anunturi
grandchef
Bolta rece
Iasi Tv Life
TeleM
Impact FM regional

COMUNICAT DE PRESĂ

Angajații United Business Center au fost spiriduși pentru 130 de copii, care au trimis scrisori ce au ajuns în „Bradul Dorințelor”

GALERIE
Bradul Dorintelor_United Business Center Iasi 01
 • Bradul Dorintelor_United Business Center Iasi 01
- +

A devenit deja tradiție ca angajații United Business Center (UBC) să primească, de la copiii ce întâmpină diverse probleme, scrisorile destinate lui Moș Crăciun. Și anul acesta a fost împodobit „Bradul Dorințelor”, iar comunitatea UBC a avut grijă ca năzuințele celor mici să se îndeplinească și, mai mult decât atât, să le ofere garanția faptului că ți se întâmplă lucruri bune în viață, dacă îți dorești ceva cu adevărat. Astfel, cei 130 de copii s-au putut bucura deja de magia sărbătorilor.

Pentru mulți copii, Moș Crăciun este doar un vis, iar sărbătorile de iarnă nu au nimic special față de oricare altă zi din an. La 130 de astfel copii din județul Iași, darurile au ajuns mai devreme datorită comunității UBC, care a luat și în acest an scrisori din „Bradul Dorințelor” și a îndeplinit visele celor mici. Toți au primit încălțăminte și haine de iarnă, rechizite, cărţi, jucării, alimente, nelipsitele dulciuri şi multe alte cadouri.

„De aproape un deceniu, copiii din centrele de zi ale Fundației Star of Hope România au descoperit că Moș Crăciun există. Chiar dacă mulți dintre ei își pierduseră speranța... o stea a răsărit din nou în viețile lor. Și această Stea a Speranței poartă numele unui partener de nădejde: United Business Center. Prin bunăvoința și implicarea oamenilor de la United Business Center,  dorințele copiilor prind contur și devin realitate. Nu există bucurie mai mare decât fericirea unui copil împlinit, care și-a recăpătat speranța și credința că Moș Crăciun există! Mulțimim spiridușilor Moșului și sperăm ca aceștia să își continuie misiunea și în anii ce vor veni”, a spus Adina Mihalăchiuță, responsabil PR Fundația Star of Hope România.

 „Bradul Dorințelor” este organizat de comunitatea UBC împreună cu Fundația Star of Hope România și a ajuns la a șasea ediţie.  Aceasta este una dintre campaniile de responsabilitate socială cu o puternică implicare în comunitate orientată către dezvoltare locală și cu susținere concretă pentru un viitor mai bun oferit tinerei generații.

© Drepturi de Autor (Copyright) - Acest articol este proprietatea Ziarul de Iasi (www.ziaruldeiasi.ro) si este protejat de Legea dreptului de autor si drepturilor conexe (8/1996). Preluarea acestui articol se poate face, potrivit reglementarilor in vigoare, doar în limita a maximum 500 de caractere, urmate obligatoriu de un link directionat catre acest articol! Orice incalcare a acestor prevederi va fi supusa procedurilor pentru intrarea in legalitate si recuperarea daunelor.

Ultima ora

editorial

O idee pentru Legea învăţământului superior

Ioan Alexandru TOFAN

O idee pentru Legea învăţământului superior

Ceea ce lipsea, acum 145 de ani, învăţământului superior românesc, era o veritabilă comunitate academică, o formă vie de interacţiune şi dezbatere între membrii breslei învăţătorilor. Cam asta lipseşte şi acum. Suntem prieteni între noi, ne sunăm şi ne vedem din când în când, mai organizăm conferinţe şi colocvii, scriem în aceleaşi reviste şi, rar, ne recenzăm cărţile. Tot din prietenie, mai degrabă. Dar instituţiile unde ne petrecem mare parte a zilei, Universităţile patriei, nu par a se hrăni, cum ar fi normal, din prieteniile noastre.

opinii

Nebuna de la Rhornfield Hall

Codrin Liviu CUȚITARU

Nebuna de la Rhornfield Hall

Meritul „intertextului” lui Jean Rhys este acela de a reconfigura un personaj schematic (în forma sa iniţială) şi de a-i conferi dimensiune psihologică. Fantoma lunatică „Bertha” devine, în acest roman postmodern, sensibila şi nevropata „Antoinette”, victima unui univers rigid şi extrem de neconcesiv cu inadaptaţii.

Criză majoră de încredere în politicienii români

Dan TAPALAGA

Criză majoră de încredere în politicienii români

Lipsa cronică de încredere în liderii politici şi în actualul sistem de partide nu anunţă nimic bun. În momente de criză economică majoră, în situaţia în care inflaţia va muşca şi mai tare din puterea de cumpărare, pe fondul stării generale de iritare amplificate de războiul din Ucraina, este nevoie doar de o scânteie şi butoiul cu pulbere riscă să sară în aer provocând explozii sociale în lanţ.

Călăreţul de aramă: Occidentul şi neliniştea rusă

Ioan STANOMIR

Călăreţul de aramă: Occidentul şi neliniştea rusă

Nici o altă întrebare nu este mai obsedantă în istoria intelectuală a Rusiei decât cea care priveşte propria ei identitate. De trei secole, din clipa în care Petru cel Mare a acordat Moscovei hlamida imperială, Rusia se află prinsă în acest dialog frenetic cu Occidentul. În această oglindă pe care i-o întinde civilizaţia pe care o imită, dar şi pe care o detestă, Rusia îşi poate contempla propriul chip.

pulspulspuls

Un scenariu în care MRU ar împuşca mai mulţi iepuri dintr-o lovitură

Un scenariu în care MRU ar împuşca mai mulţi iepuri dintr-o lovitură

Aşadar, numai ce s-a vorbit la Şcoala politică de vară de pe Bahlui despre şansele fostului premier MRU la candidatura pentru funcţia supremă în târg, că au şi apărut două căi divergente în parcursul său ipotetic. 

Caricatura zilei

Isărescu și calul

Editia PDF

Bancul zilei

Un sofer de TIR opreste la un popas, comanda un sandwich, o cafea si o placinta. Intra trei motociclisti rai, unul îi man&ac (...)

Linkuri sponsorizate

Parteneri

Alte publicatii

  Fotografia zilei

  Intrebarea zilei

  Implementarea benzii unice pentru mijloacele de transport în comun pe toată lungimea șoselei Nicolina, o apreciați ca fiind benefică fluidizării traficului din zonă?

  vezi raspunsuri

  Copyright 2006-2020 © Ziaruldeiasi.ro Toate drepturile rezervate.