anunturi
grandchef
Mineralia
Bolta rece
Iasi Tv Life
TeleM
Impact FM regional

ANGAJĂRI REGISTRATOR ȘI STATISTICIAN

GALERIE
locuri-de-munca (2)
 • locuri-de-munca (2)
- +
Spitalul Clinic de Obstetrică Ginecologie « Cuza Vodă » Iaşi organizează în data de 25.07.2022, ora 09:00, la sediul unității din str. Cuza Vodă, nr. 34,  concurs pentru pentru ocuparea următoarelor posturi contractuale pe periodă nedeterminată, după cum urmează:
 
 A. Funcţii de execuţie :
• Registrator medical debutant – 1 post cu normă ȋntreagă, pe perioadă nedeterminată
• Statistician medical – 1 post cu normă ȋntreagă, pe perioadă nedeterminată
 
Condiţii specifice :
a. Studii :
• Registrator medical debutant şi statistician medical - studii medii absolvite cu diploma de bacalureat
- cunoştinţe operare calculator
b. Vechime :
• Registrator medical debutant - nu necesită vechime; 
• Statistician medical – 6 luni vechime în activitate. 
 
Toate probele concursului se desfășoară la sediul Spitalului Clinic de Obstetrică Ginecologie “Cuza Vodă”  din Iaşi, str. Cuza Vodă, nr. 34, astfel: proba scrisă în data de 25.07.2022, ora 9,00; proba practică în data de 29.07.2022, ora 9.00, interviul în data de 04.08.2022 ora 9,00. 
B. Data-limită până la care se pot depune actele pentru dosarul de concurs: 14.07.2022, ora 12:00.
 
C. Date de contact ale persoanei care asigură secretariatul comisiei de concurs: Ref. Cibotaru Florin, Serviciu Resurse Umane  în cadrul Spitalului Clinic de Obstetricǎ Ginecologie Cuza Vodă, str. Cuza Vodǎ, nr 34, Pavilion Administrativ,  tel.  0232-213000, int. 102.
 
Anunțul detaliat privind desfășurarea concursului, precum și bibliografia de concurs sunt afișate la avizierul Spitalului Clinic de Obstetrică Ginecologie „Cuza Vodă” Iași și pe site-ul www.spitalcuzavodaiasi.ro secțiunea Ştiri şi Evenimente.

© Drepturi de Autor (Copyright) - Acest articol este proprietatea Ziarul de Iasi (www.ziaruldeiasi.ro) si este protejat de Legea dreptului de autor si drepturilor conexe (8/1996). Preluarea acestui articol se poate face, potrivit reglementarilor in vigoare, doar în limita a maximum 500 de caractere, urmate obligatoriu de un link directionat catre acest articol! Orice incalcare a acestor prevederi va fi supusa procedurilor pentru intrarea in legalitate si recuperarea daunelor.

Ultima ora

editorial

De ce sunt obsedaţi ieşenii de IRBC

Cosmin PAȘCA

De ce sunt obsedaţi ieşenii de IRBC

Profilul ieşeanului realizat în baza sondajului PNL: e mai degrabă în vârstă, preferă jocurile cu mâna, ascultă manele, nu i-a plăcut şcoala, nu se omoară cu munca, e tolerant cu hoţii, dar intolerant cu congolezii, pare să dezvolte un fetiş pentru coroana Reginei Maria, dar, mai presus de toate, are o obsesie numită Institutul Regional de Boli Cardiovasculare.

opinii

Doi eremiţi (I)

Codrin Liviu CUȚITARU

Doi eremiţi (I)

Îi pria cu siguranţă austeritatea, augmentată de elementele casnice ale vieţii diurne, sesizabile în contextul muzeistic actual: ligheanul primitiv, patul simplu, incomod, camerele mici, cu geamuri şi intrări pe măsură, proiectate parcă pentru pitici, priveliştea exterioară deprimantă a grajdului familiei, udat de ploaia măruntă şi rece. Dinamica existenţei o sperie, Austen preferând să-şi trăiască plenar lumea naraţiunilor proprii şi mai puţin pe cea reală.

Modele de regionalizare (III)

George ŢURCĂNAŞU

Modele de regionalizare (III)

E regionarea poloneză un model de bune practici?

Impactul inflaţiei asupra gospodăriilor cu venituri mici

Alin ANDRIEȘ

Impactul inflaţiei asupra gospodăriilor cu venituri mici

Inflaţia are un impact negativ asupra tuturor gospodăriilor, dar acest impact diferă semnificativ pentru gospodăriile cu venituri mici comparativ cu gospodăriile cu venituri mari. Acest impact este diferit pentru aceste două categorii mai ales din cauza structurii cheltuielilor şi a capacităţii acestora de a absorbi creşterile costului vieţii prin utilizarea economiilor sau a unor împrumuturi. 

pulspulspuls

Trei realizări de excepţie ale administraţiei liberale din Iaşi prezentate de Ziua Naţională a României

Trei realizări de excepţie ale administraţiei liberale din Iaşi prezentate de Ziua Naţională a României

Astăzi este Ziua Naţională, stimaţi cititori, şi am hotărât să vorbim de bine administraţia şi oamenii politici de-ai locului sau de la nivel naţional. 

Caricatura zilei

Iohannis, cu așteptările înșelate

Editia PDF

Bancul zilei

Tata, tata! Avem lupi în bloc? Nu, puiule, vecinii îsi citesc facturile la curent si gaze!

Linkuri sponsorizate

Parteneri

Alte publicatii

  Fotografia zilei

  Intrebarea zilei

  Implementarea benzii unice pentru mijloacele de transport în comun pe toată lungimea șoselei Nicolina, o apreciați ca fiind benefică fluidizării traficului din zonă?

  vezi raspunsuri

  Copyright 2006-2020 © Ziaruldeiasi.ro Toate drepturile rezervate.