Alpha Bank a înregistrat în România pierderi de 6,5 milioane de euro
anunturi
Eurotrip
grandchef
anunturi
Bolta rece
anunturi
metalco

Alpha Bank a înregistrat în România pierderi de 6,5 milioane de euro

GALERIE
Alpha Bank
  • Alpha Bank
- +
Rata creditelor neperformante a crescut în primele trei luni ale anului la 16,5%, de la 15,3% la sfârşitul anului trecut.

Alpha Bank a înregistrat în România pierderi înainte de taxe de 6,5 milioane de euro în primul trimestru, după un rezultat negativ de 58,5 milioane de euro pe ansamblul anului trecut, potrivit datelor publicate de instituţia financiară elenă. În primul trimestru al anului trecut, Alpha Bank a obţinut în România un profit de 1,4 milioane de euro. Rata creditelor neperformante a crescut în primele trei luni ale anului la 16,5%, de la 15,3% la sfârşitul anului trecut.

Soldul creditelor a avansat cu 3% faţă de aceeaşi perioadă a anului trecut, la 2,95 miliarde de euro, depăşind şi nivelul de 2,92 miliarde de euro înregistrat la sfârşitul lui decembrie. Alpha Bank avea la sfârşitul primului trimestru o cotă de 5,8% pe piaţa creditelor din România, sub nivelul de 5,9% înregistrată în decembrie. Din totalul împrumuturilor, creditele ipotecare erau la sfârşitul lunii martie în valoare de 896 milioane de euro, cele de consum de 286 milioane de euro, iar cele pentru companii de 1,77 miliarde de euro.

Depozitele au avansat cu 6% comparativ cu intervalul similar din 2014, la 1,53 miliarde de euro, în timp ce la sfârşitul anului trecut depozitele Alpha Bank în România se ridicau la 1,7 miliarde de euro. Alpha Bank are în România 149 de sucursale şi 2.035 de angajaţi. La nivel de grup, Alpha Bank a înregistrat în primul trimestru pierderi după taxe în valoare de 115,8 milioane de euro, după un rezultat negativ de 329,7 milioane de euro în 2014.

 

 

 

© Drepturi de Autor (Copyright) - Acest articol este proprietatea Ziarul de Iasi (www.ziaruldeiasi.ro) si este protejat de Legea dreptului de autor si drepturilor conexe (8/1996). Preluarea acestui articol se poate face, potrivit reglementarilor in vigoare, doar în limita a maximum 500 de caractere, urmate obligatoriu de un link directionat catre acest articol! Orice incalcare a acestor prevederi va fi supusa procedurilor pentru intrarea in legalitate si recuperarea daunelor.

Ultima ora

editorial

Temă

Cătălin ONOFREI

Temă

Test de reflecţie cognitivă: deliberare versus intuiţie.

Filmuletul zilei

opinii

Epilare inghinală

Briscan ZARA

Epilare inghinală

Sunt multe studii despre cum afectează psihologia omului ceea ce vedem, auzim, simţim din exterior. La fiecare întindere de coardă are loc o excitare a neuronilor care provoacă senzaţii neplăcute persoanei, dar dacă lucrurile se repetă, neplăcerea dispare încetul cu încetul şi apare o oarecare toleranţă la acea senzaţie, poate chiar e înlocuită cu plăcere. Nu mai eşti afectat, nu te mai impresionează în sens rău. Asta nu înseamnă că devii mai puternic, ci mai nesimţit, mai rigid, mai greu impresionabil.

Ocupare, şomaj şi câştiguri salariale în judeţul Iaşi

Ciprian IFTIMOAEI

Ocupare, şomaj şi câştiguri salariale în judeţul Iaşi

Articolul din această săptămână, ceva mai tehnic decât precedentele, demonstrează cu date statistice că, înainte de declanşarea pandemiei de COVID-19, nu a existat o criză a forţei de muncă în judeţul Iaşi.

New York, metropola vizionară

Mihai DORIN

New York, metropola vizionară

Conduita americană în raport cu celelalte civilizaţii ale lumii are şi o inevitabilă dimensiune imperială, însă felul în care ei au înţeles să valorifice cultura, rafinamentul, patriotismul, şi, nu în ultimul rând banii cetăţenilor în serviciul public, mărturiseşte despre măreţia naţiunii şi despre spirit vizionar. Pentru că în niciun alt loc din lume, patrimoniul cultural nu s-a îmbogăţit precum în America, prin râvna şi voinţa liberă a cetăţenilor educaţi şi prosperi. Statul este doar managerul acestui concept cultural.

pulspulspuls

Costel l-a bătut pe Măricel ca pe fasole. Iacătă ce scor de maidan: 11 la 6!

Costel l-a bătut pe Măricel ca pe fasole. Iacătă ce scor de maidan: 11 la 6!

Băbăetee băă, pfiu, pfiuu, pfiuuuu.... Ia’n fiţi atenţi aicea la băiatu’ pe ce se mai cheltuie bănuţul ieşenilor, că poate pe asta nu o ştiaţi! 

Caricatura zilei

Urna

Editia PDF

Bancul zilei

Parintele Vasile a strâns 5 ani bani pentru clopotnita, dar nu i-au ajuns decât pentru un BMW.  

Parteneri

Alte publicatii

    Intrebarea zilei

    Sute de persoane au ieșit în stradă pentru a protesta împotriva resticțiilor legate de COVID. Care ar trebui să fie pasul următor?

    vezi raspunsuri

    Copyright 2006-2020 © Ziaruldeiasi.ro Toate drepturile rezervate.