Anunturi de Mica Publicitate
Abonament la editia electronica
Iasi Tv Life
TeleM
TVR Iasi Telejurnal
Abonament la editia tiparita

vineri, 29.03.2024

Comunicat de presa (P)

AlmavivA recrutează vorbitori de limbă italiană la Târgul de Cariere Digital Iași

GALERIE
WhatsApp Image 2020-05-11 at 11.40.35WhatsApp Image 2020-05-11 at 11.40.28
  • WhatsApp Image 2020-05-11 at 11.40.35
  • WhatsApp Image 2020-05-11 at 11.40.28
- +

Târgul de Cariere Iași, eveniment care reunea câteva mii de oameni în fiecare sezon, organizează ediția de primăvară din acest an exclusiv în mediul online. Astfel, în perioada 21-22 mai, Iașiul este așteptat la Târgul de Cariere Digital, la o experiență virtuală complexă, care transformă evenimentele offline în oportunități de promovare și recrutare online. Cei interesați de un loc de muncă într-o companie dinamică și inovatoare, îl pot găsi la AlmavivA Services.

AlmavivA Services reprezintă o inovație digitală. Experiențele consolidate, abilitățile unice, cercetarea continuă și o cunoaștere profundă a diferitelor sectoare ale pieței, publice și private, fac din grupul italian principal în tehnologia informației și comunicării. Cu 45.000 de persoane, 10.000 în Italia și 35.000 în străinătate, AlmavivA Services este al cincilea grup privat italian ca și număr de angajați în lume, cu o cifră de afaceri de 887 milioane de euro în 2019. 

Chiar de la începutul pandemiei, compania s-a mobilizat rapid pentru mutarea tuturor angajaților în sistem smart working, oferindu-le materialele necesare pentru desfășurarea activității din siguranță casei proprii. “Munca de acasă în acest moment reprezintă o liniște personală pentru sănătatea noastră, dar și o garanție de continuitate a activității. Cu siguranță, ne vom îndrepta mult mai mult spre desfășurarea activității în mediu virtual și spre o colaborare impersonală prin diferite canale de socializare” a declarat  Beșleagă Petronela - Șef departament recrutare și formare profesională.

Încă din primul an de când AlmavivA Services este prezentă în România, compania a participat la fiecare ediție Târgul de Cariere, deoarece acesta reprezintă un canal important pentru a ajunge la cât mai multe tipologii de candidați. Astfel de evenimente permit dezvoltarea capacităților și abilităților de recrutare, intrând într-o concurență constructivă cu alte persoane și lărgind, totodată, sfera de candidați disponibili. 

În acest moment, Almaviva caută persoane vorbitoare de limba italiană la un nivel mediu/avansat atât pentru servicii de asistență clienți, cât și pentru activități de back office pentru importante companii de Telecomunicații din Italia. Dacă îți dorești un loc de muncă în echipa AlmavivA Services, înscrie-te chiar acum pe website-ul nostru www.targuldecariere.ro, pregătește-ți CV-ul și aplică pentru posturile disponibile sau hai online pe 21-22 mai la Târgul de Cariere Digital Iași pentru a interacționa cu reprezentanții companiei. 

Se caută persoane empatice, răbdătoare cu clienții, dar și cu o atenție sporită la detalii. Pentru AlmavivA Servives, cea mai importantă este calitatea percepută de clienți. Pentru a atinge cele mai bune rezultate, compania oferă traininguri de formare profesională și feedbackuri constante, dar și cursuri de comunicare sau de îmbunătățire a limbii italiene sau utilizarea calculatorului. Acestea ajută la dezvoltarea personală și profesională a fiecărui angajat. 

Mai ales în această perioadă dificilă din punct de vedere economic, Almaviva continuă să ofere angajaților contracte pe perioadă nedeterminată de timp, bonuri de masă chiar dacă se lucrează de acasă în această perioadă, bonusuri de performanță în funcție de implicare și rezultatele obținute și nu, în ultimul rând, posibilitatea de a crește atât profesional cât și economic. 

Strategia de recrutare digitală eficientizează procesul de angajare, îmbunătățind în același timp și experiența candidaților. Printr-un mix de aplicații online și transmisii video live, disponibile pe website-ul Targuldecariere.ro, evenimentul va cuprinde prezentarea companiilor angajatoare, precum și a posturilor lor disponibile, intervenții live moderate din studioul Târgul de Cariere, precum și o serie de discursuri și prezentări virtuale ale unor speakeri motivaționali.

Hai online! Almaviva Services te așteaptă la Târgul de Cariere Digital Iași, în 21-22 mai, pe www.targuldecariere.ro/iasi.

 

© Drepturi de Autor (Copyright) - Acest articol este proprietatea Ziarul de Iasi (www.ziaruldeiasi.ro) si este protejat de Legea dreptului de autor si drepturilor conexe (8/1996). Preluarea acestui articol se poate face, potrivit reglementarilor in vigoare, doar în limita a maximum 500 de caractere, urmate obligatoriu de un link directionat catre acest articol! Orice incalcare a acestor prevederi va fi supusa procedurilor pentru intrarea in legalitate si recuperarea daunelor.

Ultima ora

editorial

Moştenirea toxică ce o vor lăsa rectorii ajunşi la al treilea sau al patrulea mandat

Dan CONSTANTIN

Moştenirea toxică ce o vor lăsa rectorii ajunşi la al treilea sau al patrulea mandat

Dacă distinsul profesor „X” sau remarcabilul „Z” au putut să treacă peste lege, eu de ce nu aş putea?

opinii

Roboţi

Codrin Liviu CUȚITARU

Roboţi

Robotul a trecut, treptat, de la „plimbarea” convulsivă pe coridoarele Universităţii, la alergarea „profesionistă”. Se arăta capabil să sară şi peste obstacole, plăcerea sa supremă fiind „să evite” deliberat, în viteză, femeile de serviciu îngenuncheate pe ciment şi prinse în efortul răzuirii gumelor de mestecat aruncate iresponsabil. Îngrijitoarele se speriau îngrozitor şi ţipau injurios după Robogică (foarte des îl numeau „pocitania dracului”!).

Despre discursul regionalist din Moldova (II)

George ŢURCĂNAŞU

Despre discursul regionalist din Moldova (II)

Delestaţi de centru şi captivi între statalismul teritoriului post-sovietic de la est de Prut şi desconsiderarea de la nivelul Bucureştiului, moldovenii din România aleg soluţia cea mai simplă: ştergerea sau renunţarea la identitate. Exemplele sunt multiple şi deseori invocate în scrieri mai vechi, de la divergenţele teritoriale bucovineană (în plin nucleu statal al Moldovei), vrânceană şi gălăţeană, la tendinţele actuale ale tinerilor de a migra pentru studii spre centrele universitare externe Moldovei, deseori mai prost cotate decât Iaşul în sistemul universitar. În aceste condiţii, să nu înţelegi necesitatea unor mişcări care militează pentru scoaterea Moldovei din izolarea impusă de către centru e cam prea mult!

Spărgătoarea de coduri

Bogdan ILIESCU

Spărgătoarea de coduri

Viaţa unui copil de acum 40 de ani (şi aproape sigur şi înainte) era absolut fascinantă pentru că era înmuiată din plin în toată istoria omenirii şi în tot ce avea mai valoros, adunat până atunci, în cărţi. Da, lucrurile alea cu un aer prozaic, mărturia perpetuă a unei invenţii seculare, care, prin natura lor de a păstra scris orice gând pe care i-l încredinţai, obligau la multă atenţie, şi mare responsabilitate şi scriitorul, şi cititorul.

pulspulspuls

Calcule matematice: am putea avea o premieră la locale la Iaşi de ne va durea mintea

Calcule matematice: am putea avea o premieră la locale la Iaşi de ne va durea mintea

Dacă tot v-am servit ieri aicea niscai aritmetică electorală de Bahlui, haideţi să continuăm şi azi cu olecuţă de analiză matematică plus geometrie diferenţială tot pe tema asta incitantă! Nu de alta, dar acuşi încep iar simulările de alegeri, şi măcar să fim pregătiţi.

Caricatura zilei

La reciclat pet-uri și doze

Când Sistemul Garantie Colectare te pune pe gânduri

Cumpara editia digitala

Vremea in Iasi

Curs valutar

Parteneri

    Intrebarea zilei

    Vladimir Putin, presedintele Federatiei Ruse, a declarant intr-un interviu dat jurnalistului american Tucker Carlson ca nu va ataca niciun stat NATO. Credeti ca isi va respecta cuvantul dat?

    vezi raspunsuri