anunturi
grandchef
anunturi
Bolta rece
anunturi

miercuri, 18.05.2022

Comunicat de presă

Am râde dacă nu ar fi de plâns! Cu Maricel Popa în rol principal!

GALERIE
Alexe Administratie
 • Alexe Administratie
- +

Ca răspuns la acuzațiile formulate de PNL Iași cu privire la practicile de pesedizare a instituțiilor pe care le coordonează, preşedintele Maricel Popa afirmă:
-    "În ceea ce privește Asociația Euroregiunea Siret Prut Nistru, nu există informații minime cu privire la situațiile financiare, iar acest lucru nu poate fi tolerat." şi
-    "Este binecunoscut inclusiv faptul că fosta conducere executivă a Asociaţiei a sfidat chiar şi consilierii judeţeni, fiind prezentat în plen un raport superficial şi pueril, care conţinea poze din diverse deplasări, în locul unor informaţii clare şi concrete în legătură cu modul în care banii alocaţi de Consiliul Judeţean Iaşi au fost cheltuiţi."

Il invităm pe consilierul județean Maricel Popa să studieze informațiile de pe site-ul Consiliului Județean, unde, la Ordinea de zi a ședinței din 25.04.2018 va găsi un proiect de hotărâre semnat de Domnia Sa, un document de 174 de pagini (http://www.icc.ro/sites/default/files/files/activitate/sedinte/2018/25-04-2018/22.1.pdf)  cu toate informațiile de care are nevoie:
-    Nota de fundamentare,
-    Hotărârea AGA AESPN de aprobarea cuantumului cotizațiilor pe 2018 însușită de reprezentanții județelor (inclusiv Iași) și Raioanelor,
-    Hotărârrea AGA AESPN de aprobarea a bugetului pe 2018 însușită de reprezentanții județelor (inclusiv Iași) și Raioanelor,
-    Bugetul pe 2018 detaliat,
-    Raportul de activitate pe 2017,
-    Bilanțul contabil la 31.12.2017,
-    Raportul de gestiune pe 2017,
-    Execuția BVC pe 2017,
-    Balanța de verificare la luna Decembrie 2017,
-    Raportul cenzorului pentru anul 2017.
Suplimentar dl. Maricel Popa știe că în ședința Consiliului Director de la Ungheni a fost prezentat și Raportul auditoriului independent. Doar că, probabil, a uitat de el.

Verificând, suntem de acord parțial cu dl Maricel Popa, nicio alta asociație nu a mai prezentat documente atât de detaliate!

Domnule Maricel Popa, vă invităm să spuneți dvs. numele consilierului județean PSD pe care-l pregătiți să ocupe postul pe care munciți să-l eliberați de doi ani, cel de director executiv al AESPN. Altfel o vom face noi.

Domnule Maricel Popa, Asociația Euroregiunea Siret Prut Nistru este instrumentul legal și eficient, până acum, prin care administrațiile publice din România pot sprijini dezvoltarea relațiilor cu cele de peste Prut. Nu-l distrugeți! Opriți acest spectacol la care partenerii noștri din Republica Moldova sunt obligați să asiste!

Deputat  Costel Alexe,
Preşedinte PNL Iaşi

 

© Drepturi de Autor (Copyright) - Acest articol este proprietatea Ziarul de Iasi (www.ziaruldeiasi.ro) si este protejat de Legea dreptului de autor si drepturilor conexe (8/1996). Preluarea acestui articol se poate face, potrivit reglementarilor in vigoare, doar în limita a maximum 500 de caractere, urmate obligatoriu de un link directionat catre acest articol! Orice incalcare a acestor prevederi va fi supusa procedurilor pentru intrarea in legalitate si recuperarea daunelor.

Ultima ora

editorial

Cum trebuie citite demersurile d-lui Macron de modificare a Tratatului UE (II)

Alexandru LĂZESCU

Cum trebuie citite demersurile d-lui Macron de modificare a Tratatului UE (II)

Într-un fel chiar şi Eurovisionul a arătat de ce mulţi europeni, mai ales cei din grupul nordic şi de pe flancul estic, nu au deloc încredere că o Europă suverană sub comandă franco-germană, decuplată de „anglo-saxoni”, le-ar putea asigura securitatea.

opinii

Cântăreţul cântăreţilor

Briscan ZARA

Cântăreţul cântăreţilor

Era o situaţie aproape incredibilă. E ca şi cum ai accepta la un concert de operă pe cineva care nu are voce decât de cântat sub duş, doar că să primească şi acela un salariu, din milă, din compasiune sau vreun interes. De fapt nu cred că exagerez dacă zic că în asta constau de fapt eşecurile pe bandă rulantă din toate domeniile de activitate din această ţară: lipsa de profesionalism a oamenilor.

Te văd abătut, nu ai vrea să vorbim despre asta?

Cristina DANILOV

Te văd abătut, nu ai vrea să vorbim despre asta?

Avem o provocare imensă, tocmai conștientizăm că sinuciderea există, că este o situație care necesită intervenție urgentă, că depășește situația în care cineva vrea doar să atragă atenția. Am auzit pe cineva spunând „Hai să vorbim despre sinucidere ca să nu mai vorbim despre sinucideri”, așa că va trebui, că ne place sau nu, să vorbim despre asta.

Preşedintele îngrijorării noastre

Mihai DORIN

Preşedintele îngrijorării noastre

Trăim vremuri grele, războiul e la fruntarii, starea de sărăcie şi depresie a populaţiei se adânceşte, iar ca un blestem cu repetiţie, clasa politică a coborât la cel mai de jos nivel de competenţă din toată istoria noastră post-decembristă. 

pulspulspuls

Iată un pasaj care trebuie citit cu mare atenţie şi cu băgare de seamă

Iată un pasaj care trebuie citit cu mare atenţie şi cu băgare de seamă

Stimaţi ieşeni, vă oferim pe astăzi un pasaj, unul mic dar tare interesant, din rechizitoriul care a dus la condamnarea la 10 ani a fostului premare de Bucureşti Sorin Oprescu. 

Caricatura zilei

Grătar la bloc, în balcon

Editia PDF

Bancul zilei

Doi rechini : - Ce faci, ma? - Am fost bolnav... - Pai, ce-ai avut?  - Am mâncat un general rus si o saptamân (...)

Parteneri

Alte publicatii

  Fotografia zilei

  Intrebarea zilei

  Implementarea benzii unice pentru mijloacele de transport în comun pe toată lungimea șoselei Nicolina, o apreciați ca fiind benefică fluidizării traficului din zonă?

  vezi raspunsuri

  Copyright 2006-2020 © Ziaruldeiasi.ro Toate drepturile rezervate.

  X