Anunturi de Mica Publicitate
Abonament la editia electronica
Iasi Tv Life
TeleM
TVR Iasi Telejurnal
Abonament la editia tiparita

Anamaria Prodan a vizitat FC Politehnica. Şi atât

GALERIE
prodan-ana-maria
  • prodan-ana-maria
- +

 

Directorul general al clubului, Horia Sabo, spune că bugetul pentru sezonul viitor este asigurat. Cunoscuta agentă a venit în Copou, ca prietenă a finanţatorului Horia Sabo, dar infirmă sosirea ei la club ca preşedinte executiv

 

FC Politehnica Iaşi afişează o siguranţă debordantă înaintea startului Ligii I de fotbal. Ieri, directorul general al clubului, Horia Sabo, a anunţat că “bugetul echipei pentru sezonul viitor este deja asigurat. Transferuri importante s-au făcut, se vor mai face, sunt toate condiţii de atacare cu încredere a obiectivului propus. Ţinând cont şi de faptul că am reuşit un alt lucru important, dorit de suporteri de ani buni, recăpătarea dreptului de a purta numele de tradiţie al Iaşului fotbalistic, Politehnica, şi emblema ei, sunt mulţumit de ceea ce s-a făcut până acum şi optimist în privinţa viitorului”.

Omul de afaceri băimărean nu a vrut să intre în detalii financiare şi nu a comentat informaţiile obţinute de “Ziarul de Iaşi” în legătură cu creşterea bugetului anual al clubului cu 180 000 de euro ca urmare a salarizării sale şi a echipei cu care a venit în Copou. Cheltuielile vor fi suportate din sumele atrase la club de Sabo, unele surse spunând că directorul general este sigur că va obţine peste 900 000 de euro în acest sezon la Politehnica.

Altfel, FC Politehnica Iaşi a ţinut să clarifice zvonurile privind numirea ca preşedinte executiv a agentului Anamaria Prodan. Prezentă ieri în Copou, soţia antrenorului Laurenţiu Reghecampf a purtat discuţii cu jucătorii ieşeni care au contribuit la obţinerea calificării în play-off anul trecut. Forbaliştii erau nedumeriţi de ce bonusurile de performanţă pentru sezonul 2017-2018 nu s-au achitat în ciuda faptului că prima rată din drepturile de televizare pentru sezonul 2018-2019, peste un milion de euro, a fost încasată.  “Ana a discutat cu jucătorii ca urmare a rugăminţilor mele, nu are vreo funcţie la club. Este o veche prietenă, care mă ajută. Jucătorii nu au motive să fie neliniştiţi. La Poli nu vor fi probleme financiare” a declarat Sabo.

Prodan a confirmat că nu este interesată de funcţia de preşedinte la Poli: “Eu doar îl ajut pe Horia, pentru că suntem prieteni de familie de mult timp. Trebuie să fiţi mândri că aveţi în Iaşi un om care îşi riscă banii familiei, investind în fotbal pentru a ţine în viaţă un club de tradiţie. Voi aduce la Iaşi cei mai buni jucători pentru ca această echipă să-şi atingă obiectivul de a se clasa pe primele şase locuri. Dacă vreodată cineva îmi va propune să vin la un club, acolo voi fi numărul unu”.

Şi partea ieşeană din club a infirmat cooptarea lui Prodan. “Infirm varianta apărută conform căreia doamna Prodan va veni la club. Consiliul Director (CD) al clubului decide cine este preşedinte executiv al clubului. În Consiliu nu s-a discutat despre această variantă” a declarat actualul preşedinte executiv, Adrian Ambrosie, cel care este şi membru în CD.

În ceea ce priveşte lotul de jucători, după cum v-am informat, Poli îl aşteaptă astăzi pe atacantul Lewis Enoh (Lokeren), ieşenii vizând să mai transfere încă doi jucători. “Vrem  să mai aducem un mijlocaş şi un atacant. În cazul în care Mongongu nu va trece testele medicale, vom mai aduce şi un stoper” a precizat directorul sportiv al grupării din Copou, Tibor Selymes.

© Drepturi de Autor (Copyright) - Acest articol este proprietatea Ziarul de Iasi (www.ziaruldeiasi.ro) si este protejat de Legea dreptului de autor si drepturilor conexe (8/1996). Preluarea acestui articol se poate face, potrivit reglementarilor in vigoare, doar în limita a maximum 500 de caractere, urmate obligatoriu de un link directionat catre acest articol! Orice incalcare a acestor prevederi va fi supusa procedurilor pentru intrarea in legalitate si recuperarea daunelor.

Ultima ora

editorial

Moştenirea toxică ce o vor lăsa rectorii ajunşi la al treilea sau al patrulea mandat

Dan CONSTANTIN

Moştenirea toxică ce o vor lăsa rectorii ajunşi la al treilea sau al patrulea mandat

Dacă distinsul profesor „X” sau remarcabilul „Z” au putut să treacă peste lege, eu de ce nu aş putea?

opinii

Roboţi

Codrin Liviu CUȚITARU

Roboţi

Robotul a trecut, treptat, de la „plimbarea” convulsivă pe coridoarele Universităţii, la alergarea „profesionistă”. Se arăta capabil să sară şi peste obstacole, plăcerea sa supremă fiind „să evite” deliberat, în viteză, femeile de serviciu îngenuncheate pe ciment şi prinse în efortul răzuirii gumelor de mestecat aruncate iresponsabil. Îngrijitoarele se speriau îngrozitor şi ţipau injurios după Robogică (foarte des îl numeau „pocitania dracului”!).

Despre discursul regionalist din Moldova (II)

George ŢURCĂNAŞU

Despre discursul regionalist din Moldova (II)

Delestaţi de centru şi captivi între statalismul teritoriului post-sovietic de la est de Prut şi desconsiderarea de la nivelul Bucureştiului, moldovenii din România aleg soluţia cea mai simplă: ştergerea sau renunţarea la identitate. Exemplele sunt multiple şi deseori invocate în scrieri mai vechi, de la divergenţele teritoriale bucovineană (în plin nucleu statal al Moldovei), vrânceană şi gălăţeană, la tendinţele actuale ale tinerilor de a migra pentru studii spre centrele universitare externe Moldovei, deseori mai prost cotate decât Iaşul în sistemul universitar. În aceste condiţii, să nu înţelegi necesitatea unor mişcări care militează pentru scoaterea Moldovei din izolarea impusă de către centru e cam prea mult!

Spărgătoarea de coduri

Bogdan ILIESCU

Spărgătoarea de coduri

Viaţa unui copil de acum 40 de ani (şi aproape sigur şi înainte) era absolut fascinantă pentru că era înmuiată din plin în toată istoria omenirii şi în tot ce avea mai valoros, adunat până atunci, în cărţi. Da, lucrurile alea cu un aer prozaic, mărturia perpetuă a unei invenţii seculare, care, prin natura lor de a păstra scris orice gând pe care i-l încredinţai, obligau la multă atenţie, şi mare responsabilitate şi scriitorul, şi cititorul.

pulspulspuls

Calcule matematice: am putea avea o premieră la locale la Iaşi de ne va durea mintea

Calcule matematice: am putea avea o premieră la locale la Iaşi de ne va durea mintea

Dacă tot v-am servit ieri aicea niscai aritmetică electorală de Bahlui, haideţi să continuăm şi azi cu olecuţă de analiză matematică plus geometrie diferenţială tot pe tema asta incitantă! Nu de alta, dar acuşi încep iar simulările de alegeri, şi măcar să fim pregătiţi.

Caricatura zilei

La reciclat pet-uri și doze

Când Sistemul Garantie Colectare te pune pe gânduri

Cumpara editia digitala

Vremea in Iasi

Curs valutar

Parteneri

Intrebarea zilei

Vladimir Putin, presedintele Federatiei Ruse, a declarant intr-un interviu dat jurnalistului american Tucker Carlson ca nu va ataca niciun stat NATO. Credeti ca isi va respecta cuvantul dat?

vezi raspunsuri