anunturi
grandchef
mineralia
Bolta rece
Iasi Tv Life
TeleM
Impact FM regional

duminica, 26.06.2022

Alina Sorescu și Alexandru Ciucu, divorț și partaj de multe milioane

GALERIE
sorescu ciucu
 • sorescu ciucu
- +

Alina Sorescu și Alexandru Ciucu sunt în plin proces de divorț, cei doi având de împărțit, pe lângă custodia fiicelor, o adevărată avere, socotită în venituri de milioane în urma celor 12 ani de căsătorie.

Pe lângă o casă în Pipera, cotată la valoarea a cel puțin 500.000 de euro, cei doi au obținut, de-a lungul mariajului, sume însemnate din firmele pe care le dețin. Alexandru Ciucu și Alina Sorescu sunt implicați în patru firme, trei ale designerului și una a artistei, care au produs venituri serioase, de ordinul milioanelor de lei.

Cum la divorț legea spune că, în principiu, veniturile obținute de cei doi soți fac obiectul partajului și se împart la doi– în cazul în care nu există un act notarial care să prevadă, explicit, o altă metodă de împărțire a bunurilor comune -, Alina Sorescu și Alexandru Ciucu sunt în mijlocul unui proces de milioane.

Alexandru Ciucu deține trei companii: Panetelas Activ, Oaghenada Grup și Bruno, toate având ca domeniu de activitate fabricarea articolelor de îmbrăcăminte. Cu un total al cifrei de afaceri care se apropie de 13 milioane de lei, Alexandru Ciucu a avut un profit net în cele trei firme ale sale de aproape 750.000 de lei, adică peste 150.000 de euro.

Alina Sorescu, care deține Piano Music, a avut rezultate financiare mai slabe însă. Conform raportărilor făcute la ANAF, compania ei, care se ocupă cu organizarea de spectacole și ale activități de interpretare artistică a avut o cifră de afaceri, din 2010 încoace, de aproape 1.2 milioane de lei și un profit de peste 86.000 de lei, adică circa 18.000 de euro.

Aflați amănunte de pe fanatik.ro.

© Drepturi de Autor (Copyright) - Acest articol este proprietatea Ziarul de Iasi (www.ziaruldeiasi.ro) si este protejat de Legea dreptului de autor si drepturilor conexe (8/1996). Preluarea acestui articol se poate face, potrivit reglementarilor in vigoare, doar în limita a maximum 500 de caractere, urmate obligatoriu de un link directionat catre acest articol! Orice incalcare a acestor prevederi va fi supusa procedurilor pentru intrarea in legalitate si recuperarea daunelor.

Ultima ora

editorial

Ce urmează după David?

Nicolae GRECU

Ce urmează după David?

Va rămâne copilul minune din înotul românesc un star nemuritor, rece şi singur sau va fi pionul unei emulaţii atât de necesare în sportul autohton?

opinii

Curentul latinist şi configurarea conştiinţei identitare româneşti moderne (IV)

Eugen MUNTEANU

Curentul latinist şi configurarea conştiinţei identitare româneşti moderne (IV)

Ideile învăţaţilor ardeleni privitoare la originea romană a poporului român şi la caracterul latin al limbii române au fost receptate şi împărtăşite şi de păturile cultivate ale societăţii din Moldova şi Valahia, contribuind la accelerarea procesului de modernizare, în sensul occidentalizării.

Cât de eficiente sunt pieţele?

Aurelian-Petruș PLOPEANU

Cât de eficiente sunt pieţele?

Titlul este extrem de îndrăzneţ deoarece dialectica privind eficienţa sau ineficienţa pieţelor se găseşte permanent într-un impas. Sistemele complexe nu pot fi înţelese dintr-o perspectivă simplistă. Interogaţia poate fi încadrată în ceea ce Andrei Pleşu numea întrebări „mari” sau „ruseşti”, ceea ce poate conduce spre un drum fără oprire. 

Franţa, în echilibru fragil

Alexandru CĂLINESCU

Franţa, în echilibru fragil

Dezavuarea lui Macron şi a politicii sale este fără echivoc. Partidul preşedintelui LREM (La République En Marche) a fost din capul locului o construcţie artificială, o ficţiune. LREM a canibalizat cele două mari partide tradiţionale de la dreapta şi de la stânga (...). Reformele pe care le promitea Macron au rămas, aproape toate, literă moartă. Preşedintele a preferat să apeleze la ceea ce se numeşte „democraţie directă”, organizând dezbateri naţionale (ineficiente) şi înfiinţând organisme artificiale („Convenţia cetăţenească pentru climat” - „cetăţenesc” este un cuvânt magic, sugerând racordarea la tradiţia republicană).

pulspulspuls

Acţiunea Autobuzul la filiala unui partid din Iaşi: crosul poştaşilor la votarea de azi

Acţiunea Autobuzul la filiala unui partid din Iaşi: crosul poştaşilor la votarea de azi

Foială mare de câteva zile la poştalionul ieşean, stimaţi telespectatori. Motivul: nu vreo chestiune profesională sau vreun eveniment legat de instituţiune, ci cu totul altceva: faptul că şeful de la Iaşi, un locotenent de-al menajerului de oraş Grămadă, va candida la alegerile pemepiste din filiala judeţeană, alegeri care au loc chiar astăzi. 

Caricatura zilei

Tik Tok Yoga

Editia PDF

Bancul zilei

Doctorul, panicat de o spargere de teava, suna repede instalatorul: -Hai, te rog, urgent, toata pivnita e inundata din cauza un (...)

Linkuri sponsorizate

Parteneri

Alte publicatii

  Fotografia zilei

  Intrebarea zilei

  Implementarea benzii unice pentru mijloacele de transport în comun pe toată lungimea șoselei Nicolina, o apreciați ca fiind benefică fluidizării traficului din zonă?

  vezi raspunsuri

  Copyright 2006-2020 © Ziaruldeiasi.ro Toate drepturile rezervate.