Ambasadorul Elveţiei a vizitat Universitatea „Al.I. Cuza“
anunturi
Eurotrip
grandchef
anunturi
Bolta rece
anunturi

Ambasadorul Elveţiei a vizitat Universitatea „Al.I. Cuza“

GALERIE
ambasador-Elvetia-960x640
  • ambasador-Elvetia-960x640
- +

Universitatea „Alexandru Ioan Cuza“ din Iaşi l-a primit alaltăieri pe ambasadorul extraordinar şi plenipotenţiar al Elveţiei la Bucureşti, Urs Herren. Este pentru prima oară când un oficial elveţian vizitează cea mai veche universitate din ţară. Acesta a fost primit de către prof.dr. Mihaela Onofrei, ordonatorul de credite al UAIC, dar şi de prof.dr. Corneliu Iaţu, prorector responsabil pentru strategie, dezvoltare instituţională şi managementul calităţii.

 „Discuţiile au fost axate pe identificarea unor modalităţi concrete prin intermediul cărora Ambasada Elveţiei îşi poate aduce contribuţia la organizarea de conferinţe cu studenţii UAIC pe diferite teme, la care să fie invitaţi profesionişti ai sistemului bancar elveţian, reprezentanţi ai administraţiilor federale sau cantonale, specialişti în ştiinţe politice, relaţii publice şi amenajarea teritoriului“, au precizat reprezentanţii UAIC. Fiind la prima vizită în Iaşi, ambasadorul şi-a manifestat dorinţa de a cunoaşte caracteristicile mediului de afaceri din zona metropolitană, cunoscută ca o importantă reţea a industriei de IT, afirmând că există mai multe firme elveţiene interesate de oportunităţile oferite de regiunea Iaşului.  

© Drepturi de Autor (Copyright) - Acest articol este proprietatea Ziarul de Iasi (www.ziaruldeiasi.ro) si este protejat de Legea dreptului de autor si drepturilor conexe (8/1996). Preluarea acestui articol se poate face, potrivit reglementarilor in vigoare, doar în limita a maximum 500 de caractere, urmate obligatoriu de un link directionat catre acest articol! Orice incalcare a acestor prevederi va fi supusa procedurilor pentru intrarea in legalitate si recuperarea daunelor.

Ultima ora

editorial

Trişorii

Cătălin ONOFREI

Trişorii

Când Iohannis va realiza că a pierdut definitiv partida s-ar putea să-i vină ideea să măsluiască din nou cărţile!

Filmuletul zilei

opinii

Regula numărul unu

Briscan ZARA

Regula numărul unu

Un şef ales politic nu va fi vreodată unul eficient. Interesele lui vor fi doar personale şi politice (a se citi „de clan”), iar modul lui de lucru cu străinii de partid va fi unul tipic: va ajuta pe unii sau pe alţii pentru a şi-i face apropiaţi şi loiali, iar restul, majoritatea adică, va fi complet neglijată. Şi istoria se repetă.

Sensul lui „To be continued”

Cristina DANILOV

Sensul lui „To be continued”

Ţi s-a întâmplat vreodată ca în timp ce încerci să adormi să te sâcâie insistent proiectul pe care nu ai reuşit să îl finalizezi la serviciu sau să ai în faţa ochiului minţii răzătoarea de legume electrică pe care o tot vezi la reclame şi pe care, din lipsă de timp, nu ai reuşit să o procuri? 

Conservarea textelor vechi între diortosire şi editare ştiinţifică* (III)

Eugen MUNTEANU

Conservarea textelor vechi între diortosire şi editare ştiinţifică* (III)

Argumentaţia autorului în favoarea editării ştiinţifice a textelor vechi se sprijină în acest foileton pe prezentarea unei iniţiative nefericite de a edita Pravila de la Govora (1640), monument important al vechii culturi româneşti.

pulspulspuls

Un ritual străvechi va avea loc diseară la un birou important din târg

PULS

Un ritual străvechi va avea loc diseară la un birou important din târg

O veste neobişnuită şi străvezie ca figura unui strigoi, numai bună pentru sărbătoarea de astăzi, de Sf. Andrei, a venit ca un vârtej azi noapte, odată cu o rafală de vânt care s-a abătut pe strada din faţa redacţiei.

Caricatura zilei

Crenvurșt nevegetal

Editia PDF

Bancul zilei

- "Pentru o digestie buna beau bere. Daca nu am pofta de mâncare, beau vin alb. Daca am tensiunea scazuta, beau vin ros (...)

Parteneri

Alte publicatii

    Intrebarea zilei

    Implementarea benzii unice pentru mijloacele de transport în comun pe toată lungimea șoselei Nicolina, o apreciați ca fiind benefică fluidizării traficului din zonă?

    vezi raspunsuri

    Copyright 2006-2020 © Ziaruldeiasi.ro Toate drepturile rezervate.