anunturi
grandchef
Bolta rece
Iasi Tv Life
TeleM
Impact FM regional

vineri, 09.12.2022

Amantele dezvoltatorilor imobiliari din târg. Scurt ghid erotic pentru developeri

GALERIE
puls
 • puls
- +

Astăzi vom trece în revistă câte ceva din comportamentul hormonal de vârsta aproape septuagenară a unor dezvoltatori imobiliari din târgul nostru, stimaţi telespectatori. 

Mai precis, avem două cazuri de o frumuseţe de manual. De babalâci care nu se împacă cu anii din buletin şi de exemple de oameni care au dat de mulţi bani la o vârstă trecută binişor de anii şturlubatici ai tinereţii şi, prin urmare, încearcă să-i trăiască acum, la vremuri aproape de bătrâneţe.

De-un pargzamplu, un foarte cunoscut dezvoltator, care a făcut un turnuleţ la o ieşire din oraş, de pe urma căruia trăieşte bine de tot, şi care bate acum pe 70, şi-a făcut o cameră specială pentru tratamentul disfuncţiilor fireşti la o asemenea vârstă. În camera aceea a băgat nu mai puţin de 50.000 de iepuroi, în dispozitive şi ustensile, de la masaj la câte celea, de te iei cu mâinile de cap nu alta. Astfel, săracul, s-a certat cu consoarta, a divorţat şi s-a luat la bătaie, rezultând de aici un huiet şi un certalău de pomină, nu alta.

Un alt prinţ imobiliar, de care am spus deunăzi că a luat o chelfăneală în Copou, pe la Casa Armatei, pentru că-şi parca câte cinci maşini deodată pe locurile vecinilor, deci muşteriul de care vorbim bate la rândul său la vreo 70 de primăveri, dar şi-a luat amantă tinerică, de numai 23 de anişori, ca Charlie Chaplin, care la 80 de ani s-a însurat cu o adolescentă de 18, sau ca Berlusconi, dar, observaţi totuşi, până şi boss-ul italian şi-a luat una de 32 de ani, adică inversul lui 23.

Colac peste pupăză, să vezi bine ce scandal a ieşit deunăzi între dezvoltatorul Colea şi ipochimenul mai sus pomenit cu amantă de 23 de ani. Cică doi locotenenţi de-ai lui Colea, care-i fac ăstuia vânzări pe bandă rulantă, i-au făcut avansuri fetei prinţului de 71 de ani, la rândul ei femeie la vreo 40 de anişori. Cică s-a lăsat cu ceartă şi vorbe mânioase, Musiu barbă ameninţându-l pe Colea, iar ăsta răspunzând că băieţii fac ce vor, iar că în familia prinţului aşchia nu pare să sară departe de trunchi.

În fine, un ultim exemplu mai dăm şi gata! Dar care nu-i din lumea imobiliarilor ci, surpriză, din cea a magistraţilor, a oamenilor care ies la pensie la 50 de anişori, cu venit baban dar şi cu ceva vlagă încă în funcţiune. Deci un magistrat, trecut de 60, cu purcoaie în portofele, şi-a făcut un obicei ca o dată la trei luni sa-şi ia bilet spre ţări asiatice, acolo unde îşi ia câte o escortă, fată tânără, cunoscătoare a locurilor, de ajutor la bătrâneţe. Ehehei, stimaţi telespectatori, aşa că-i frumoasă viaţa? Aşa-i, aşa-i, mai ales pe la patru dimineaţa, vorba cântecului!

**** PONT ****

Materialele de mai sus sunt o parodiere umoristică a realităţilor ieşene şi naţionale, realităţi care sunt tratate la modul cel mai serios în articolele de news ale ediţiei noastre. Orice asemănare cu oameni şi fapte din viaţa reală poate fi, aşadar, pur întâmplătoare.

© Drepturi de Autor (Copyright) - Acest articol este proprietatea Ziarul de Iasi (www.ziaruldeiasi.ro) si este protejat de Legea dreptului de autor si drepturilor conexe (8/1996). Preluarea acestui articol se poate face, potrivit reglementarilor in vigoare, doar în limita a maximum 500 de caractere, urmate obligatoriu de un link directionat catre acest articol! Orice incalcare a acestor prevederi va fi supusa procedurilor pentru intrarea in legalitate si recuperarea daunelor.

Ultima ora

editorial

Suntem pe nicăieri

Pavel LUCESCU

Suntem pe nicăieri

Fără a intra în amănunte, două mari probleme cred că avem azi, fără soluţii în vechile aranjamente politice în care încă trăim: inegalitatea care de peste douăzeci de ani creşte continuu şi deja accelerat şi, în strânsă legătură cu asta, spectrul deja manifest al noilor abuzuri.

opinii

Interogaţii identitare

Alexandru CĂLINESCU

Interogaţii identitare

Într-un deceniu numărul adolescenţilor care se autodiagnostichează că sunt trans a crescut de 25 de ori! Un semnal de alarmă a fost tras, în urmă cu câteva luni, de manifestul lansat de zeci de oameni de ştiinţă şi intelectuali reputaţi, manifest în care este respinsă categoric teoria conform căreia sexele sunt construcţii sociale.

Noaptea în care au ars - bibliografie obligatorie

George PLEȘU

Noaptea în care au ars - bibliografie obligatorie

Mi-a trebuit ceva curaj să citesc cartea. O aveam cumpărată de aproape o lună când, într-o zi, am deschis-o cu inima strânsă. Nu m-am uitat înainte peste nicio recenzie, am vrut să percep textul fără medieri suplimentare. 

Palma Sfântului Nicolae

pr. Constantin STURZU

Palma Sfântului Nicolae

Nu doar la începutul lunii decembrie, ci şi în anumite situaţii conflictuale ce mai apar (din păcate) în Biserică, se obişnuieşte a se invoca drept argument pentru anumite comportamente palma dată de Sfântul Ierarh Nicolae lui Arie. 

pulspulspuls

Pod de flori între gheşăftul de la aeroportul ieşean, admiterea României în Schengen şi vizita lui Ciucă la Iași

Pod de flori între gheşăftul de la aeroportul ieşean, admiterea României în Schengen şi vizita lui Ciucă la Iași

Pentru că tot am văzut că scandalul buiandrugilor de la noul terminal al aeroportului ieşean dă să se stingă, în aşteptarea vreunui rezultat al sesizărilor trimise în mai multe derecţii de şefii partidoiului ieşean, haideţi să vă spunem despre chestiune, ca s-o mai ţinem trează măcar o zi, câteva şpârle care circulă în mediul politic ieşean!

Caricatura zilei

Austria vrea

Editia PDF

Bancul zilei

Tata, tata! Avem lupi în bloc? Nu, puiule, vecinii îsi citesc facturile la curent si gaze!

Linkuri sponsorizate

Parteneri

Alte publicatii

  Fotografia zilei

  Intrebarea zilei

  Implementarea benzii unice pentru mijloacele de transport în comun pe toată lungimea șoselei Nicolina, o apreciați ca fiind benefică fluidizării traficului din zonă?

  vezi raspunsuri

  Copyright 2006-2020 © Ziaruldeiasi.ro Toate drepturile rezervate.