Angajații din 40 de supermarket-uri își vor filma clienții pe ascuns. Cum s-a luat această decizie

marți, 21 mai 2024, 10:22
1 MIN
 Angajații din 40 de supermarket-uri își vor filma clienții pe ascuns. Cum s-a luat această decizie

Angajații din 120 supermarket-uri își vor filma clienții. Unde ascund camerele video și de ce? Decizia a fost luată de către patronii unui lanț de magazine din Olanda.

Lanțul de supermraket-uri Dirk urmează să echipeze personalul magazinului cu camere video instalate pe corp. Lanțul de supermarketuri dorește să combată incidentele prin proiectarea comportamentului scandalagiilor pe un ecran ecran.

După un proiect pilot desfășurat anul trecut, Dirk va utiliza acum camerele video corporale în 40 de magazine. Potrivit Dirk, acest lucru este necesar deoarece angajații magazinelor trebuie să se confrunte cu situații amenințătoare.

„Fiecare incident este unul în plus pentru colegi și clienți”, spune directorul Dirk, Marcel Huizing. El spune că aceste camere vor preveni incidentele.

Angajații Dirk pot porni camera de corp atunci când apare o situație amenințătoare. Apoi, bodycam înregistrează imaginea și sunetul, care pot fi predate poliției, dacă este necesar.

Persoanele care sunt filmate se pot vedea imediat pe un ecran din magazin. Potrivit lui Dirk, oamenii își revin adesea când se văd pe bodycam și, prin urmare, acest tip de bodycam previne mai multe incidente decât o variantă standard.

Clienții care sunt filmați cu bodycam-ul vor fi anunțați de către angajat atunci când camera este pornită. Citește articolul complet pe newsweek.ro.

Publicitate și alte recomandări video

Comentarii