Andreea Verdeş se simte bine în elită
anunturi
Eurotrip
grandchef
anunturi
Bolta rece
anunturi
metalco

Andreea Verdeş se simte bine în elită

GALERIE
verdes
  • verdes
- +

 

Gimnasta ieşeană s-a remarcat la un puternic turneu disputat la Moscova

Prima întrecere internaţională a anului a reunite la Moscova elita gimnasticii ritmice de pe continent. Sportive din 15 ţări au participat la două competiţii diferenţiate pe criteriul valoric: Grand Prix “Alina Kabaeva”şi Turneul internaţional. În cea mai puternică întrecere, România a fost reprezentată de Andreea Verdeş de la Clubul Corrado Iaşi, în timp ce în turneul al doilea au luat participat Laura Aniţei de la C.S.Ş. Unirea Iaşi şi Annaliese Drăgan de la Sportul studenţesc Bucureşti.

La individual compus, într-o întrecere de înaltă ţinută dominată de surorile Dina (locul I) şi Arina Averina (locul II), Andreea Verdeş a avut o evoluţie constantă, apreciată cu note bune, care i-au adus calificarea în toate cele patru finale. Totalul de 89,25 a situat-o pe locul VI în clasamentul oficial la individual compus şi pe 10 în cel neoficial, aceasta pentru că Rusia a înscris şase sportive în concurs, în condiţiile în care regulamentul prevedea că fiecare ţară are dreptul la două reprezentante.

În competiţia pe obiecte, la panglică, marea favorită a probei Arina Averina, cu cel mai bun rezultat din concurs 24, 95 pe obiect, a pierdut de două ori controlul asupra panglicii şi s-a clasat pe locul 5 cu 21,150 puncte, după Andreea Verdeş, locul IV cu 21,900. Gimnasta antrenorilor Cătălina şi Constantin Radu s-a aflat doar la 0,150 puncte de medalia de bronz pe care ar fi meritat-o cu prisosinţă. La măciuci, studenta Facultăţii de educaţie fizică şi sport din cadrul UAIC Iaşi a terminat, de asemenea, pe locul IV.Andreea a avut o evoluţie în ascensiune şi la minge, unde a reuşit să obţină 23,950 puncte, situîndu-se pe poziţia a şasea, la fel ca şi la cerc. Acest bilanţ, cu două locuri IV şi trei locuri 6, dovedeşte, o dată în plus, valoarea sportivei ieşene şi strădaniile colectivului tehnic de a o pregăti la cel mai înalt nivel internaţional. Sunt bucuros de faptul că Andreea se simte bine în elita gimnasticii ritmice mondiale şi că în ciuda pandemiei a progresat şi a reuşit să atragă atenţia juriului internaţional, primind din partea organizatorilor un premiu special. La Moscova a întâlnit sportive care se pregătesc în condiţii deosebite, sub supraveghere medicală şi pentru o bună recuperare. Mergem înainte, formăm noi competitoare cu speranţa că mâine va fi mai bine decât azi. Mulţumim oficialităţilor municipal pentru sprijin”, a declarat prof. Constantin Radu   

© Drepturi de Autor (Copyright) - Acest articol este proprietatea Ziarul de Iasi (www.ziaruldeiasi.ro) si este protejat de Legea dreptului de autor si drepturilor conexe (8/1996). Preluarea acestui articol se poate face, potrivit reglementarilor in vigoare, doar în limita a maximum 500 de caractere, urmate obligatoriu de un link directionat catre acest articol! Orice incalcare a acestor prevederi va fi supusa procedurilor pentru intrarea in legalitate si recuperarea daunelor.

Ultima ora

editorial

Zboară, Puiule, zboară! Şi cu ce ne ajută că a zburat?

Cosmin PAȘCA

Zboară, Puiule, zboară! Şi cu ce ne ajută că a zburat?

Într-o ţară în care trenurile care transportă butuci la export stârnesc mai multe lacrimi pe Facebook decât imaginile cu pacienţii de la terapie intensivă, un astfel de subiect ar fi trebuit să scandalizeze opinia publică şi să producă un cutremur în structurile de putere din Palatul Victoria şi „conacul” din Modrogan.

Filmuletul zilei

opinii

Canonizare

Codrin Liviu CUȚITARU

Canonizare

„Dispariţia mea fizică devenise o urgenţă istorică... Iată că pigmeii mă venerează în sfârşit! Îmi pun numele pe plăcuţe, îmi sculptează chipul, îmi ridică osanale. S-a făcut dreptate. Acesta a fost dintotdeauna raportul real dintre mine şi ei! Ei, muritorii prosternaţi în admiraţie pentru adevăratul maestru, eu, olimpianul - nu bietul Hermes, ci Zeus, cum ar trebui de fapt să mă cheme, dacă ai mei ar fi fost un pic mai inspiraţi!”

Omul care îşi confunda soţia cu o pălărie* - Capcana Facebook

Bogdan ILIESCU

Omul care îşi confunda soţia cu o pălărie* - Capcana Facebook

„Reality is merely an illusion, albeit a very persistent one./ Realitatea este doar o iluzie, deşi una foarte persistentă” - Albert Einstein

Mircea Eliade & Vasile Conta. Coda (I)

Florin CÎNTIC

Mircea Eliade & Vasile Conta. Coda (I)

Ultima decadă a lunii aprilie marchează pentru mine două comemorări speciale ale unor figuri intelectuale româneşti de care s-a întâmplat să mă ocup şi care s-au săvârşit din viaţă una după alta, chiar dacă la un secol distanţă: Vasile Conta (21 aprilie 1882) şi Mircea Eliade (22 aprilie 1986).

pulspulspuls

Iar dumnezăieşte Cîţu la adresa Iaşului. De data asta chiar are şi de ce

Iar dumnezăieşte Cîţu la adresa Iaşului. De data asta chiar are şi de ce

Filmuleţul cu ameninţarea auditului la adresa şefilor de la Romsilva din judeţe puşi de PSD ca să-şi dea demisia şi să lase locul celor de la PNL, difuzat alaltăieri de băieţii de la Recorder, cică a picat cum mai prost nu numai pentru Gelu Puiu, băiatul de mingi al lui Flutur bucovineanul încă de pe vremea când era şef de ocol la Cârlibaba, cel care dădea telefoanele, sau pentru Alexe de la Iaşi, şeful lui, ci mai ales cică pentru PNL şi Cîţu. 

Caricatura zilei

Urare

Editia PDF

Bancul zilei

Parintele Vasile a strâns 5 ani bani pentru clopotnita, dar nu i-au ajuns decât pentru un BMW.  

Parteneri

Alte publicatii

    Intrebarea zilei

    Sute de persoane au ieșit în stradă pentru a protesta împotriva resticțiilor legate de COVID. Care ar trebui să fie pasul următor?

    vezi raspunsuri

    Copyright 2006-2020 © Ziaruldeiasi.ro Toate drepturile rezervate.