anunturi
grandchef
mineralia
Bolta rece
Iasi Tv Life
TeleM
Impact FM regional

duminica, 03.07.2022

Angajaţii Antibiotice au fost spiriduşii lui Moş Crăciun pentru 80 de copii nevoiaşi

GALERIE
daruri Antibiotice SAdaruri Antibiotice SA (1)daruri Antibiotice SA (2)daruri Antibiotice SA (3)
 • daruri Antibiotice SA
 • daruri Antibiotice SA (1)
 • daruri Antibiotice SA (2)
 • daruri Antibiotice SA (3)
- +

Pentru al cincilea an consecutiv Fundaţia Antibiotice „Ştiinţă şi suflet” a organizat campania „Dăruieşte din suflet! Fii şi tu Moş Crăciun!” în parteneriat cu Departamentul Pro Vita din cadrul Sectorului de Misiune al Arhiepiscopiei Iaşilor.

Campania a fost adresată copiilor din familii foarte numeroase cu 7, 8 sau 9 fraţi din localităţile rurale ale judeţul Iaşi: Cuza Vodă, Vlădeni, Traian, Dobrovăţ, Mogoşeşti Galata, Bivolari, Şerbeşti, Feredeni – Deleni.

Cei 80 de copii cu vârste între 1 şi 14 ani au aşezat pe hârtie tot ce-şi doresc să primească de la Moşul. Emoţionantele lor scrisorele au ajuns apoi în mâinile mai multor angajaţi ai companiei Antibiotice care şi-au asumat cu entuziasm rolul de „spiriduşi” ai Moşului, îndeplinind copiilor întocmai dorinţele.

Provenind din medii defavorizate copiii şi-au dorit lucruri simple: penare, ghiozdane, haine, ghetuţe, cărţi cu poveşti, păpuşele sau maşinuţe, fructe şi dulciuri, însă Moşul şi spiriduşii lui s-a străduit să le ofere mai mult decât atât.

“Ca de obicei această campanie care ne-a făcut să ne reîntoarcem cu mintea şi sufletul, în timp, la vremea copilăriei. Marea familie Antibiotice a reuşit astfel să aducă un dram de bucurie unor copii la care Moşul poate nu a venit niciodată până acum sau nu l-au vazut din cauza faptului ca nu au lumină electrică în locuinţă. Mulţumim pe această cale şi colaboratorilor din cadrul Departamentului Pro Vita”, a declarat Ioana Tode, preşedinte Fundaţia „Antibiotice-Ştiinţă şi Suflet”.

În cadrul festivităţii ce s-a desfăşurat la bradul de la Antibiotice în ziua de 18 decembrie 2017 copiii s-au bucurat să îl întâlnească, mulţi dintre ei pentru prima dată, pe Moş Crăciun şi pe unii dintre spiriduşii care le-au îndeplinit dorinţele. În semn de mulţumire, micuţii au împărţit din belşug zâmbete luminoase şi au interpretat scurte momente artistice cu colinde de Crăciun. 

© Drepturi de Autor (Copyright) - Acest articol este proprietatea Ziarul de Iasi (www.ziaruldeiasi.ro) si este protejat de Legea dreptului de autor si drepturilor conexe (8/1996). Preluarea acestui articol se poate face, potrivit reglementarilor in vigoare, doar în limita a maximum 500 de caractere, urmate obligatoriu de un link directionat catre acest articol! Orice incalcare a acestor prevederi va fi supusa procedurilor pentru intrarea in legalitate si recuperarea daunelor.

Ultima ora

editorial

Efectul mediatic David Popovici

Nicolae GRECU

Efectul mediatic David Popovici

Banii, decoraţiile şi capra vecinilor sunt subiectele la modă după performanţa tânărului înotător.

opinii

Curentul latinist şi configurarea conştiinţei identitare româneşti moderne (V)

Eugen MUNTEANU

Curentul latinist şi configurarea conştiinţei identitare româneşti moderne (V)

În ultimul foileton al seriei, autorul sintetizează efectele acţiunii curentului latinist din Transilvania asupra configurării conştiinţei identitare româneşti, în special în chestiunile de fixare a normelor limbii literare şi ale ortografiei româneşti moderne.

Crize, amăgiri şi limpeziri

pr. Constantin STURZU

Crize, amăgiri şi limpeziri

Între cei 12 ucenici mai apropiaţi, Mântuitorul a ales şi pe doi care aveau să comită acte de trădare cumplite: este vorba despre Iuda, cel care L-a vândut, şi despre Petru (Chefa), cel care s-a lepădat de trei ori de El, în mod public. Nu ştia Domnul pe cine alege? 

Marele plan urbanistic zonal

arh. Ionel OANCEA

Marele plan urbanistic zonal

Urbanismul este un instrument de planificare spaţială în scopul armonizării funcţiunilor vitale ale oraşului astfel încât forma, imaginea de ansamblu, să povestească despre frumuseţea comunităţii. Ideile urbanistice s-au născut o dată cu locuirea. Astăzi oraşul este un organism atât de complex, de sensibil, încât urbanismul ca disciplină de sinteză trebuie să fie o activitate permanentă, altfel apar fracturile, sincopele în evoluţia spaţiului cu efecte similare bolilor greu vindecabile.

pulspulspuls

Semnificaţii şi coincidenţe stranii legate de disputa mitropoliilor actuale şi viitoare

Semnificaţii şi coincidenţe stranii legate de disputa mitropoliilor actuale şi viitoare

Pentru că ieri am auzit că ne-au cam probozit olecuţă, amical, unele feţe bisericeşti din zona mitropoliei, pe motiv că n-ar fi Fluturelul bocovinean pe atât de isteţ şi influent pe cât ar vrea să pară în lumea asta preoţească, şi că elucubraţiunile alea ale lui cu mitropolie la Suceava n-ar trebui luate prea în serios, ei bine, pentru asta am zis că musai să mai venim cu ceva amănunte pe care unii prelaţi de la Iaşi, fie cu iertare, par a nu le fi sesizat. 

Caricatura zilei

Retragere din Insula Serpilor

Editia PDF

Bancul zilei

Doctorul, panicat de o spargere de teava, suna repede instalatorul: -Hai, te rog, urgent, toata pivnita e inundata din cauza un (...)

Linkuri sponsorizate

Parteneri

Alte publicatii

  Fotografia zilei

  Intrebarea zilei

  Implementarea benzii unice pentru mijloacele de transport în comun pe toată lungimea șoselei Nicolina, o apreciați ca fiind benefică fluidizării traficului din zonă?

  vezi raspunsuri

  Copyright 2006-2020 © Ziaruldeiasi.ro Toate drepturile rezervate.