Andrei Postolache s-a hotărât să salveze România
anunturi
Eurotrip
grandchef
anunturi
Bolta rece
anunturi
metalco
agri.shop

duminica, 09.05.2021

Andrei Postolache s-a hotărât să salveze România

GALERIE
postolache
  • postolache
- +

Singurul independent din Con­siliul Local a renunţat la acest statut şi s-a înscris în Uniunea Salvaţi România. Andrei Postolache a anunţat această schimbare pe pagina personală de Facebook.

Totodată, el a precizat că partidul Pentru Iaşi nu mai există.

„Nu e de plâns, din el au ieşit oameni şi energii care acum contribuie la alte iniţiative şi fac bine în multe feluri. A fost un lucru bun, a fost un lucru nou, a fost altceva“, a descris Postolache for­maţiunea intrată în istorie. Despre el, consilierul a menţionat că nu vrea să fie parlamentar şi că va fi încă doi ani independent în CL - aluzie la faptul că va fi singurul reprezentant al uniunii, dar şi că nu va mai candida la un nou mandat în 2020.

„Pe de altă parte, în niciun caz nu pot să abandonez lupta contra jegului PSD, ALDE, pentru că vreau să trăiesc liber în ţara asta, şi ăştia vor să-mi fure libertăţile“, a schimbat el tonul. Cât despre adeziunea la USR, Andrei Postolache a subliniat că nu vrea nici măcar o funcţie, ci doar „să fiu acolo, prezent, în oastea mare, şi voi ajuta când şi cu ce pot“.

© Drepturi de Autor (Copyright) - Acest articol este proprietatea Ziarul de Iasi (www.ziaruldeiasi.ro) si este protejat de Legea dreptului de autor si drepturilor conexe (8/1996). Preluarea acestui articol se poate face, potrivit reglementarilor in vigoare, doar în limita a maximum 500 de caractere, urmate obligatoriu de un link directionat catre acest articol! Orice incalcare a acestor prevederi va fi supusa procedurilor pentru intrarea in legalitate si recuperarea daunelor.

Ultima ora

editorial

Obsesiile microbiştilor români

Nicolae GRECU

Obsesiile microbiştilor români

„Ne-a furat arbitrul” şi „jucătorul X ne-a vândut la pariuri” sunt unele dintre acestea.

Filmuletul zilei

opinii

Metamorfoze ale protocronismului sau despre incompetenţa cu ştaif (VI)

Eugen MUNTEANU

Metamorfoze ale protocronismului sau despre incompetenţa cu ştaif (VI)

Episodul de azi, penultimul din această serie, conţine o succintă prezentare a confuziei medievale dintre denumirile istorice Dacia versus Danemarca, respectiv Dacus versus Danus, confuzie pe baza căreia autori contemporani construiesc ipoteze aberante, cu motivaţie „patriotică”, dar cu un puternic iz protocronist.

După Înviere

pr. Constantin STURZU

După Înviere

Cea mai importantă predică a Domnului a fost una fără cuvinte. A început în Ghetsimani, cu sudoarea Lui, care "s-a făcut ca picături de sânge" (Luca 22, 44) şi a continuat pe Cruce, până la gestul de a-Şi da duhul de bunăvoie, nu pentru că fusese biruit de moarte. 

Dezastru de sărbători

Alexandru CĂLINESCU

Dezastru de sărbători

Să nu ne amăgim cu gândul că lumea, în special tinerii, nu se mai uită la televizor. România TV are audienţă la un segment deloc neglijabil din populaţie, sensibil la „patriotism” şi la grija pentru „nevoile românilor”. Direct sau insidios, postul exercită o influenţă nefastă, cu consecinţe pe termen lung.

pulspulspuls

Imagini de colecţie: oare ne-am schimbat sau nu în bine?

Imagini de colecţie: oare ne-am schimbat sau nu în bine?

Un amic cetitor atent atent ne-a pus ieri la dispoziţie această faină poză de campanie, stimaţi telespectatori. 

Caricatura zilei

Bravo autorităților locale care au ținut gol Spitalul Mobil de la Lețcani!

Editia PDF

Bancul zilei

Parintele Vasile a strâns 5 ani bani pentru clopotnita, dar nu i-au ajuns decât pentru un BMW.  

Parteneri

Alte publicatii

    Intrebarea zilei

    Sute de persoane au ieșit în stradă pentru a protesta împotriva resticțiilor legate de COVID. Care ar trebui să fie pasul următor?

    vezi raspunsuri

    Copyright 2006-2020 © Ziaruldeiasi.ro Toate drepturile rezervate.