Angajaţii care muncesc online au primit porc şi mezeluri pe WhatsApp
anunturi
Eurotrip
grandchef
anunturi
Bolta rece
anunturi
metalco
agri.shop

duminica, 09.05.2021

Angajaţii care muncesc online au primit porc şi mezeluri pe WhatsApp

GALERIE
porc laptop
  • porc laptop
- +

În vreme ce gospodarii îşi prelucrează purceii din gospodărie, salariaţii mai norocoşi primesc prime de porc, produse din carne de porc ori ambele, depinde de angajator; avem câteva informaţii despre ce au primit unii salariaţi:

 Angajaţii unei fabrici de mezeluri (în special, parizer şi crenvurşti de porc) au primit doar felicitări şi bomboane de pom; cei din conducere le-au explicat că "Ştiţi şi voi că e criză şi că nu ne permitem să cumpărăm carne de porc". 

* Mulţi salariaţi au primit în dar cutii grele, frumos ambalate, pe care scria "Pachet de porc"; în cutii erau sticle cu vin, iar unii s-au porcit din prima seară. 

* La fel s-a întâmplat şi cu nişte angajaţi care, în loc de sticle, au primit în conturi diverse sume denumite "Primă porc"; cum localurile sunt închise şi e prea frig pentru stat la terasă, ei şi-au comandat on-line şi au ciocnit prin smartphone, cu "MultzaniUaiApp".

* Alţi salariaţi care muncesc de acasă au fost mai dezavantajaţi, fiindcă au primit pe telefon două filmuleţe nostime cu purcei, iar pe Zoom li s-a arătat în direct porcul şefului.

* Angajaţii din cadrul unei direcţii au primit la birou pachete cu mezeluri de porc atât de afumate, încât senzorii de fum au declanşat alarma, iar din tavan a ţâşnit apă; ei spun că n-au simţit mirosul de fum din cauza măştilor.

 

© Drepturi de Autor (Copyright) - Acest articol este proprietatea Ziarul de Iasi (www.ziaruldeiasi.ro) si este protejat de Legea dreptului de autor si drepturilor conexe (8/1996). Preluarea acestui articol se poate face, potrivit reglementarilor in vigoare, doar în limita a maximum 500 de caractere, urmate obligatoriu de un link directionat catre acest articol! Orice incalcare a acestor prevederi va fi supusa procedurilor pentru intrarea in legalitate si recuperarea daunelor.

Ultima ora

editorial

Obsesiile microbiştilor români

Nicolae GRECU

Obsesiile microbiştilor români

„Ne-a furat arbitrul” şi „jucătorul X ne-a vândut la pariuri” sunt unele dintre acestea.

Filmuletul zilei

opinii

Metamorfoze ale protocronismului sau despre incompetenţa cu ştaif (VI)

Eugen MUNTEANU

Metamorfoze ale protocronismului sau despre incompetenţa cu ştaif (VI)

Episodul de azi, penultimul din această serie, conţine o succintă prezentare a confuziei medievale dintre denumirile istorice Dacia versus Danemarca, respectiv Dacus versus Danus, confuzie pe baza căreia autori contemporani construiesc ipoteze aberante, cu motivaţie „patriotică”, dar cu un puternic iz protocronist.

După Înviere

pr. Constantin STURZU

După Înviere

Cea mai importantă predică a Domnului a fost una fără cuvinte. A început în Ghetsimani, cu sudoarea Lui, care "s-a făcut ca picături de sânge" (Luca 22, 44) şi a continuat pe Cruce, până la gestul de a-Şi da duhul de bunăvoie, nu pentru că fusese biruit de moarte. 

Dezastru de sărbători

Alexandru CĂLINESCU

Dezastru de sărbători

Să nu ne amăgim cu gândul că lumea, în special tinerii, nu se mai uită la televizor. România TV are audienţă la un segment deloc neglijabil din populaţie, sensibil la „patriotism” şi la grija pentru „nevoile românilor”. Direct sau insidios, postul exercită o influenţă nefastă, cu consecinţe pe termen lung.

pulspulspuls

Imagini de colecţie: oare ne-am schimbat sau nu în bine?

Imagini de colecţie: oare ne-am schimbat sau nu în bine?

Un amic cetitor atent atent ne-a pus ieri la dispoziţie această faină poză de campanie, stimaţi telespectatori. 

Caricatura zilei

Bravo autorităților locale care au ținut gol Spitalul Mobil de la Lețcani!

Editia PDF

Bancul zilei

Parintele Vasile a strâns 5 ani bani pentru clopotnita, dar nu i-au ajuns decât pentru un BMW.  

Parteneri

Alte publicatii

    Intrebarea zilei

    Sute de persoane au ieșit în stradă pentru a protesta împotriva resticțiilor legate de COVID. Care ar trebui să fie pasul următor?

    vezi raspunsuri

    Copyright 2006-2020 © Ziaruldeiasi.ro Toate drepturile rezervate.