Angajaţi de la Continental Iaşi vor urma cursuri de specializare finanţate cu bani europeni
anunturi
Eurotrip
grandchef
anunturi
Bolta rece
anunturi
metalco

duminica, 18.04.2021

Angajaţi de la Continental Iaşi vor urma cursuri de specializare finanţate cu bani europeni

GALERIE
Continental Iasi
  • Continental Iasi
- +

Angajaţii din Iaşi ai companiei tehnologice Continental, aflaţi pe poziţii de management, vor urma cursuri de specializare finanţate cu fonduri europene. Ei se alătură celorlalţi angajaţi din centrele Continental din România, respectiv din Timişoara şi Sibiu, astfel că aproximativ 700 dintre aceştia vor participa la sesiuni de training în anul 2021 cu scopul de a-şi dezvolta abilităţile de management în domenii precum leadership, comunicarea în echipe virtuale, gândire strategică, managementul schimbării şi al riscului. 

Sesiunile de training sunt organizate în cadrul a trei proiecte cofinanţate din fonduri europene, cu o valoare totală de 8 milioane de lei (1,65 milioane de euro). Cursurile se vor desfăşura preponderent în format online. După finalizarea lor, angajaţii vor obţine certificări profesionale în domenii precum managementul proiectelor sau resurse umane (HR), recunoscute la nivel naţional. Concret, printre cele 77 de cursuri organizate în 199 de sesiuni la care vor participa angajaţii Continental din Iaşi se numără: programe avansate de dezvoltare a leadershipului pentru manageri, coaching pentru manageri, inteligenţă emoţională pentru manageri, abilităţi de negociere pentru manageri, leadership AGILE, competenţe antreprenoriale, îmbunătăţirea culturii organizaţionale şi a capacităţilor de decizie strategică şi management HR.

„Industria automotive trece deja, de câţiva ani, printr-o transformare, situaţie peste care s-a suprapus criza generată de coronavirus. La Continental, avem deja o echipă de management performantă care pune accentul pe un stil de leadership bazat pe agilitate, flexibilitate şi eficacitate. Aceasta contribuie la transformarea provocărilor în oportunităţi generatoare de succes. Şi în 2020 am continuat să investim în dezvoltarea competenţelor de management şi am atras finanţare europeană în valoare totală de aproape 8 milioane de lei”, a explicat Christian von Albrichsfeld, directorul general al Continental România. Proiectul este cofinanţat din Fondul Social European prin Programul Operaţional Capital Uman 2014-2020 şi se derulează pe o perioadă de 12 luni. 

 

 

© Drepturi de Autor (Copyright) - Acest articol este proprietatea Ziarul de Iasi (www.ziaruldeiasi.ro) si este protejat de Legea dreptului de autor si drepturilor conexe (8/1996). Preluarea acestui articol se poate face, potrivit reglementarilor in vigoare, doar în limita a maximum 500 de caractere, urmate obligatoriu de un link directionat catre acest articol! Orice incalcare a acestor prevederi va fi supusa procedurilor pentru intrarea in legalitate si recuperarea daunelor.

Ultima ora

editorial

De la Koudela la Schär, via Şovre

Nicolae GRECU

De la Koudela la Schär, via Şovre

Corectitudinea politică în sport începe să însemne respectarea ad litteram a unor reguli, indiferent cât de stupide ar fi.

Filmuletul zilei

opinii

Metamorfoze ale protocronismului sau despre incompetenţa cu ştaif (IV)

Eugen MUNTEANU

Metamorfoze ale protocronismului sau despre incompetenţa cu ştaif (IV)

În acest episod, autorul serialului se referă critic la încercările unui cunoscut etnolog contemporan de a impune ideea existenţei unui „mit fondator” românesc, bazat pe figura împăratului roman Traian, cuceritor al Daciei.

Iar şi iar despre pocăinţă

pr. Constantin STURZU

Iar şi iar despre pocăinţă

Pocăinţă nu se poate face decât în timp. Când se termină timpul, omul nepocăit "se încremeneşte în moleşeala sufletului şi în nesimţire". Există şi atunci un soi de pocăinţă, dar "pocăinţa lui de acolo este un regret pentru viaţa lui greşit trăită, dar unit cu neputinţa de a se mişca din ea" (Părintele Dumitru Stăniloae). 

Cum a devenit Europa un model civilizaţional?

Aurelian-Petruș PLOPEANU

Cum a devenit Europa un model civilizaţional?

Ideile vehiculate în rubrica de azi, aparţinând marelui filozof francez Rémi Brague (1947-), deşi par străine de tărâmul economiei, au un rol important în înţelegerea modului cum s-au născut şi consolidat valorile şi instituţiile occidentale care caracterizează azi o naţiune civilizată, inclusiv sub raport economic.

pulspulspuls

Un deştept Grămadă

Un deştept Grămadă

Până mai ieri, indiferent de guvern, PSD sau PNL, fostul dipotat local PMP Grămadă avea numai cuvinte de laudă despre orice ministru al Sănătăţii.

Caricatura zilei

Mita-n mască

Editia PDF

Bancul zilei

Parintele Vasile a strâns 5 ani bani pentru clopotnita, dar nu i-au ajuns decât pentru un BMW.  

Parteneri

Alte publicatii

    Intrebarea zilei

    Sute de persoane au ieșit în stradă pentru a protesta împotriva resticțiilor legate de COVID. Care ar trebui să fie pasul următor?

    vezi raspunsuri

    Copyright 2006-2020 © Ziaruldeiasi.ro Toate drepturile rezervate.