Anunturi de Mica Publicitate
Abonament la editia electronica
Iasi Tv Life
TeleM
TVR Iasi Telejurnal
Abonament la editia tiparita

vineri, 29.03.2024

Amante, copii secreti, sotii inselate. Borcea a semnat la notar că-și întreţine copilul secret?

GALERIE
borcea
  • borcea
- +

Omul de afaceri a fost dat în judecată de o avocată care îi cere să-și recunoască fetiţa născută în 2006

Cristi Borcea are din nou probleme. Nu de sănătate şi nici cu „Dosarul transferurilor", ci cu femeile! Fostul acţionar al lui Dinamo, căsătorit cu Alina din 2011, se vede „tărât" prin tribunale de o femeie cu care s-a iubit mai mult de zece ani şi care îi cere să-şi recunoască fiica. Click! a aflat detalii inedite despre relaţia lui Borcea cu prima amantă „oficială".

 

Cristi Borcea este mare crai! Tip pedant, cu dare de mână şi „lipici" la femei, Borcea a reuşit o performanţă demnă de invidiat! Şi-a înşelat nevasta cu care a fost căsătorit 22 de ani cu două amante, chiar în acelaşi timp! Şi pentru că dragostea a fost mare, se pare că le-a făcut tuturor şi copii. Recent, avocata Simona Dana Voiculescu l-a dat în judecată pe fostul boss dinamovist pentru a-i cere să-şi recunoască fetiţa, acum în vârstă de aproape 8 ani, potrivit click.ro.

Povestea acestei relaţii este extrem de încâlcită. În 2002, Borcea a cunoscut-o pe Simona, cu care a fost, pentru scurt timp, şi partener de afaceri. Lucrurile au evoluat, aşa că cei doi au început o relaţie, în ciuda faptului că omul de afaceri era căsătorit şi avea un copil. Un an mai târziu, însă, în viaţa lui Cristi a apărut Alina Vidican, şi tot în 2003 Mihaela i-a dăruit gemenii. Cu toată dragostea pentru amanta numărul 2, Borcea n-a renunţat însă aşa uşor nici la soţie, nici la prima amantă. Simona i-a dăruit o fetiţă, pe Andreina Carolyn Christine, în 2006.

În 2007, avocata l-a dat pentru prima oară în judecată pe dinamovist, căruia i-a cerut să-şi recunoască copilul. Surse din anturajul celor doi au povestit pentru Click! de ce femeia a renunţat la proces: „Borcea ar fi semnat la notar un act în care se angaja să-i dea lunar Simonei o sumă pentru întreţinerea fetiţei, le-a cumpărat o casă în zona Alba Iulia din Bucureşti, în valoare de circa 160.000 de euro, pe care a mobilat-o luxos. În plus, ar fi fost de acord, în faţa notarului, ca după ce va muri el, fetiţa să-i ia numele de familie".

Fosta lui amantă a acceptat, însă acum a deschis din nou proces. Între timp, situaţia s-a schimbat. Borcea a divorţat de Mihaela în 2011 şi la doar câteva luni s-a căsătorit cu amanta numărul 2, Alina Vidican, cu care are şi un băieţel, pe George Alexandru, care are aproape doi ani.

Deşi zvonuri legate de încă o amantă au apărut chiar imediat după divorţul de Mihaela, Cristi Borcea le-a negat vehement. „Nu a mai existat în viaţa mea nici o altă femeie în afară de Alina. Am şi declarat deschis când am anunţat divorţul, că sunt cu Alina de 8 ani. Ce se spune despre alte femei sunt minciuni. Au mai fost şi alte minciuni", declara Cristi Borcea, pentru Click!, în 2011.

Dragomir l-a dat de gol imediat după nuntă

Click! v-a prezentat pe larg detalii despre viaţa amoroasă a lui Borcea. Imediat după anunţul că divorţează de Mihaela, surse au povestit pentru Click! că boss-ul dinamovist îşi înşela şi amanta cu încă o amantă, cu care avea şi o fetiţă! Unul dintre prietenii lui, Dumitru Dragomir, l-a dat de gol pe fostul şef dinamovist. În 2011, la doar două săptămâni de la nunta lui Cristi cu Alina, Mitică a dezvăluit, probabil fără să vrea, că omul de afaceri are mai mulţi copii - la acea vreme nu se ştia decât de cei trei, cu Mihaela.

„Cristi Borcea are grijă de toţi cei patru copii ai săi", declara Dragomir. Cristi Borcea s-a arătat foarte afectat de această declaraţie, spunând că nu se aştepta la aşa ceva din partea unui prieten. Ulterior, Mitică a încercat să spună că a vrut să facă doar o glumă.

Avocata şi-a mutat sediul firmei în urmă cu un an

Reporterii Click! au mers ieri la sediul firmei avocatei Dana Voiculescu, aflat într-un bloc de pe Bd. Decebal. Încă de la intrare, portarul ne-a spus că avocata şi-a mutat sediul în urmă cu an, iar pe acolo trece foarte rar. Şi vecinii au aceeaşi variantă.

„Era biroul dânsei aici, dar n-a mai venit de mult. Şi-o fi mutat sediul în altă parte. Trece o dată pe lună pe aici. Am înţeles că are o vilă în Bucureşti", ne-a spus una dintre vecine, care a mai schimbat câteva vorbe cu Dana. „Are o fetiţă frumuşică. S-a făcut mare. O creşte mai mult bunica ei", ne-a mai spus femeia.

Amanta numărul 1

Cu Simona Dana Voiculescu a avut o relaţie din 2002. În 2006, ea a născut-o pe Carolyn, despre care spune că e fiica lui Borcea

Amanta numărul 2-actuala soţie

Alina Vidican

Pe Alina Vidican, actuală Borcea, a cunoscut-o în 2003. I-a fost amantă până în 2011, când i-a devenit nevastă. Ea i l-a dăruit pe George Alexandru

Fosta soţie

Mihaela Borcea

Cea mai lungă relaţie a avut-o cu Mihaela. I-a fost soţie 22 de ani, până în  2011. Are cu ea trei copii: un băiat, Patrick, în vârstă 16 ani, şi gemenii Antonia Melissa şi Mihai Angelo, în vârstă de 11 ani.

© Drepturi de Autor (Copyright) - Acest articol este proprietatea Ziarul de Iasi (www.ziaruldeiasi.ro) si este protejat de Legea dreptului de autor si drepturilor conexe (8/1996). Preluarea acestui articol se poate face, potrivit reglementarilor in vigoare, doar în limita a maximum 500 de caractere, urmate obligatoriu de un link directionat catre acest articol! Orice incalcare a acestor prevederi va fi supusa procedurilor pentru intrarea in legalitate si recuperarea daunelor.

Ultima ora

editorial

Cine profită de madam Şoşoacă

Pavel LUCESCU

Cine profită de madam Şoşoacă

Campania care urmează la Iaşi nu trebuie să devină un circ de tip Şoşoacă, decât dacă vrem să ne batem joc de viitorul acestui oraş. Nu vreau să spun că madam SOS România ar trebui ignorată, ci că n-ar fi rău dacă am încerca să înţelegem mai mult ce are în cap când vine vorba de viitorul oraşului şi mai puţin ce vrea ea să ne vândă, adică scandal.

opinii

Distrugerea statuilor

Alexandru CĂLINESCU

Distrugerea statuilor

Frenezia negatoare woke e urmarea obscurantismului, a fanatismului şi a inculturii. Ideologii woke au cale liberă în mass-media, au pătruns în universităţi şi în şcoli. Acţiunile lor n-au nimic comun cu adevărul istoric. Ei pretind că fac dreptate celor ai căror strămoşi au fost umiliţi şi exploataţi, în realitate manipulează istoria şi adâncesc fracturile sociale.

De ce este atât de aspru Postul Mare?

pr. Constantin STURZU

De ce este atât de aspru Postul Mare?

Faţă de celelalte posturi de peste an, Postul Mare (care precede Sfintele Paşti) este considerat unul aspru, atât din punct de vedere alimentar, cât şi din alte puncte de vedere. De ce este – sau ni se pare a fi – Postul Mare atât de aspru? De ce, în genere, ne este atât de greu să postim? Din mulţimea de posibile răspunsuri, să reflectăm azi la trei dintre ele.

Roboţi

Codrin Liviu CUȚITARU

Roboţi

Robotul a trecut, treptat, de la „plimbarea” convulsivă pe coridoarele Universităţii, la alergarea „profesionistă”. Se arăta capabil să sară şi peste obstacole, plăcerea sa supremă fiind „să evite” deliberat, în viteză, femeile de serviciu îngenuncheate pe ciment şi prinse în efortul răzuirii gumelor de mestecat aruncate iresponsabil. Îngrijitoarele se speriau îngrozitor şi ţipau injurios după Robogică (foarte des îl numeau „pocitania dracului”!).

pulspulspuls

Un mare mister la liberalii ieşeni: cine va primi de la Bucale pâinea şi cuţitul listelor din toamnă?

Un mare mister la liberalii ieşeni: cine va primi de la Bucale pâinea şi cuţitul listelor din toamnă?

Un mare mister tace şi face pe piaţa politichiei locale în această perioadă, stimaţi electori: cine va face listele de candidaturi de la parlamentarele din toamnă la liberalii ieşeni? 

Caricatura zilei

La reciclat pet-uri și doze

Când Sistemul Garantie Colectare te pune pe gânduri

Cumpara editia digitala

Vremea in Iasi

Curs valutar

Parteneri

Intrebarea zilei

Vladimir Putin, presedintele Federatiei Ruse, a declarant intr-un interviu dat jurnalistului american Tucker Carlson ca nu va ataca niciun stat NATO. Credeti ca isi va respecta cuvantul dat?

vezi raspunsuri