anunturi
grandchef
Bolta rece
Iasi Tv Life
TeleM
Impact FM regional

Organizaţia Judeţeană Iaşi - Comunicat de presă

Am promis, am făcut! Peste 300 milioane de euro vor ajunge la Iași datorită guvernării social-democrate! (P)

GALERIE
Popa
 • Popa
- +

127 de proiecte ce vizează dezvoltarea tuturor comunităților ieșene vor fi realizate prin Programul Național de Investiții „Anghel Saligny” (PNI). Guvernarea social-democrată a alocat, în medie, peste 3 milioane de euro pentru fiecare comunitate din județ. Nicio comună nu a fost neglijată. Toți ieșenii vor beneficia de proiectele din cadrul Programului național pentru dezvoltare locală, inițiat de PSD.

„Județul nostru continuă să se dezvolte și noi, social-democrații, ne ținem de promisiunile făcute, indiferent dacă facem parte din administrația locală sau națională. Astfel, ca urmare a muncii în echipă, împreună cu primarii și cu decidenții de la nivel național, anunțăm că Iașul va beneficia de o finanțare totală de peste 300 milioane de euro, bani ce vor ajunge pentru realizarea a 127 de proiecte care vizează modernizarea de drumuri, o amplă etapă pe care am demarat-o în perioada în care am condus CJ Iași și care este continuată cu finanțarea provenită din PNI, nefiind însă neglijate nici proiectele de racordare a comunelor la rețeaua de apă și canalizare! 

Nu întâmplător am făcut din reabilitarea infrastructurii rutiere o prioritate în perioada în care am coordonat activitatea județului, ci fiind conștient de faptul că, prin modernizarea drumurilor, deservim un număr foarte mare de cetățeni, atât din mediul urban, cât și din cel rural, ce au nevoie de o infrastructură rutieră bună și sigură, cu atât mai mult cu cât acest sector a fost văduvit de investiții ani buni și grei! 
Totodată, mă bucur nespus că vor fi finalizate, cu banii proveniți din Programul Național de Investiții „Anghel Saligny” și investiții pe care le-am susținut din răsputeri în timpul mandatului de la CJ Iași, cum sunt Moreni - Prisăcani - Grozești (28 km), Hermeziu - Vladomira (3,2 km), Bivolari - Traian - Spineni (13 km), Neamț - Răchiteni (6 km). Îmi doresc ca acestea să fie finalizate cât mai repede cu putință, astfel încât cetățenii să se bucure de ele! 
Am spus de nenumărate ori, iar realitatea o dovedește: când facem o promisiune, o și respectăm, acesta este crezul echipei social-democrate!” a declarat senatorul Maricel Popa, liderul PSD Iași.

Departamentul de comunicare al PSD Iași

© Drepturi de Autor (Copyright) - Acest articol este proprietatea Ziarul de Iasi (www.ziaruldeiasi.ro) si este protejat de Legea dreptului de autor si drepturilor conexe (8/1996). Preluarea acestui articol se poate face, potrivit reglementarilor in vigoare, doar în limita a maximum 500 de caractere, urmate obligatoriu de un link directionat catre acest articol! Orice incalcare a acestor prevederi va fi supusa procedurilor pentru intrarea in legalitate si recuperarea daunelor.

Ultima ora

editorial

Ultimele decizii și declarații ale Moscovei anunță o escaladare majoră a conflictului din Ucraina (II)

Alexandru LĂZESCU

Ultimele decizii și declarații ale Moscovei anunță o escaladare majoră a conflictului din Ucraina (II)

Mobilizarea generală decisă la Kremlin și mai ales așa-zisele „referendumuri”, un preambul la anexarea unei mari părți din Ucraina, la pachet cu amenințarea cu lovituri nucleare, cu efecte potențial incontrolabile, sunt privite cu îngrijorare nu doar în Occident, ci și la Beijing.

opinii

Experimentul Închisorii de la Stanford

Briscan ZARA

Experimentul Închisorii de la Stanford

Transformarea noastră odată cu evenimentele este inevitabilă. Vorbim despre destin? Nici vorbă, aşa îşi explică doar unii naivi neputinţa în faţa Marelui Val, atâta tot. E doar natura din care facem parte, nimic mai mult, trebuie să ne intre bine în cap asta.

Fascinanta şi invincibila prostie

Cristina DANILOV

Fascinanta şi invincibila prostie

Mulţi cred că naivitatea este un sinonim pentru prostie. Există o părere că prostia înseamnă a nu şti şi a nu înţelege ceva. De asemenea, atunci când vorbim despre prostie, vorbim despre un grad scăzut de inteligenţă, lipsă de inteligenţă, ilogicitatea acţiunilor unei persoane sau a cuvintelor sale. Dar credem că prostia este, în primul rând, lipsa de dorinţă a unei persoane de a gândi. Deci, un fel de lenea minţii.

Moş Ghiţă şi economia de piaţă

Mihai DORIN

Moş Ghiţă şi economia de piaţă

De când se ştiu, moş Ghiţă şi mătuşa Ileana au muncit în gospodărie, la pământ şi îngrijirea animalelor. Deşi amândoi au sărit binişor de 80 de ani, ei continuă să facă acelaşi lucru. 

pulspulspuls

Boala lui Calache face ravagii în partidoiul local. Iată ultimul exemplu

Boala lui Calache face ravagii în partidoiul local. Iată ultimul exemplu

Să tot fie vreo câteva luni, stimaţi telespectatori, de când unii observatori mai atenţi ai politichiei locale au început a semnala comportamentul ciudat al unui veteran al partidoiului, lăsat la vatră între timp, fost purtător de cuvânt al primarilor din comune, gură mare şi spartă la vremea sa, cu relaţii la Bucale şi alte celea. 

Caricatura zilei

Trafic

Editia PDF

Bancul zilei

Un sofer de TIR opreste la un popas, comanda un sandwich, o cafea si o placinta. Intra trei motociclisti rai, unul îi man&ac (...)

Linkuri sponsorizate

Parteneri

Alte publicatii

  Fotografia zilei

  Intrebarea zilei

  Implementarea benzii unice pentru mijloacele de transport în comun pe toată lungimea șoselei Nicolina, o apreciați ca fiind benefică fluidizării traficului din zonă?

  vezi raspunsuri

  Copyright 2006-2020 © Ziaruldeiasi.ro Toate drepturile rezervate.