anunturi
grandchef
Bolta rece
anunturi
Iasi Tv Life
TeleM
Impact FM regional
anunturi

duminica, 29.01.2023

ANGAJĂRI ECONOMIST

GALERIE
locuri-de-munca (2)
 • locuri-de-munca (2)
- +
Spitalul Clinic de Pneumoftiziologie Iaşi organizează la sediul unității din str. dr. I. Cihac nr. 30, concurs de recrutare pentru ocuparea unor posturi, după cum urmează: 
 
A.Funcţiile contractuale temporar vacante  pentru care se organizează concursul de recrutare:
 
- Economist, grad profesional IA – 1 post pe durată determinată cel târziu până la  31.12.2022 în cadrul Serviciului Achiziții Publice și Aprovizionare;
 
B. Condiţii specifice :
Studii :
 Pentru postul de economist, grad profesional IA în cadrul Compartimentului Achiziții Publice și Administrarea Contractelor: candidatul va face dovada că îndeplinește în mod cumulativ următoarele 2 condiții de studii:
 
1) studii universitare de licenţă absolvite cu diplomă ori studii superioare de lungă durată, absolvite cu diplomă de licenţă sau echivalentă în ramura de științe economice-domeniul de licență contabilitate sau economie sau management sau  finanțe;
2) Candidatul a absolvit un curs acreditat/certificat de expert în domeniul „Achiziții Publice” eliberat de Ministerul Muncii, Familiei și Protecției Sociale/ Autoritatea Națională pentru Calificari (ANC) și/sau Ministerul Educației, Cercetării, Tineretului și Sportului sau un alt atestat echivalent eliberat de instituții autorizate.
Vechime :
 Pentru postul de economist, grad profesional IA - minim 6 ani și 6 luni vechime în specialitate studiilor solicitate pentru ocuparea postului, din care minim 1 an vechime în domeniul achizițiilor publice cu experiență în utilizarea Sistemului Electronic de Achiziții Publice –SICAP; 
 
C. Selecţia dosarelor de înscriere în data 08.07.2022, ora 9:00 ;
 
D. Probele stabilite pentru concurs :
• proba scrisă în data de 18.07.2022, ora 9:00 ;
• interviul în data de 22.07.2022, ora 9:00.
 
Toate probele concursului se desfăşoară la sediul Spitalului Clinic de Pneumoftiziologie, din munc.  Iaşi, str. Dr. I. Cihac nr. 30.
 
Data-limită până la care se pot depune actele pentru dosarul de concurs : 07.07.2022, ora 13,00.
 
Date de contact ale persoanei care asigură secretariatul comisiei de concurs: Birou Resurse Umane  în cadrul Spitalului Clinic de Pneumoftiziologie Iaşi, str. Dr. I. Cihac–etaj 5,  tel.  0232-270915.
 
Anunţul detaliat privind desfăşurarea concursului, precum şi bibliografia de concurs sunt afişate la avizierul Spitalului Clinic de Pneumoftiziologie Iaşi şi pe site-ul www.pneumo-iasi.ro, secţiunea Informaţii utile/Concursuri.
 

© Drepturi de Autor (Copyright) - Acest articol este proprietatea Ziarul de Iasi (www.ziaruldeiasi.ro) si este protejat de Legea dreptului de autor si drepturilor conexe (8/1996). Preluarea acestui articol se poate face, potrivit reglementarilor in vigoare, doar în limita a maximum 500 de caractere, urmate obligatoriu de un link directionat catre acest articol! Orice incalcare a acestor prevederi va fi supusa procedurilor pentru intrarea in legalitate si recuperarea daunelor.

Ultima ora

editorial

Salvaţi de nea Cornel

Nicolae GRECU

Salvaţi de nea Cornel

Prea multe bune și rele în perspectivă se leagă de așteptata promovare a fotbaliștilot Politehnicii

opinii

Gh. Ivănescu. O poveste de iubire de odinioară (X)

Eugen MUNTEANU

Gh. Ivănescu. O poveste de iubire de odinioară (X)

Respins pe toate planurile, tânărul Gh. Ivănescu mai face o ultimă încercare de a convinge, scriindu‑le câte o scrisoare domnișoarei Viorica, mamei și tatălui acesteia.

Ortodoxie și dezvoltare economică. Un antagonism fals? (3)

Aurelian-Petruș PLOPEANU

Ortodoxie și dezvoltare economică. Un antagonism fals? (3)

Lumea ortodoxă, înghesuită vreme de secole sub povara unor imperii agresive, extensive, marginalizată în contactul cu Occidentul, nu a reușit să se racordeze în timp util la sistemul capitalist. 

Conservator? De ce nu…

Alexandru CĂLINESCU

Conservator? De ce nu…

Dacă odinioară mi se reproşa că eram prea atras de „nou”, iată că recent am fost etichetat drept „conservator”. Cum termenul are, pentru cei care l-au folosit, o conotaţie negativă, m-am întrebat în ce măsură mi se potriveşte şi dacă trebuie numaidecât să văd în asta un defect. Nu sunt, în mod clar, un „tradiţionalist”, nu mă cramponez de valori ce par - şi adesea chiar sunt - anacronice, am oroare de închistările dogmatice şi de tezismul rudimentar. În acelaşi timp constat că da, sunt zone unde agresivitatea „progresistă” mă crispează şi unde dispariţia unor criterii (morale, estetice etc.) mă deprimă.

pulspulspuls

Gata, scădeţi-i cota de advocat lui dom’ Todorel, că s-a făcut de baftă!

Gata, scădeţi-i cota de advocat lui dom’ Todorel, că s-a făcut de baftă!

Aloo, barou’, se aude? Scădeţi-i, dom’le, cota de advocat de top lui dom reftor Todorel, că nu se mai poate cu el la tarifele alea, şi asta doar ca să deschidă dosarul! Ia’n cetiţi şi vă cruciţi cam cum a păţit-o dom’ reftor, în calitatea lui de advocat de top naţional, dacă nu cumva chiar evropenesc, la un proces dintr-un judeţ din zonă! 

Caricatura zilei

Second Hand Germania

Editia PDF

Bancul zilei

Doi prieteni se întâlnesc dupa multa vreme: - Ei, prietene, cum e viata de barbat însurat? - Excelenta! Am reu (...)

Linkuri sponsorizate

Parteneri

Alte publicatii

  Fotografia zilei

  Intrebarea zilei

  Un raport al Universitatii “Babes Bolyai” din Cluj Napoca a stabilit ca teza de doctorat a ministrului de Interne este plagiata. Credeti ca Lucian Bode sa demisioneze?

  vezi raspunsuri

  Copyright 2006-2020 © Ziaruldeiasi.ro Toate drepturile rezervate.