anunturi
Eurotrip
grandchef
anunturi
Bolta rece
anunturi
metalco

Comunicat de presă

Am râde dacă nu ar fi de plâns! Cu Maricel Popa în rol principal!

GALERIE
Alexe Administratie
  • Alexe Administratie
- +

Ca răspuns la acuzațiile formulate de PNL Iași cu privire la practicile de pesedizare a instituțiilor pe care le coordonează, preşedintele Maricel Popa afirmă:
-    "În ceea ce privește Asociația Euroregiunea Siret Prut Nistru, nu există informații minime cu privire la situațiile financiare, iar acest lucru nu poate fi tolerat." şi
-    "Este binecunoscut inclusiv faptul că fosta conducere executivă a Asociaţiei a sfidat chiar şi consilierii judeţeni, fiind prezentat în plen un raport superficial şi pueril, care conţinea poze din diverse deplasări, în locul unor informaţii clare şi concrete în legătură cu modul în care banii alocaţi de Consiliul Judeţean Iaşi au fost cheltuiţi."

Il invităm pe consilierul județean Maricel Popa să studieze informațiile de pe site-ul Consiliului Județean, unde, la Ordinea de zi a ședinței din 25.04.2018 va găsi un proiect de hotărâre semnat de Domnia Sa, un document de 174 de pagini (http://www.icc.ro/sites/default/files/files/activitate/sedinte/2018/25-04-2018/22.1.pdf)  cu toate informațiile de care are nevoie:
-    Nota de fundamentare,
-    Hotărârea AGA AESPN de aprobarea cuantumului cotizațiilor pe 2018 însușită de reprezentanții județelor (inclusiv Iași) și Raioanelor,
-    Hotărârrea AGA AESPN de aprobarea a bugetului pe 2018 însușită de reprezentanții județelor (inclusiv Iași) și Raioanelor,
-    Bugetul pe 2018 detaliat,
-    Raportul de activitate pe 2017,
-    Bilanțul contabil la 31.12.2017,
-    Raportul de gestiune pe 2017,
-    Execuția BVC pe 2017,
-    Balanța de verificare la luna Decembrie 2017,
-    Raportul cenzorului pentru anul 2017.
Suplimentar dl. Maricel Popa știe că în ședința Consiliului Director de la Ungheni a fost prezentat și Raportul auditoriului independent. Doar că, probabil, a uitat de el.

Verificând, suntem de acord parțial cu dl Maricel Popa, nicio alta asociație nu a mai prezentat documente atât de detaliate!

Domnule Maricel Popa, vă invităm să spuneți dvs. numele consilierului județean PSD pe care-l pregătiți să ocupe postul pe care munciți să-l eliberați de doi ani, cel de director executiv al AESPN. Altfel o vom face noi.

Domnule Maricel Popa, Asociația Euroregiunea Siret Prut Nistru este instrumentul legal și eficient, până acum, prin care administrațiile publice din România pot sprijini dezvoltarea relațiilor cu cele de peste Prut. Nu-l distrugeți! Opriți acest spectacol la care partenerii noștri din Republica Moldova sunt obligați să asiste!

Deputat  Costel Alexe,
Preşedinte PNL Iaşi

 

© Drepturi de Autor (Copyright) - Acest articol este proprietatea Ziarul de Iasi (www.ziaruldeiasi.ro) si este protejat de Legea dreptului de autor si drepturilor conexe (8/1996). Preluarea acestui articol se poate face, potrivit reglementarilor in vigoare, doar în limita a maximum 500 de caractere, urmate obligatoriu de un link directionat catre acest articol! Orice incalcare a acestor prevederi va fi supusa procedurilor pentru intrarea in legalitate si recuperarea daunelor.

Ultima ora

editorial

Cum ar fi arătat Teatrul Naţional din Iaşi dacă era gândit la Valea Lupului?

Cosmin PAȘCA

Cum ar fi arătat Teatrul Naţional din Iaşi dacă era gândit la Valea Lupului?

Iaşul nu-şi va recăpăta nici în următorii patru sau 40 de ani „aerul” european dacă autorităţile locale se vor zgârci la preţul proiectelor şi vor îndepărta, dintr-un patriotism local prost înţeles (sau din motive de corupţie?) companii importante pe plan internaţional.

Filmuletul zilei

opinii

Patos ideologic

Codrin Liviu CUȚITARU

Patos ideologic

A apărut odată cu faţa vopsită în alb şi negru. Gestul constituia un mesaj postcolonialist. În dualitatea fizionomică se sugera dubla critică, dubla identitate a individului postmodern, coexistenţa culturilor - una a „colonizatorului” tradiţional şi cealaltă a „colonizatului” de odinioară. A fost acuzat de rasism, întrucât a implicat că bietul „colonizat” nu poate fi decât o persoană de culoare.

Eficienţa pieţelor financiare

Alin ANDRIEȘ

Eficienţa pieţelor financiare

De-a lungul timpului investitorii pe pieţele financiare au căutat să găsească o metodă de identificare a valorii reale a unui activ financiar care să le permită obţinerea unor profituri considerabile. 

Despre necesitatea unui nivel LAU1 în sistemul administrativ al României (I)

George ŢURCĂNAŞU

Despre necesitatea unui nivel LAU1 în sistemul administrativ al României (I)

Despre sistemul european statistic şi administrativ.

pulspulspuls

Vă mai amintiţi de portocaliul Dezaxinia? Iacătă-l cu ce se mai remarcă la slujbă!

Vă mai amintiţi de portocaliul Dezaxinia? Iacătă-l cu ce se mai remarcă la slujbă!

Apropo de focarul de covid din aceste zile care s-a oploşit pe la berourile chefereului ieşean, şi despre care nu mai contenesc bârfele, căci, poate nu ştiţi, oamenii de acolo chiar mor de plictiseală la serviciu, nu gluma, haideţi să vă spunem şi noi una haioasă pe astăzi, legat de parascovenie. 

Caricatura zilei

Indieni vânători de nemascați

Editia PDF

Bancul zilei

COVID ne-a învatat sa ne spalam pe mâini. Sper sa apara un virus care sa ne învete sa ne spalam si pe picioare. (...)

Linkuri

Alte ziare locale

    Intrebarea zilei

    Relaxarea condițiilpr de deplasare în starea de alertă va duce la:

    vezi raspunsuri

    Copyright 2006-2020 © Ziaruldeiasi.ro Toate drepturile rezervate.