Analiza interviului incendiar pe care primarul Chirica l-a dat într-o fiţuică de doi bani
anunturi
Eurotrip
grandchef
anunturi
Bolta rece
anunturi
metalco

Analiza interviului incendiar pe care primarul Chirica l-a dat într-o fiţuică de doi bani

GALERIE
puls
  • puls
- +

Astăzi vom analiza puţin spusele primarului Chirica într-o fiţuică de doi bani, pe care mamelucul de la Palatul Roznovanu o foloseşte ca să-şi trosnească din când în când duşmanii. Iată o primă întrebare cu tot cu răspuns:

"Întrebare: Aveţi un motiv mai special pentru care aţi cumpărat acest teren? (este vorba de terenul pe care a dat 250.000 euro şi pe care l-a pus pe numele copilului de 11 luni - n. red.)

Am un motiv foarte special pentru că după 23 de ani de muncă, datorită unor decizii pe care mi le asum ,eu cu familia mea am trăit în casă cu chirie. Pentru că de-a lungul vieţii am fost nevoit să fac diverşi paşi, care m-au lăsat fără posibilitatea de a avea un bun imobil în care să locuiesc, ceea ce probabil nu este foarte plăcut, dar nu de asta mă plâng. E opţiunea familiei mele să facem acest lucru şi cred că am procedat corect."

Iată că primarul îşi plânge de milă, pentru că nu are unde locui, că stă cu chirie şi că este victima unui destin necruţător, pe care îl înfruntă însă stoic, cu demnitate. El a fost lăsat "fără posibilitatea de a avea un bun imobil în care să locuiesc". Şi asta, gândiţi-vă, după 23 de ani de muncă!! Câtă ipocrizie, câtă farsă!! Ne face impresia că soarta se joacă cu el, că este în bătaia valurilor vieţii, că după atâta muncă a venit viitura şi i-a luat totul. Săracul ! De fapt lucrurile stau cu totul invers. El s-a jucat cu propria-i soartă şi şi-a înşirat nevestele şi averea, scuzaţi-ne expresia, ca mărgelele pe aţă. Nu-i nimic de comentat în asta, dacă nu ar juca acum rolul victimei.

Să luăm cazul vilei din Galata: 240 metri pătraţi pe 305 metri de teren. Casa respectivă, dacă este vândută acum, ar face pe puţin 300.000 de euro, adică preţul a trei apartamente, unul pentru el, altul pentru fetele din a doua căsătorie şi unul pentru fosta soţie. La astea trebuie adăugat apartamentul pe care îl are pe bd. Independenţei, cele două terenuri, de la Bârnova şi Neagra Şarului, dar şi suma de 250.000 euro pe care a dat-o pentru terenul de lângă Bolta Rece, pe care l-a trecut pe bebeluş. Nu mai punem la socoteală ce înţelegeri mai are cu unii, alţii, cum ar fi Buhaiul Şantajist, sau padre Co.

Omul este de fapt putred de bogat, dar plânge că nu are unde sta. Câtă făţărnicie, câtă pidosnicie. Parcă a luat ceva de la recenta vizită a papei, care a mers cu Loganul în timp ce un autotren îi căra papamobilul, un avion îl aşteapta la cel mai apropiat aeroport şi sute de agenţi îi asigurau paza. Doar că, în timp ce ipocrizia papală este un îndemn la umilinţă, făcut de un prizonier al funcţiei, fandosirea primarului nostru este un semn de impostură şi un semnal complice din care mafia ar putea înţelege că trebuie să-i umple tăbârca.

Cum vor vota ieşenii la congresul PSD

Pleacă Marcel Popa la Bucureşti, în week-end, însoţit de 150 de oameni de partid, la congresul PSD. "E sărbătoare mare în filială, ţaţă, să-ţi pui berta cea nouă!". Liderul ieşean a transmis ca toată lumea să o voteze pe Viorica Dăncilă, de la care are promisiuni că va da bani judeţului, cum n-a mai avut până acum. Marcel Popa e mândru tare. E în graţiile doamnei Dăncilă. E tare, ţaţă, e tare!!

© Drepturi de Autor (Copyright) - Acest articol este proprietatea Ziarul de Iasi (www.ziaruldeiasi.ro) si este protejat de Legea dreptului de autor si drepturilor conexe (8/1996). Preluarea acestui articol se poate face, potrivit reglementarilor in vigoare, doar în limita a maximum 500 de caractere, urmate obligatoriu de un link directionat catre acest articol! Orice incalcare a acestor prevederi va fi supusa procedurilor pentru intrarea in legalitate si recuperarea daunelor.

Ultima ora

editorial

Temă

Cătălin ONOFREI

Temă

Test de reflecţie cognitivă: deliberare versus intuiţie.

Filmuletul zilei

opinii

Epilare inghinală

Briscan ZARA

Epilare inghinală

Sunt multe studii despre cum afectează psihologia omului ceea ce vedem, auzim, simţim din exterior. La fiecare întindere de coardă are loc o excitare a neuronilor care provoacă senzaţii neplăcute persoanei, dar dacă lucrurile se repetă, neplăcerea dispare încetul cu încetul şi apare o oarecare toleranţă la acea senzaţie, poate chiar e înlocuită cu plăcere. Nu mai eşti afectat, nu te mai impresionează în sens rău. Asta nu înseamnă că devii mai puternic, ci mai nesimţit, mai rigid, mai greu impresionabil.

Ocupare, şomaj şi câştiguri salariale în judeţul Iaşi

Ciprian IFTIMOAEI

Ocupare, şomaj şi câştiguri salariale în judeţul Iaşi

Articolul din această săptămână, ceva mai tehnic decât precedentele, demonstrează cu date statistice că, înainte de declanşarea pandemiei de COVID-19, nu a existat o criză a forţei de muncă în judeţul Iaşi.

New York, metropola vizionară

Mihai DORIN

New York, metropola vizionară

Conduita americană în raport cu celelalte civilizaţii ale lumii are şi o inevitabilă dimensiune imperială, însă felul în care ei au înţeles să valorifice cultura, rafinamentul, patriotismul, şi, nu în ultimul rând banii cetăţenilor în serviciul public, mărturiseşte despre măreţia naţiunii şi despre spirit vizionar. Pentru că în niciun alt loc din lume, patrimoniul cultural nu s-a îmbogăţit precum în America, prin râvna şi voinţa liberă a cetăţenilor educaţi şi prosperi. Statul este doar managerul acestui concept cultural.

pulspulspuls

Costel l-a bătut pe Măricel ca pe fasole. Iacătă ce scor de maidan: 11 la 6!

Costel l-a bătut pe Măricel ca pe fasole. Iacătă ce scor de maidan: 11 la 6!

Băbăetee băă, pfiu, pfiuu, pfiuuuu.... Ia’n fiţi atenţi aicea la băiatu’ pe ce se mai cheltuie bănuţul ieşenilor, că poate pe asta nu o ştiaţi! 

Caricatura zilei

Urna

Editia PDF

Bancul zilei

Parintele Vasile a strâns 5 ani bani pentru clopotnita, dar nu i-au ajuns decât pentru un BMW.  

Parteneri

Alte publicatii

    Intrebarea zilei

    Sute de persoane au ieșit în stradă pentru a protesta împotriva resticțiilor legate de COVID. Care ar trebui să fie pasul următor?

    vezi raspunsuri

    Copyright 2006-2020 © Ziaruldeiasi.ro Toate drepturile rezervate.