literaturii Române Iaşi şi revista ALECART, având ca scop promovarea dramaturgiei contemporane din ţară şi Republica Moldova prin spectacole-lectură.

Regele „cârpaci” şi virtuţile secundare

Michael ASTNER

Regele „cârpaci” şi virtuţile secundare

Eram încă la ţară, la Amnaş, când am auzit, nu mai ştiu la ce emisiune de pe Radio România Actualităţi, cum că în epocă un caricaturist de la nu ştiu ce revistă de umor l-a prezentat pe regele Carol I drept cârpaci. Adică, vezi Doamne, ditamai regele umbla cu lucruri cârpite. Nu ţin minte, din păcate, de ce anume era vorba, de ciorapi sau altceva, dar asta n-are importanţă: ideea e că s-a făcut mişto de Carol I pe tema asta aşa, de parcă Regatul României era o ţară nu săracă, nu recent născută undeva la periferia Europei, ci vreuna cu vechime într-ale civilizaţiei şi-a bunăstării!

pulspulspuls

De ce se pregăteşte oare nea Măricel?

De ce se pregăteşte oare nea Măricel?

După ce l-a acuzat lumea că a plecat din Casa Pătrată cu gentoiul burduşit de like-uri şi urmaritori ai paginii oficiale de Facebook a instituţiei, îndensând totul apoi pe pagina lui de polkitician, iacătă că nea Măricel, fostul şef de judeţ, mai vbine cu o surpriză, şi tot în spaţiul virtual. 

Caricatura zilei

N-a pățit-o numai Trump

Editia PDF

Bancul zilei

In Antarctica s-a inregistrat cea mai scazuta temperatura de pe glob: -93,2 grade ...prin urmare va propunem sa ne reami (...)

Parteneri

Alte ziare locale

    Intrebarea zilei

    Relaxarea condițiilpr de deplasare în starea de alertă va duce la:

    vezi raspunsuri

    Copyright 2006-2020 © Ziaruldeiasi.ro Toate drepturile rezervate.