Amenzi pentru că au parcat lângă bloc, în locul unde-și lasă mașina de ani de zile
anunturi
Eurotrip
grandchef
anunturi
Bolta rece
anunturi
metalco
agri.shop

Ieşeni revoltaţi pe o stradă din Păcurari

Amenzi pentru că au parcat lângă bloc, în locul unde-și lasă mașina de ani de zile

GALERIE
Aleea Cimitirul Evreiesc.jpg (5)Aleea Cimitirul Evreiesc.jpg (4)Aleea Cimitirul Evreiesc.jpg (2)Aleea Cimitirul Evreiesc.jpg
 • Aleea Cimitirul Evreiesc.jpg (5)
 • Aleea Cimitirul Evreiesc.jpg (4)
 • Aleea Cimitirul Evreiesc.jpg (2)
 • Aleea Cimitirul Evreiesc.jpg
- +

Şoferii care parchează de ani buni pe Aleea Cimitirul Evreiesc, din Păcurari, s-au trezit duminică dimineaţa cu amenzi date de Poliţia Locală.

Vineri, la prânz, angajaţii municipalităţii au mers în zonă şi au „înfipt“ un stâlp pe partea dreaptă a străzii, anunţând interdicţia de a mai parca acolo. Nici bine nu s-a uscat betonul la baza stâlpilor „plantaţi“, că duminică dimineaţă, la ora 8, poliţiştii locali au mers în zonă şi au lăsat bileţele pe parbrizele maşinilor, cu puncte de amendă.

„Autovehicul staţionat în loc nepermis. Fapta constituie contravenţie şi se sancţionează conform legii cu 4 - 5 puncte amendă şi trei puncte penalizare“, era scris pe bileţele lăsate „cadou“ de Serviciul Siguranţa Circulaţiei din cadrul Poliţiei Locale.

Cetăţenii din zonă au spus că amenzile au fost date fără avertisment în prealabil. „Eu parchez în zona respectivă de ani de zile. În zonă, după ora 20, nu se mai găseşte vreun loc de parcare“, a spus un ieşean „ars“ la buzunare de poliţiştii locali. 

© Drepturi de Autor (Copyright) - Acest articol este proprietatea Ziarul de Iasi (www.ziaruldeiasi.ro) si este protejat de Legea dreptului de autor si drepturilor conexe (8/1996). Preluarea acestui articol se poate face, potrivit reglementarilor in vigoare, doar în limita a maximum 500 de caractere, urmate obligatoriu de un link directionat catre acest articol! Orice incalcare a acestor prevederi va fi supusa procedurilor pentru intrarea in legalitate si recuperarea daunelor.

Ultima ora

editorial

„Câtă populaţie din oraş poate să vorbească cu un robot?”

Cosmin PAȘCA

„Câtă populaţie din oraş poate să vorbească cu un robot?”

De la o vreme, nu există discurs public (de obicei, agramat) în care Chirica să nu folosească în sens peiorativ „progresul” şi „progresiştii”. Iar mesajul său prinde, pentru că cei mai mulţi ieşeni, care au înlocuit relativ de curând căruţa cu maşina, se simt inconfortabili cu traiul într-un oraş la început de secol 21.

Filmuletul zilei

opinii

Experimentalism

Codrin Liviu CUȚITARU

Experimentalism

„Am compulsia irepresibilă a ordinii perfecte, a alinierii simetrice a lucrurilor. Câtă vreme ea, obsesia, mă tulbura strict în zona domestică - pantaloni puşi la dungă, haine încadrate morbid de simetric în şifonier, tablouri aşezate perfect pe pereţi, mobilier rânduit milimetric-infinitezimal, precum soldaţii la paradele militare din Piaţa Roşie moscovită, şi alimente puse în frigider pe categorii şi sub-categorii draconic delimitate -, viaţa mea mai era cum mai era, dar, brusc, nebunia mi-a infectat şi munca de cercetare şi, mai ales, de scris academic.”

Farfuria care nu e niciodată fierbinte - Capcana Facebook (II)

Bogdan ILIESCU

Farfuria care nu e niciodată fierbinte - Capcana Facebook (II)

„The single biggest problem in communication is the illusion that it has taken place./ Cea mai mare problemă în comunicare este iluzia că a avut loc.” George Bernard Shaw

Reţeaua urbană a Moldovei între 1774 şi 1859 (ultima parte)

George ŢURCĂNAŞU

Reţeaua urbană a Moldovei între 1774 şi 1859 (ultima parte)

Repertoriul creării inegalităţilor e unul vast, atât timp cât fiecare structură teritorială se găseşte într-o situaţie particulară, dar dincolo de fiecare acţiune luată separat a ingineriei teritoriale la care a fost supusă Moldova, acumularea şi cronicizarea acestora a creat spaţiul marginal de astăzi, arhetipul teritoriilor interstiţiale.

pulspulspuls

Pod de lemne politice între Iaşi, Suceava şi Neamţ: iaca filiera!

Pod de lemne politice între Iaşi, Suceava şi Neamţ: iaca filiera!

Că tot încă mai avem salate beof prin frigidere unii dintre noi, iacătă ca să vedeţi cum se mai leagă câteodată maioneza asta nu numai în bucătăriile gospodinelor din Iaşi, dar şi prin laboratoarele politichiei de Bahlui sau din judeţele vecine, conectate la Iaşi! 

Caricatura zilei

Două măști

Editia PDF

Bancul zilei

Parintele Vasile a strâns 5 ani bani pentru clopotnita, dar nu i-au ajuns decât pentru un BMW.  

Parteneri

Alte publicatii

  Intrebarea zilei

  Sute de persoane au ieșit în stradă pentru a protesta împotriva resticțiilor legate de COVID. Care ar trebui să fie pasul următor?

  vezi raspunsuri

  Copyright 2006-2020 © Ziaruldeiasi.ro Toate drepturile rezervate.