anunturi
grandchef
Bolta rece
anunturi
Iasi Tv Life
TeleM
Impact FM regional
anunturi

sambata, 28.01.2023

ANGAJĂRI ASISTENT MEDICAL

GALERIE
loc-de-munca
 • loc-de-munca
- +
Spitalul Clinic de Obstetrică și Ginecologie «Cuza Vodă» Iaşi organizează în conformitate cu prevederile HG.286/2011 cu modificările şi completările ulterioare, în data de 01.08.2022, ora 09:00, la sediul unităţii din str. Cuza Vodă, nr. 34, concurs pentru ocuparea următoarelor posturi contractuale vacante, pe perioadă nedeterminată, după cum urmează:
 
A. Funcţii de execuţie:
 - Asistent medical PL debutant în specialitatea medicină generală - 1 post cu normă întreagă, pe perioadă nedeterminată, în cadrul secţiei Ginecologie I;
 - Asistent medical PL în specialitatea medicină generală - 1 post cu normă întreagă, pe perioadă nedeterminată, în cadrul compartimentului Camera de gardă;
 
Condiţii specifice :
a. Studii :
o Asistent medical debutant PL în specialitatea medicină generală  - studii postliceale; 
o Asistent medical PL în specialitatea medicină generală  - studii postliceale. 
 
b. Vechime:
o Asistent medical PL debutant în specialitatea medicină generală - nu necesită vechime;
o Asistent medical PL în specialitatea medicină generală - 6 luni vechime în specialitate
 
Toate probele concursului se desfășoară la sediul Spitalului Clinic de Obstetrică Ginecologie “Cuza Vodă”  din Iaşi, str. Cuza Vodă, nr. 34, astfel: proba scrisă în data de 01.08.2022, ora 9,00;  interviul în data de 05.08.2022 ora 9,00. 
 
B. Data-limită până la care se pot depune actele pentru dosarul de concurs: 22.07.2022, ora 12:00.
 
C. Date de contact ale persoanei care asigură secretariatul comisiei de concurs: Ref. Busuioc Mariana, Serviciu Resurse Umane  în cadrul Spitalului Clinic de Obstetricǎ Ginecologie Cuza Vodă, str. Cuza Vodǎ, nr 34, Pavilion Administrativ,  tel.  0232-213000, int. 191.
 
Anunțul detaliat privind desfășurarea concursului, precum și bibliografia de concurs sunt afișate la avizierul Spitalului Clinic de Obstetrică Ginecologie „Cuza Vodă” Iași și pe site-ul www.spitalcuzavodaiasi.ro secțiunea Ştiri şi Evenimente.

© Drepturi de Autor (Copyright) - Acest articol este proprietatea Ziarul de Iasi (www.ziaruldeiasi.ro) si este protejat de Legea dreptului de autor si drepturilor conexe (8/1996). Preluarea acestui articol se poate face, potrivit reglementarilor in vigoare, doar în limita a maximum 500 de caractere, urmate obligatoriu de un link directionat catre acest articol! Orice incalcare a acestor prevederi va fi supusa procedurilor pentru intrarea in legalitate si recuperarea daunelor.

Ultima ora

editorial

Salvaţi de nea Cornel

Nicolae GRECU

Salvaţi de nea Cornel

Scăpaţi pe moment de problema restanţelor, conducătorii de la Poli reiau lupta pentru promovare cu două transferuri foarte reuşite.

opinii

Gh. Ivănescu. O poveste de iubire de odinioară (X)

Eugen MUNTEANU

Gh. Ivănescu. O poveste de iubire de odinioară (X)

Respins pe toate planurile, tânărul Gh. Ivănescu mai face o ultimă încercare de a convinge, scriindu‑le câte o scrisoare domnișoarei Viorica, mamei și tatălui acesteia.

Ortodoxie și dezvoltare economică. Un antagonism fals? (3)

Aurelian-Petruș PLOPEANU

Ortodoxie și dezvoltare economică. Un antagonism fals? (3)

Lumea ortodoxă, înghesuită vreme de secole sub povara unor imperii agresive, extensive, marginalizată în contactul cu Occidentul, nu a reușit să se racordeze în timp util la sistemul capitalist. 

Conservator? De ce nu…

Alexandru CĂLINESCU

Conservator? De ce nu…

Dacă odinioară mi se reproşa că eram prea atras de „nou”, iată că recent am fost etichetat drept „conservator”. Cum termenul are, pentru cei care l-au folosit, o conotaţie negativă, m-am întrebat în ce măsură mi se potriveşte şi dacă trebuie numaidecât să văd în asta un defect. Nu sunt, în mod clar, un „tradiţionalist”, nu mă cramponez de valori ce par - şi adesea chiar sunt - anacronice, am oroare de închistările dogmatice şi de tezismul rudimentar. În acelaşi timp constat că da, sunt zone unde agresivitatea „progresistă” mă crispează şi unde dispariţia unor criterii (morale, estetice etc.) mă deprimă.

pulspulspuls

Gata, scădeţi-i cota de advocat lui dom’ Todorel, că s-a făcut de baftă!

Gata, scădeţi-i cota de advocat lui dom’ Todorel, că s-a făcut de baftă!

Aloo, barou’, se aude? Scădeţi-i, dom’le, cota de advocat de top lui dom reftor Todorel, că nu se mai poate cu el la tarifele alea, şi asta doar ca să deschidă dosarul! Ia’n cetiţi şi vă cruciţi cam cum a păţit-o dom’ reftor, în calitatea lui de advocat de top naţional, dacă nu cumva chiar evropenesc, la un proces dintr-un judeţ din zonă! 

Caricatura zilei

Second Hand Germania

Editia PDF

Bancul zilei

Doi prieteni se întâlnesc dupa multa vreme: - Ei, prietene, cum e viata de barbat însurat? - Excelenta! Am reu (...)

Linkuri sponsorizate

Parteneri

Alte publicatii

  Fotografia zilei

  Intrebarea zilei

  Un raport al Universitatii “Babes Bolyai” din Cluj Napoca a stabilit ca teza de doctorat a ministrului de Interne este plagiata. Credeti ca Lucian Bode sa demisioneze?

  vezi raspunsuri

  Copyright 2006-2020 © Ziaruldeiasi.ro Toate drepturile rezervate.