anunturi
grandchef
mineralia
Bolta rece
Iasi Tv Life
TeleM
Impact FM regional

miercuri, 29.06.2022

ANGAJĂRI SPITALUL CLINIC DE PNEUMOFTIZIOLOGIE IAȘI

GALERIE
loc-de-munca
 • loc-de-munca
- +
Spitalul Clinic de Pneumoftiziologie Iaşi organizează la sediul unității din str. dr. I. Cihac nr. 30,    concurs de recrutare pentru ocuparea unor posturi, după cum urmează: 
 
A. Funcţiile contractuale vacante  pentru care se organizează concursul de recrutare:
 
• 1 post de îngrijitoare (cu atribuții de brancardier) în cadrul Secției Exterioare  dr. Clunet  pe durată nedeterminată, cu normă întreagă;
• 1 post de infirmier debutant în cadrul Secției Exterioare  dr. Clunet  pe durată nedeterminată, cu normă întreagă;
• 1 post de infirmier debutant în cadrul Compartimentului Pneumologie Copii  pe durată nedeterminată, cu normă întreagă;
1 post de asistent medical generalist cu studii superioare, debutant în cadrul Dispensarului TBC;
1 post de asistent medical generalist cu studii superioare, debutant în cadrul Compartimentului Pneumologie Copii ;
1 post de brancardier, în cadrul Secției Clinice II  de Pneumologie pe durată nedeterminată, cu normă întreagă;
1 post de muncitor calificat-lenjereasă în cadrul Spălătoriei Semimecanice pe durată nedeterminată, cu normă întreagă;
1 post de muncitor necalificat în  cadrul Blocului Alimentar pe durată nedeterminată, cu normă întreagă.
 
B. Condiţii specifice :
Studii :
- Pentru posturile asistent medical generalist cu studii Superioare:  diplomă de bacalaureat și diplomă de licență în specialitate;
- Pentru posturile de îngrijitoare, infirmier debutant, brancardier, muncitor necalificat: școală generală;
- Pentru postul de muncitor calificat-lenjer: școală profesională de calificare în meseria de lenjer sau croitor sau studii generale și curs de calificare lenjer sau croitor recunoscut de Autoritatea Națională pentru Calificări și de către Ministerul Muncii şi Ministerul Educaţiei;
 
• Vechime:
- Pentru posturile de asistent medical generalist cu studii superioare, grad profesional debutant – nu este cazul;
- Pentru postul de îngrijitoare, infirmier debutant, brancardier, muncitor necalificat: nu este cazul;
- Pentru postul de muncitor calificat-lenjer: 3 ani vechime în meseria de lenjer/croitor.
 
C. Selecţia dosarelor de înscriere în data 11.07.2022, ora 9:00 ;
 
D. Probele stabilite pentru concurs :
- proba scrisă în data de 18.07.2022, ora 9:00 ;
- interviul în data de 22.07.2022, ora 9:00.
 
Toate probele concursului se desfăşoară la sediul Spitalului Clinic de Pneumoftiziologie, din munc.  Iaşi, str. Dr. I. Cihac nr. 30.
 
E. Data-limită până la care se pot depune actele pentru dosarul de concurs : 07.07.2022, ora 13:30.
F. Date de contact ale persoanei care asigură secretariatul comisiei de concurs: Birou Resurse Umane  în cadrul Spitalului Clinic de Pneumoftiziologie Iaşi, str. Dr. I. Cihac–etaj 5,  tel.  0232-270915.
 
Anunţul detaliat privind desfăşurarea concursului, precum şi bibliografia de concurs sunt afişate la avizierul Spitalului Clinic de Pneumoftiziologie Iaşi şi pe site-ul www.pneumo-iasi.ro, secţiunea Informaţii utile/Concursuri.
 

© Drepturi de Autor (Copyright) - Acest articol este proprietatea Ziarul de Iasi (www.ziaruldeiasi.ro) si este protejat de Legea dreptului de autor si drepturilor conexe (8/1996). Preluarea acestui articol se poate face, potrivit reglementarilor in vigoare, doar în limita a maximum 500 de caractere, urmate obligatoriu de un link directionat catre acest articol! Orice incalcare a acestor prevederi va fi supusa procedurilor pentru intrarea in legalitate si recuperarea daunelor.

Ultima ora

editorial

Ochiul care nu mai vede (IV)

Cătălin ONOFREI

Ochiul care nu mai vede (IV)

Cum de-au căzut ţărăniştii atât de jos?

opinii

Educaţia colaterală

Briscan ZARA

Educaţia colaterală

Lăsaţi copiii să încerce singuri, lăsaţi-i să se dea cu capul de perete, să simtă durerea, învăţaţi-i să se aştepte la greşeli şi la lucruri imprevizibile şi să se adapteze, altfel nu vor ajunge adulţi deplini şi independenţi, iar lumea rea şi crudă prin natura ei îi va face nefericiţi.

Se mărită Adriana!

Cristina DANILOV

Se mărită Adriana!

După o perioadă în care evenimentele au fost restricţionate din cauza pandemiei de Covid-19, viaţa, iată, şi-a reluat cursul, cel puţin în cazul nunţilor. Primim deja invitaţii, ne preocupăm de ţinuta pe care o vom purta la petrecere, ne gândim la cadoul de casă nouă şi nu doar la acestea: ne gândim la miri, la drumul pe care îl vor urma împreună, mulţi retrăind chiar emoţia din ziua nunţii noastre. O nostalgie plăcută pe care am simţit-o şi eu atunci când colega mea de birou, Adriana, mi-a înmânat, radiind de fericire, invitaţia la nunta ei. Prilej bun de a spune, azi, câteva cuvinte despre căsătorie şi petrecerea prin care o facem cunoscută tuturor celor dragi din viaţa noastră.

Oglinda fisurată a lui Nicolae Stan

Nichita DANILOV

Oglinda fisurată a lui Nicolae Stan

Lumea lui Nicolae Stan se configurează rotindu-se melancolic în jurul pipei din lemn de cireş pe care o fumează agale stând în cerdacul casei parohiale tânărul preot al satului Crăsani, Radu Plămadă, pătruns până dincolo de adâncul sufletului său de ceea ce crede că ar fi menirea sa.

pulspulspuls

Iacătă-l şi pe sforarul politic în izmene!

Iacătă-l şi pe sforarul politic în izmene!

Vă mai amintiţi, stimaţi telespectatori şi fini observatori ai vieţii politice de Bahlui, ce mai conflict şi ce mai sudălmi răzbăteau până-n drum între conţilierul fost UNPR Manolache, om de-al gheneralului Oprea Izmană (apropo, iată ce pantaloni tip izmană are şi conţilierul de care vă spunem!) şi fostul şef de Cejău Popa? Ba chiar zice lumea că odată erau cât pe ce să-şi înfingă şi mâinile-n gât, nu alta.

Caricatura zilei

BAC

Editia PDF

Bancul zilei

Doctorul, panicat de o spargere de teava, suna repede instalatorul: -Hai, te rog, urgent, toata pivnita e inundata din cauza un (...)

Linkuri sponsorizate

Parteneri

Alte publicatii

  Fotografia zilei

  Intrebarea zilei

  Implementarea benzii unice pentru mijloacele de transport în comun pe toată lungimea șoselei Nicolina, o apreciați ca fiind benefică fluidizării traficului din zonă?

  vezi raspunsuri

  Copyright 2006-2020 © Ziaruldeiasi.ro Toate drepturile rezervate.